- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
dziewczyny powiedzcie ile waża wasze dzieciaczki?bo Tymek waży 6,600 i tak sie zastanawiam czy to dobra waga na ten wiek???
Olga-biedna ty współczuje bardzo niestety nie mam żadnej złotej rady bo nigdy odpukać mnie ucho nie bolało...
Majówka-ale ty cudeńko urodziłas:)
saiko=nie mam pojęcia co ci poradzić ja od poczatku Tymka wcale nie nosiłam i sie nie domaga teraz tego ale staraj sie małego na leżąco zagadywać rozbawiać itp ja zawsze tak robie z Tymkiem
Daria Ignaś na bilansie 2 tyg.temu ważył 7.200 i miał 71 cm.A co myślisz,ze Tymuś waży za malo,czy za dużo?
Co do uszu,to one mnie nie bolą,tylko od tego zatkania cala głowa mnie boli i temperatury dzisiaj dostałam,a laryngolog dopiero w czwartek przyjmuje

Saiko moje obie córki nie raczkowały i nie lubiły leżeć na brzuszku i nic im nie jest,wyrosły na zdrowe i mądre dziewczyny

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0

Saiko, faktycznie pod pokoik, ale przez przypadek

M-M, kupilam w zarze home kids, na pewno masz tam u siebie, to zajrzyj. Maja cos takiego:
www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servl...tmas%2BRomper%2BSuit
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

chlopek trzymam kciuki,zeby jutro wszystko poszło jak po maśle,daj znać,jak tylko będziesz mogła

Ignaś dzisiaj już 150ml mleczka na noc wypił,ale po 4 godz.już cycol musiał być.Może jak później zacznę mu z klieikiem podawać,to dłużej pośpi.

Słoneczko Ignas się jeszcze tak nie przewraca,z plecków na boki i odwrotnie to tak,a z brzuszka na plecki to raczej przez przypadek,jak mu się rączki zachwieją

- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Melduje się

Dobra Maksymilian skończył jeść więc i ją wracam do spania, postaram się wpaść w ciągu dnia

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Słoneczko M_M - troszke mnie uspokoiłyscie. Ale lekarz powiedział ze do ząbków jeszcze daleko wiec jak tak przez kilka miesiecy bedzie - to jakas masakra. Dzis rano jej masowałam palcem dziasełka i sie uspokajała.ale jak tulko przestałam to znowu pisk był

Aneczka - ciesze sie ze wszystko sie udało i ze co najgorsze to juz za Wami. Buziakujemy Was mocno i koniecznie dawaj znac

Agnesssa - znam ten ból z kurczeniem sie czasu :/ ale ciesze sie ze Maksiu jest grzeczny i z tego co widziałam do Tatusia bardzo podobny

Słoneczko - mi tak strasznie włosy wypadaja

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Anna-cieszymy sie bardzo jednak kciuki pomogły:)
Słoneczko-mi na maksa wypadają już mój Mis wyzywa że moje wosy są wszędzie trzeba bedzie chyba zacząć coś brać na to
Olga-wydawało mi sie że mało waży bo on taki szczuplutki do niektórych dzieci jest ale chyba dobrze waży jak ma 68cm i 6,600
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Wszystko już przeczytałam

Anna - trzymałam kciuki już w poniedziałek, bardzo się cieszę, że operacja się udała, buziaki dla dzielnego Kubusia

Bidol - jak tam zdrówko dzieciaczków?
Słoneczko - dużego, ślicznego i silnego masz faceta

Olga, Chłopek, Saiko - zaciskam kciuki, żebyście zdążyły z tym prawkiem przed zmianami.
M_M - ADHD? eee... raczej nie. Wbrew pozorom nie każda ruchliwość to nadpobudliwość psychoruchowa. Myślę, że miałabyś do zmartwień, gdyby Oli nie interesował się światem

Kamyczka - mój też niekiedy płacze przy cycu i je praktycznie co dwie godziny (ostatnio nawet w nocy i to akurat mnie trochę martwi).
Daria - Wojtek dwa tygodnie temu miał 5900g i było ok. Myślę, że gdyby Tymek za mało ważył, to pediatra zwróciłby na to uwagę. Teraz podobno przyrosty są mniejsze, chyba ok. 450g na miesiąc.
Majówka - wow, super, że Lukasek zamieszkał w swoim pokoiku

Agnesssa - buziaki dla Maksia, w wolnej chwili napisz nam, co tam u Was słychać, jak synuś rośnie i jakie postępy robi

Maksiu - biedactwo, znowu masz powody do zmartwień. Dlatego tym bardziej nie martw się ciotką, szkoda Twoich nerwów.
Daners - mój też się nudzi w gondoli, najlepiej gdy jeżdżę pod drzewami,a tych u nas deficyt

Saiko - rozumiem Cię, ja też nie umiem zostawić płaczącego Wojtka, zwłaszcza, że jego płacz szybko przeradza się w histerię, którą trudno opanować nawet trzymając go na rękach. Powiedz, jak Szymek sypia w ciągu dnia? Bo u nas w tym tkwił problem.
Mój synek też nie lubi leżeć na brzuchu, złości się okropnie, kładę go kilka razy dziennie, ale nic na siłę. Najbardziej lubi matę, ale w leżaczku też posiedzi. Trzeba go jednak co jakiś czas zagadywać.
A na płacz u nas pomaga (głośna) muzyka, czasem muszę się też posiłkować suszarką do włosów, wystarczy kilka sekund, a on zapomina, że płakał

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

Dziewczyny używa już któraś pampersów 4???
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
U nas oki dzis spalam lepiej, teraz siedze sama w domku jak kolek szkoda ze wszystkie tak daleko siebie mieszkamy, bo bym do ktorejs na kawke wpadla:)
Wuj na groby poomyc pojecvhal, a ciotka do swojej siostrzyczki, ktora w porowanniu so niej to niebo a ziemia. Dzwonilam o ta moja tunike bo jeszcze jej nie mam no i babkia powiedziala ze napewno bedzie dzis nadana, i jutro ja dostane, a jutro jeszcze do lubawy jedziemy ahhh mam dosyc tego jezdzenia, Daners ty pytalas o wagi bablow tak czy ktora bo juz nie pamietam , moj 2 tygh temu wazyl bez bodow na samym pampersie 6700 wiec waga oki, maks moj w wieku 3 miesiecu mial 6300:)
Daria ja mam jeszcze 3 ale nie wiem czy teraz mu juz 4 nie kupic bo te takie ciasnawe sie wydaja
oki m ykam kawusie zrobic sobie
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
anszka z tym adhd to raczej tak żartem napisałam

Dziewczyny u Was ważą w pampersie?
sloneczko pawelek jest piekny i taki duzy

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
majowka super ten stroj.u nas w sklepie nie bylo zary home.ale mozna zamawiac ,musze zerknac na stronie;))))))
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Używam jeszcze trójek, mam 300 szt., potem zastanowię się nad czwórkami.
W wolnej chwili ściągnę zdjęcia i wstawię, bo rzeczywiście dawno nie umieściłam facjaty mojego brzdąca

Wyjazd udany, imprezki rodzinne odhaczone, następna to chyba będzie moja trzydziestka, a to już tuż, tuż

A teraz idę na spacer, choć pogoda zachęca raczej do leżakowania.
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-