BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #389875 przez mloda_mamuska
hehe ja tez sie ciesze,ze juz mam prawko za sobą. ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #389885 przez mloda_mamuska
dobranoc Mamusie. czuje sie fatalnie. chyba faktycznie bede wymiotowala... mam nadzieje,ze jakos przezyje ta noc :dry:

Bidolku trzymam kciukasy za dzisiejszą nockę .obyscie sie rozpakowaly :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #389892 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :blink: Jestem dziś pierwsza,znów nie moglam spać :( nie wiem,co się dzieje-to już druga noc :( o 9 jadę na ktg i usg,ciekawe-co pokaże.Mały się bardzo dużo rusza,jestem w szoku :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #389894 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja też już przy sniadanku i się zmywam na ktg na 8.W nocy brzuch mi twardniała,zobaczymy czy są jakieś zmiany.Do usłyszenia :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #389895 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Ja też już przy sniadanku i się zmywam na ktg na 8.W nocy brzuch mi twardniała,zobaczymy czy są jakieś zmiany.Do usłyszenia :laugh:

Hej Olga,daj znać po :blink: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #389896 przez Olga
Dam na pewno,Ty też.Trzymaj się dzielnie :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #389897 przez chłopek
hej tyle naskrobalyscie ze nie nadrobie, teraz malo czasu, musze strasznie Ksawcia pilnowac bo zabawkami rzuca i bije. chociaz czasem jest bardzo grzeczny i mi pomoze wyzuci pampersy malego,poda mi cos.
a co do porodu no to tak pojechalam o 1 w nocy bo dostalam skurczy nie byly jakies mocne, w szpitalu rozwarcie na 5 ale skurcze slabna o 7 dostalam kroplowke z oxy, skorcze coraz silniejsze, przy koncu
myslalam ze juz nie dam rady ok 13 rozwarcie na 8, w pewnym momencie odeszly mi wody, badanie rozwarcie 9, kazala mi siasc na fotel, no i zaczelam przec, wydawalo mi sie ze z 15min to trwalo ale parlam tylko 5 min,peklam do odbytu bo mnie prawdopodobnie nie nacieli, ale nie boli mnie krocze jakos bardzo.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #389898 przez Kamyczka
chłopek napisał:

hej tyle naskrobalyscie ze nie nadrobie, teraz malo czasu, musze strasznie Ksawcia pilnowac bo zabawkami rzuca i bije. chociaz czasem jest bardzo grzeczny i mi pomoze wyzuci pampersy malego,poda mi cos.
a co do porodu no to tak pojechalam o 1 w nocy bo dostalam skurczy nie byly jakies mocne, w szpitalu rozwarcie na 5 ale skurcze slabna o 7 dostalam kroplowke z oxy, skorcze coraz silniejsze, przy koncu
myslalam ze juz nie dam rady ok 13 rozwarcie na 8, w pewnym momencie odeszly mi wody, badanie rozwarcie 9, kazala mi siasc na fotel, no i zaczelam przec, wydawalo mi sie ze z 15min to trwalo ale parlam tylko 5 min,peklam do odbytu bo mnie prawdopodobnie nie nacieli, ale nie boli mnie krocze jakos bardzo.

Hejka kochana,czyli poród możesz zaliczyć do tych niezbyt męczących?imię dla synusia wybrane?Maluszek ma śliczne włoski :) a jak się sprawuje,jest grzeczny?

12 lata 10 miesiąc temu #389899 przez chłopek
Kamyczka. ten porod to chyba rekompensata za porod z Ksawciem. a imie wybrane jednak zostaje Sebus :)

12 lata 10 miesiąc temu #389901 przez Kamyczka
chłopek napisał:

Kamyczka. ten porod to chyba rekompensata za porod z Ksawciem. a imie wybrane jednak zostaje Sebus :)

Ładnie-Sebastian :)

12 lata 10 miesiąc temu #389906 przez chłopek
zadne imie tak do konca nas nie przekonywalo. maluszek spi, spokojny jest placze tylko jak glodny jest albo jak kupke ma. oczka mu ropieja i zakrapiamy, a w a w srode musze odebrac wynaz z oczek, bo robili w szpitalu. no i ma takie biale pryszczyki na calym ciele cos jak tradzik

12 lata 10 miesiąc temu #389925 przez agnesssa
Hej kochane :woohoo:

Olga Kamyczka powodzenia na ktg, oby Wam skurcze wyszły :silly: :kiss:

Bidolku
rozpakowana :unsure: Zaciskam kciuki za Ciebie i Kamilkę :kiss:

Chłopek Seba, bardzo ładnie :woohoo: Taki grzeczny synuś to skarb :) Mam nadzieję, że oczka się szybko wyleczą, no i zejdą te krostki :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #389928 przez Kamyczka
agnesssa napisał:

Hej kochane :woohoo:

Olga Kamyczka powodzenia na ktg, oby Wam skurcze wyszły :silly: :kiss:

Bidolku
rozpakowana :unsure: Zaciskam kciuki za Ciebie i Kamilkę :kiss:

Chłopek Seba, bardzo ładnie :woohoo: Taki grzeczny synuś to skarb :) Mam nadzieję, że oczka się szybko wyleczą, no i zejdą te krostki :kiss: :kiss:

Agnessa ja nie chcę jeszcze rodzić :blink: a ty jak się czujesz?

12 lata 10 miesiąc temu #389933 przez agnesssa
Kamyczka hehe, myślałam, że już wszystkie chcecie :silly: Ja się znowu dzisiaj czuje średnio :dry: Cały weekend było dobrze, a teraz siedzę sobie spokojnie a mam zadyszkę jak bym co najmniej biegała przez ostatnia godzinę i tak samo czuje jak mi serducho wali :huh: W piątek mam wizytę więc zobaczymy co mi ginka na to powie

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #389936 przez daners
Witam mamunie :)

Kamyczka,Olga powodzenia na wizytach.
Olga oby Tobie ruszyło skoro Kamyczka jeszcze niechce ;p

chłopek - Sebuś fajne imie. Super że grzeczniutki a Ksawcio co zazdrosny powoli ?
a odnosnie porodu to szybko Ci poszło tylko to pękniecie troszke przerazajace ale
jak nie boli az tak to good.

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka