BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #390145 przez Olga
No dlatego ja mam pelne 37,więc 38 się wczoraj zaczął.Ja już mam w terminie,Olga moja w 38 się rodziła i było wszystko ok. :) Ja wolę dwa tyg przed,jak po terminie chodzić i się martwić,czy wszystko z małym w porządku :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #390146 przez Kamyczka
Olga napisał:

No dlatego ja mam pelne 37,więc 38 się wczoraj zaczął.Ja już mam w terminie,Olga moja w 38 się rodziła i było wszystko ok. :) Ja wolę dwa tyg przed,jak po terminie chodzić i się martwić,czy wszystko z małym w porządku :)

No ale wychodzi na to,że ty dalej ode mnie jesteś :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #390149 przez Olga
Tobie się dzisiaj zaczyna 38 tydz. z suwaczka.Zobacz caly tydz.38 wychodzi na 9 i dwa tyg. i masz 23 lipca.Czyli w tym tyg wypada to dwa tyg przed,nie masz się czego bać,to już jest dziecko w terminie.Ja się zawsze bałam po terminie rodzić,moja siostra tak miała,to szybko cesarkę robili,a dziecko sine,wody zielone.Tego bym nie chciała,ale każda z nas ma inne zdanie :) Może pierwszego dziecka tak szybko nie urodzisz,może jeszcze wytrzymasz :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #390158 przez bidol
Hej dziewczyny. Jestem w szpitalu skurcze bolesne jak cholera w dodatku krzyzowe. Mam je rzadko na szczescie. Szyjka dluga rozwarcie na 2 palce. Zobaczymy co dalej. Nie bede pisac szczegulow bo nie chce straszyc. Dziekuje za kciuki. Mam nadzieje ze pomoga. Masakra.
Olga dzieki za przekazanie.

12 lata 10 miesiąc temu #390159 przez Olga
bidolek trzymaj się dzielnie,już niedługo będzie po wszystkim zobaczysz :) Ja czuję,że też długo w domu nie wytrzymam,mam nadzieję,że będzie szło wszystko w miarę sprawnie ;)

12 lata 10 miesiąc temu #390161 przez Kamyczka
bidol napisał:

Hej dziewczyny. Jestem w szpitalu skurcze bolesne jak cholera w dodatku krzyzowe. Mam je rzadko na szczescie. Szyjka dluga rozwarcie na 2 palce. Zobaczymy co dalej. Nie bede pisac szczegulow bo nie chce straszyc. Dziekuje za kciuki. Mam nadzieje ze pomoga. Masakra.
Olga dzieki za przekazanie.

Bidol jesteśmy z tobą kochana :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #390163 przez Kamyczka
Olga napisał:

Tobie się dzisiaj zaczyna 38 tydz. z suwaczka.Zobacz caly tydz.38 wychodzi na 9 i dwa tyg. i masz 23 lipca.Czyli w tym tyg wypada to dwa tyg przed,nie masz się czego bać,to już jest dziecko w terminie.Ja się zawsze bałam po terminie rodzić,moja siostra tak miała,to szybko cesarkę robili,a dziecko sine,wody zielone.Tego bym nie chciała,ale każda z nas ma inne zdanie :) Może pierwszego dziecka tak szybko nie urodzisz,może jeszcze wytrzymasz :)

Wiesz chciałabym chociaż po 10 lipca urodzić,byłabym spokojniejsza :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #390164 przez mloda_mamuska
bidolku trzymaj sie kochana !!!! DASZ RADE !!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #390166 przez agnesssa
Bidolku dasz radę :kiss: Jesteś dzielna kobietka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #390169 przez anszka
Bidol - trzymamy kciuki podwójne :) oby akcja szybciutko się rozkręciła :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #390176 przez słoneczko
bidol - trzymam kciku, bedzie dobrze .

hej dziewczyny. byłam dzisiaj w szpitalu zaniesc ta próbke na paciorkowce i musiałam zapłacic za te badanie. pózniej poszłam na oddział ginekologi i połoznictwa i chciałam sie umowic na ktg i odrazu mnie przyjęły położne. Położne bardzo sympatyczne, miłe, siedziała nawet jedna z połoznych ze mna i rozmawiała zemna. Po badaniu ktg stwierdziła ze jest bardzo mało ruchów dziecka i że jestem bardzo szczupła, zbyt szczupła i ze prawdopodobnie bedzie cesarka bo mój mały już ma 3300 kg :( zobaczymy jak to bedzie niedługo znów mam jechac na wizyte do szpitala :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #390177 przez saiko
Chłopek - fajnie, że się odezwałaś. Trzymaj się dzielnie mamuśka, Bidolkowi spodoba się wybrane imie ;)

ja mam wizytę, trzymajcie kciuki żeby okazało się, że szyjka chociaz troszkę zaczyna współpracowac ;) a może młody też już się szykuje?

powtarzają mi się te kłucia w podbrzuszu i chyba to szyjka :D

Daria - no ja bym umarła jakbym zobaczyła - a na pewno krzyczała bym jak laski na horrorach ;)

po porannym deszczu dziś jest dużo lepsza temperatura u mnie :D strasznie się ciesze

Bidol - jestem myślami z Tobą.

Ojej dziewczynki - bylam w kibelku i jak nacisnęłam mięśnie to mnie tak zakuło w środku że wyprostwać się nie mogłam ;( tylko nei wiem - szyjka, mięśnie czy jelita ale raczej to pierwsze lub drugie. Strasznie nieprzyjemnie to było

12 lata 10 miesiąc temu #390179 przez słoneczko
jeszcze jedno wam opowiem co mnie spotkało, z powrotem ze szpitala wjechałam do apteki i mówie do niej ze chce herbate z liści malin, a ona tak na mnie spojrzała, taka zdziwiona i odp mi tak ze niema herbaty a jakby nawet była to nie bardzo bym ja pani sprzedała bo ona wywołuje skurcze przedwczesne a lepiej jest urodzic normalnie zgodnie z natura a nie sie faszerowac herbatkami ani lekami. mnie aż zamurowało.

12 lata 10 miesiąc temu #390181 przez Kamyczka
saiko napisał:

Chłopek - fajnie, że się odezwałaś. Trzymaj się dzielnie mamuśka, Bidolkowi spodoba się wybrane imie ;)

ja mam wizytę, trzymajcie kciuki żeby okazało się, że szyjka chociaz troszkę zaczyna współpracowac ;) a może młody też już się szykuje?

powtarzają mi się te kłucia w podbrzuszu i chyba to szyjka :D

Daria - no ja bym umarła jakbym zobaczyła - a na pewno krzyczała bym jak laski na horrorach ;)

po porannym deszczu dziś jest dużo lepsza temperatura u mnie :D strasznie się ciesze

Bidol - jestem myślami z Tobą.

Ojej dziewczynki - bylam w kibelku i jak nacisnęłam mięśnie to mnie tak zakuło w środku że wyprostwać się nie mogłam ;( tylko nei wiem - szyjka, mięśnie czy jelita ale raczej to pierwsze lub drugie. Strasznie nieprzyjemnie to było

Trzymamy kciuki :) :) :) daj znać po

12 lata 10 miesiąc temu #390182 przez anszka
Słoneczko - a ile masz centymetrów w biodrach?
Saiko - trzymamy kciuki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka