BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

14 lata 2 tygodni temu #393112 przez anszka
bidol napisał:

mnie tak zaczęło boleć w ciąży z Sebkiem w dniu porodu - właśnie tak się zaczęło :huh:

Nawet tak nie żartuj, bo okulary odbieram dopiero we wtorek i mąż 100 km od domu ;)

Buhaha, właśnie w Wiadomościach mówią, że znaleziono samotnego wielorybka, bidol - może trzeba się po Ciebie zgłosić :)

Martadam - niezły przypadek z tej Twojej ciąży, uważaj na siebie!

Kamyczka - okazuje się, że Fenoterolek był jednak moim kumplem i chyba mój organizm bardzo za nim tęskni :)

Właśnie wróciłam od optyka i chłodzę się mrożoną kawką :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #393113 przez daners
Martadam no faktycznie dziwny z Ciebie przypadek :) ciekawe czemu im tak ciezko okreslic czy fakt.przenoszony Julek czy juz czas czy jednak jeszcze nie...
Najważniejsze ze w domciu bedziesz niema to jak u siebie :) wiec zapewne wytrzymasz jeszcze ze dwa tydnie a potem to juz.... :lol:

Olga Ty pocharczańcu ;p kto to widzial spac przed południem :silly: ledwo wstalas i zas spanie... ;p haha

chlopek niezla wyprawa Cie czeka w takim razie ;] spr gazetke promocje/wyprzedaz minus 50% :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #393114 przez mloda_mamuska
Dziewczyny ja juz po wizycie. tutaj te wizyty są beznadziejne :( ... tylko brzuch wymacała, maly od ostatniego tygodnia urósl troche.jest juz nisko i gotowy do wyjscia.ale tak juz bylo tydzien temu. Tylko Jemu się nie spieszy :( Jak nie urodze to w przyszlym tygodniu znowu do tej poloznej mam przyjsc. i duuupa... nic nie sprawdzaly .wiec nie wiem czy jakies skurcze albo rozwarcie mam... nawet moczu nie oddawalam.nic... :(
tylko pytaly czy ten czop mi odszedl... akurat wczoraj mi duuzo tego sluzu odeszlo taki przezroczysto-zolty byl i dzisiaj rano bialawy..tez duuuzo.... ale czy to to to nie wiem..
no i musze dalej czekac :kiss

Kamyczka
nie ma. w poneidzialek dopiero dojdzie pewnie. a we wtorek mamy ustaloną godzinę na przeprowadzke. chcielismy wczesniej,ale oni muszę tą firmę zawolać sprzątającą no i spisac wszystko jaki stan maja rzeczy itp :( wiec jeszcze musimy poczekac.ale najwazniejsze,ze juz jest nasze.i nie musimy szukac innego. :kiss:

Olga
w Ty dalej w 2paku :lol: ????

An83
jak ja Ci zazdroszcze.sliczny Synus :kiss: ja jeszcze neistety nie urodzilam..a chcialabym bardzo Maly ciągle rośnia,a u mnie nic sie nie rusza... juz moglabym dostac kurde te skurcze,rozwarcie.rach ciach i po porodziku :lol: ja tez juz chce tulic Oliwierka :kiss:

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #393115 przez anszka
Daners - patrzę na moje stopy i wiem, jak mój dziadek by je określił ;) że się na bagna nadają :laugh:
M_M - dziś termin :ohmy: :woohoo:
Nie martw się, Oliwierek juź wkrótce pojawi się na świecie, ale rozumiem, że się wściekasz, bo u nas przyzwyczaiłaś się do innej opieki, ale najważniejsze, że się dobrze czujesz

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #393117 przez daners
Anszka to idziemy na bagna ;p kurde to az niemile uczucie miec takie spuchniete łeee ... ja wole niezerkac na moje. A moj jak wróci z pracy to spacery zas mnie czekaja a jak tu wyjsc do ludu z takimi girami ;];]

smaaaail

Załączniki:

14 lata 2 tygodni temu #393119 przez Kamyczka
daners napisał:

Anszka to idziemy na bagna ;p kurde to az niemile uczucie miec takie spuchniete łeee ... ja wole niezerkac na moje. A moj jak wróci z pracy to spacery zas mnie czekaja a jak tu wyjsc do ludu z takimi girami ;];]

smaaaail

Daners to twój brzusio????aki słodki i rzeczywiście powoduje uśmiech!!!!
Anszka dopiero w następnym tyg będziesz mieć "upragnione" okulary?Ja mając męża tak daleko-byłabym w ciągłym stresie
Ja nie puchnę,ale leżę,to może dlatego :blink:
Olga-odpoczywaj biedulinko :)
Jezu upał na maxa

