BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #550315 przez chłopek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550316 przez Anna77
ME no to Ci zazdroszczę w takim razie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #550341 przez daners
Hej ammunie :) rany poczytalam sobie troszke :)

na wstepie Kamilcia bombowaa pereLka :)

Daria moj od wczoraj dług wytrzymuj bez drzemki wiec wychodza jakies dwie na dzien ;/... nie cieszy mnie to ;) hahaha

i od dzis zaczol wstawac i przebiera nogami do chodzenia --kregosup mi umiera :)

chlopek ten wozek na wzor tego espiro :)

My dzis bylismy wlasnie w sklepach dla dzieci - musimy juz kupic fotelik i rozgladalismy sie za wozkiem . Espiro fajnie wyglada ale chcemy by skladal sie jak parasolka :) ze wzgledu że mały bedzie podrzucany do babc i wozek wiadomo beda mogly pod reke wziasc :)

m=m my kropelki mamy devikap chyba Kamykowa o nich juz wspomniala :)

rany niby czytam a by odpisac ca o której to juz...pustka :)

Anszka gratulejszyn dla Wojtusia za zabki ;] moj naraze nadal szczerbaty:D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #550378 przez bidol
Dziękujemy bardzo :)

Ania - ojj bielizna uuuuu aaaaaa - to ja bym bez tabletak anty nigdzie sie nie wybierała :P a za sesje - hmmm buziaka od kawalera :)

Daria - wózeczek quinny senzz - dosc lekki i super sie prowadzi :) ja mam nowy za 1:2 ceny czyli 400 zł - w rozliczeniu :) ale widze ze na allegro sa prawie nowe w podobnej cenie :)

Majowka - no super prezencik od dziadkow.

Moja Kamula tez marudna i stan podgoraczkowy ma :( pewnie zeby :angry:

Ja daje wit d w tych kapsułkach.

M_m - współczuje strasznie tego wyrywania :( :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550379 przez Olga
Próba nauczenia mojego syna zasypiać w łóżeczku skończyła się na wielkiej histerii :angry: Zamiast iść spać jak zawsze 15-16,to najpier 1,5 godz.zabawy w łóżeczku,w tym co chwila musialam podejśc,bo nogi za szczebelkami i nie mógł wyjąc,a później już nerwy konkretne,bo spać się mu się chciało,a nie potrafił biedny.Wytrzymałam z pół godz.ale moja Marika aż z domu wyszła,a Olga sie na mnie obraziła ha ha.Tylko przytuliłam do siebie i od razu spał,ale łkał prze moment jeszcze przez sen. :( a usnął 17,10 więc odpada taka opcja,bo teraz wstanie o 20 :angry: Z moimi dziećmi to się nie sprawdza :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #550393 przez bidol
Olga - biedny Ignas. Kamce super sie spi z reka na mamy cycu :laugh: teraz :laugh:

Seba oglada Ralfa demolke. Swietna bajka :lol:

Mandy - ????????

12 lata 3 miesiąc temu #550396 przez MamaEmilki
Mała jak zjadła kaszkę tak jescze śpi :) Zaraz ją obudzę bo mi się nudzi ;P

Ja nie podaje w ogóle witaminy D lekarka powiedział żeby nie dawać ze względu szybkiego zarastania się ciemiączka

12 lata 3 miesiąc temu #550407 przez maksiu
Jestem i ja jednak jade z malym jutro do lekarza dzwonilam do pani dr i rozmawialam prosilam zeby przyjechala do nas ale nie da rady bo juz ma umowione wizytu domowe w ilawie, dlatego jutro pojade niech go lepiej oslucha bo ja mam kota juz panikuje
Widze ze mamy kolejnego podgladacza MANDY

12 lata 3 miesiąc temu #550447 przez Olga
My dzisiaj wprowadziliśmy znów żółtko po przerwie,zobaczymy,czy wszystko będzie dobrze :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #550622 przez Kamykowa84
Hejka mamcie wieczierową porą :blink:
Daneers mój też nie ma żadnego ząbka na razie
Maksiu zdrówka dla Błażejka :)
MM Ty biedna jesteś z tymi problemami z ząbkami :( współczuję kochana
Anna ale Ci zazdrooszczę tego romantic weekendu ehhh ale Tobie się nalezy zalatana kobieto :blink:
Olga ja daleko w tyle z jedzeniem,dopiero mięsko wproowadzamy,a młody i tak najlepiej woli cycusia ;)

12 lata 3 miesiąc temu #550648 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550667 przez daners
chlopek i co kupilas ten wozek ;]

ja nadal szukam i sama niewiem juz tyle tego hehe ;]

weszlam czekam a noz jakas mamusia wpadnie pogadac to tu dooopa ;] w takim razie slodkich snow :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550738 przez AniaiFilip
Anszka - Az 4 ZEBY juz :ohmy: Wow idziecie jak burza

Bidol - No i niezawiodlm sie ;) Przecudowna Kamilcia, slodko wyglada w tych sukieneczkach i z kokarda we wlosach. Ale musisz byc dumna z corci.
Jak ja bym chciala takie fotki strzelac Ach...
Zdrowka dla corci.

MM -ja mialam usuwane 4 osemki na dwa razy( tzn najpierw gorne dwie a potem za jakies dwa miesiace dwie dolne). MASAKRA :ohmy: . Do tej pory pamietam, opuchlizne mialam taka ze jesc nie moglam, usta poszarpane, popekane i bolesne. Najgorzej bylo z tymi dolnymi straszny bol i tez wlasnie ketonal bralam .Wszystko sie ladnie zagoilo w ciagu kilku dni. Wspolczuje Ci bardzo.

Daria - Ja to bym chciala zeby Filip spal dwa razy a nie RAZ :) Nie masz tak najgorzej ;) Gratulacje dla Tymcia.

Anna77 - Zazdroszcze wypadu :blink: A dokad sie wybieracie z mezem bo niedoczytalam :unsure:
A chlopaki pewnie z dziadkami zostaja?

Olga - Ja juz nawet nie probuje usypiac w lozeczku :). I tak jest juz znacznie lepiej niz bylo wiec nie narzekam. W dzien spi na spacerze, a jak ziewa w dzien to probuje wozek, chwile raczki i jak nie widze zainteresowania to daje sobie spokoj i bawimy sie dalej lub cos innego. Na wieczor jest wtedy taki padniety ze przy butli usypia prawie wiec bez problemu( od wczoraj karmie piersia 16;30, a pozniej po kapieli o 18;45 butla i o 19 juz spi)

Maksiu - A co sie dzieje z Blazejkiem :unsure:

Mamusie probwalam dzisiaj podac zolto w obiadku; starlam napierw na tarce a pozniej nozem posiekalam chyba km tak radzila i kurcze grudki mi wyszly a moj nie jada z kawaleczkami jeszcze i nic nie ruszyl :angry: dalam awaryjny sloiczek z zoltiem w proszku z gerbera i jakos poszlo tzn 0,5 h meczarni ale zjadl w koncu.

Chlopek - fajny ten wozek ale on chyba nie sklada sie razem z siedziskiem prawda?

12 lata 3 miesiąc temu #550756 przez AniaiFilip
Wlasnie Bidolku ten wozek co wstawilas to quinn senzz prawda?
Czy ma on taki palak do siedziska albo czy mozna dokupic np i czy siedzisko sie rozklada cicho. Bylabym wdzieczna za info. ten wozek bardzo mi sie podoba podobnie jak bugaboo be ale senzz bardziej chyba.
Boje sie tylko ze jak mi sie spodoba to zwykla spacerowka pojdzie w odstawke zupelnie :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #550765 przez AniaiFilip
daners - A jakiego wozka szukasz :unsure:
Masz jakies upatrzone juz czy tak w ciemno narazie :unsure:

Cos Filip niespokojnie spi, chyba sie wybudza jak mu smoczek wypada ale on nie potrafi usnac bez :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka