- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak Rika ja w zeszły czwartek oddając wymaz zapłaciłam 30zł, a za każde znalezione "coś" 50zł od szt....
czyli u mnie musi być "czegoś" 4 szt.
jeśli mam zapłacić 195zł... W ogóle nie rusza mnie ta kasa, cały czas tylko myślę czy nic małemu nie będzie
wyszły cztery paciorki:P i teraz za sztukę trzeba płacić. Żartuję sobie. Ale kochana 3mam kciuki, pewnie do wyleczenia, a jak nie to cesarka jest jeszcze, żeby ominąć co nie:)
Dzięki Rika, a jak u Ciebie? Dołączam się do dziewczyn, zęby leczyć. Chociaż ja przez całą ciąże nie byłam nawet na kontroli, dlaczego bo dentysta to ostatni lekarz do którego pójdę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

aż trudno uwierzyć,ze juz połowa czerwca mija i pomalutku czas na nas..a tak odlicząłyśmy

Byłam dzisiaj w aptece no i kupiłam emulsje do kąpieli, emulsie do ciała no i krem gratis wszystko z firmy Emolium. Co najpotrzebniejsze już mam, no i mogę torbę spakować. Aaaa zapomniałabym dokupiłam jeszcze pare ciuszków dla małego.. już się suszą

ach.. dzisiaj jakoś mi cieżko,a wymyśliłam te zakupy ..pora na odpoczynek wreszcie..a no i pochwalę się.. to mój ostatni tydzien w pracy od wtorku wolne

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Poza tym "coś" nie jest takie straszne. W pierwszej ciąży miałam "coś" i dostałam antybiotyk przed porodem i po porodzie. Małej i mi nic nie było.
Jutro idę na KTG i zapytam o ten wymaz, ostatnio zapomniałam a przecież to jest ważne!
Masuska ja zawsze miałam zdrowe zęby

3 lata nie byłam u dentysty

- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Jutro odbiorę te wyniki i zadzwonię do niego tak jak kazał, wizytę mam w środę może będzie kazał ją przyśpieszyć...nie chce CC

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Masuska rozwarcie na 2 palce to sporo, co prawda nei czekałam przy kompie /wybacz

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
A to badanie to robi się w takich innych ośrodkach, ją miałam w przyszpitalnej pracowni bakteriologicznej.
Aska nam teraz zostało tylko czekać. Piotrek przypiera główką, mi wszystko pracuje więc co ma być to będzie. W piątek idę na spacer:) a w weekend chce nad jezioro jeszcze:) może by jakieś fotki pstryknac:)
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaraz nadrobię

A ja ciągle jem i jem i jem...
Różyczka właśnie ja tez nie dostałam skierowania na wymaz ani nawet mi sam nie zrobił. Miałam iść na KTG w piątek ale że jutro on przyjmuje to od razu na wizytę pójdę.
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale swoją drogą to nadal mnie intryguje ta dziwna procedura w sanepidzie, że jak coś znajda to dodatkowo się płaci. Dla mnie to bez sensu

Płaci się za całe badanie przecież i tak wydawało mi się, że jest we wszystkich laboratoriach.
Równie dobrze oni mogą specjalnie coś znaleźć, żeby dodatkowo im tylko zapłacić.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny ja chyba rodzę... czuję że główka jest nisko a jak na złość mąż polazł i wypił z kumplem. Poszłam po niego bo miał być kilka godzin temu w domu ale chyba zapomniał gdzie mieszka

A mówiłam mu o skurczach, czopie, PEŁNI itd... jak się zacznie a nie wpuszczą go na porodówkę to go zastrzelę!!!

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1

A mój lekarz sam mi wziął gdzieś ten wymaz i powiedział że za mnie załatwi. I nie kazał się denerwować bo nawet jak coś wyjdzie to ponoć dostanie się antybiotyk i jest ok. Także prosze się tu nie stresować Mamuśko!

Riczka no to trzymam kciukasy! Bo teraz to już wierzę że nie licząć Rity z bliźniakami urodzisz pierwsza:)
Miłej nocki KObitki!
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I oby się dzisiaj nie zaczęło bo przecież męża nie wpuszczą po %

Rano meldować się od razu bo nas przez tą pełnię stres zeżre