14 lata 2 tygodni temu #393122 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Dziewczyny ja juz po wizycie. tutaj te wizyty są beznadziejne :( ... tylko brzuch wymacała, maly od ostatniego tygodnia urósl troche.jest juz nisko i gotowy do wyjscia.ale tak juz bylo tydzien temu. Tylko Jemu się nie spieszy :( Jak nie urodze to w przyszlym tygodniu znowu do tej poloznej mam przyjsc. i duuupa... nic nie sprawdzaly .wiec nie wiem czy jakies skurcze albo rozwarcie mam... nawet moczu nie oddawalam.nic... :(
tylko pytaly czy ten czop mi odszedl... akurat wczoraj mi duuzo tego sluzu odeszlo taki przezroczysto-zolty byl i dzisiaj rano bialawy..tez duuuzo.... ale czy to to to nie wiem..
no i musze dalej czekac :kiss

MM dobrze,że z przelewem ok :blink: a Oliwierek nadal nie chce wyjść,czeka na mieszkanko :blink:

14 lata 2 tygodni temu #393125 przez daners
Kamyczka no moj brzuchol :) co nuda robi z czlowiekiem ;] fotografowałam sie sama a coo :)

m-m to faktycznie lepiej u nas z ta opieka. ale zapewne wiedza co robia nie Ty pierwsza jestes tam w ciązy :) wiec bedzie good.

dobra ja sie żegnam na chwile bo zaraz męzuś przychodzi :) wiec trzeba sie ogarnac.

Bidol dąb macha na pożegnanie ;p a Ciebie gdzie wsysło :)

14 lata 2 tygodni temu #393136 przez chłopek
kurde ale uppał siedzimy w domu.
do Pepco to chyba o 18 pojade

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #393143 przez Olga
m m rach ciach mówisz i po porodziku,to ja też tak chcę :laugh: :laugh: :laugh: tylko czy tak można :unsure:

kamyczka odpoczywam,włączyłam tylko pranie i nic więcej nie robię.Mamusia mi narobiła kluski na kartoflach i jak jechałam ze szpitala,to zabrałam,więc obiadek mam. :)

bidol oddała bym Ci z chęcią to rozwarcie,ale sama czekam z utęsknieniem na 10cm :)

daners wstałam dzisiaj przed 7,więc mnie teraz coś zmuliło.Nawet nie czułam,że leżę na pilocie i cały mi się na brzuchu odcisnął-córki się ze mnie śmiały :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #393146 przez mloda_mamuska
Olga hahaha ojjj musimy byc pozytywnie nastawione! :lol:
ja tam nie mysle o tym bolu i jak to bedzie ;) Juz chce miec to za dobą i Oliwierka przy cycusiu :lol:

patrzcie jakie super otulacze i w ogole super stronka,ale ceny :ohmy:
muppetshop.pl/index.php/ubrania-i-tekstylia/rozki-i-otulacze

Myslicie,ze te nosidelka są dobre?
muppetshop.pl/index.php/ubrania-i-tekstylia/nosidelka

14 lata 2 tygodni temu #393151 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Olga hahaha ojjj musimy byc pozytywnie nastawione! :lol:
ja tam nie mysle o tym bolu i jak to bedzie ;) Juz chce miec to za dobą i Oliwierka przy cycusiu :lol:

patrzcie jakie super otulacze i w ogole super stronka,ale ceny :ohmy:
muppetshop.pl/index.php/ubrania-i-tekstylia/rozki-i-otulacze

Myslicie,ze te nosidelka są dobre?
muppetshop.pl/index.php/ubrania-i-tekstylia/nosidelka

Fajne,ale mega drogie te otulaczki.A na nosidełkach się nie znam,ja nie zamierzam kupować :blink:

14 lata 2 tygodni temu #393152 przez Olga
Pewnie m m,najważniejsze to pozytywne nastawienie.Byla ze mna kobitka na badaniu,na wczoraj miała termin,żadnych skurczów ani rozwrcia,jeszcze jej gin pozwolił iść do domku,ale już w niedzielę na oddział ma się zgłosić :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

14 lata 2 tygodni temu #393155 przez mloda_mamuska
Olga a dlaczego tak szybko na oddzial ma sie zglosic?? ;)

Kamyczka ja tam bym nie kupowala,ale Moj Misiek bardzo chce Malego tak nosić :kiss:

14 lata 2 tygodni temu #393156 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Olga a dlaczego tak szybko na oddzial ma sie zglosic?? ;)

Kamyczka ja tam bym nie kupowala,ale Moj Misiek bardzo chce Malego tak nosić :kiss:

MM a jak się w ogóle czujesz?
Olga a co już będą jej wywoływac?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka