BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #551640 przez daners
rany no to chwila dla mnie :)
maly spi ale cochwile sie wierci i placze ;] jak go na rece to spi ....

zauwazylam ze maly nerwusek jest czasem ;] zaciska piąchy i drze sie :) hehe ciekawe co z niego wyrosnie lol:)

Bidol ee ten bebe confort mnie sie nie podoba ;] a używki spacerówki niechce- jednak spacerówki sa mega wyeksplatowane przez maluchy .. jedzenie chrupki soczki wiec wole nowy ;]
dzis przymierzalam mojego do tego magicka i fajnie sie prezentuje :) jezdzilismy sobie po sklepie:) jutro jedziemy do hurtowni z wozkami i chyba juz cos kupimy :)

AniaiFilip moj na spacerach tez nie spi :) aaach te Filipki :):) Moj to wiecznie pozycja 90 stopni siedzi i nic go nei rusza nawet oparcie w dole ...potrafi sie sam trzymam na łokciach :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #551653 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #551655 przez AniaiFilip
Kamykowa - Obojczyk ssie mowisz:)))) No moj obojczyk tez bardzo lubi jak go nosze tylko ja bym wolala ssaniw kak w twoim przypadku a nie jak llapanie raczkami i wbijanie zaostrzonych pazurkow( mam raczej wystajacy wiec ulatwia to Filipowi zadanie).

Daners - A dlaczego musisz miec juz teraz spacerowke? Acha bo juz siada ostro wlasnie doczytalam. No moj tylko sie podnosi zeby sprawdzic hdzie jestesmy do katu 45 st gdzies:)
Ja te spacerowki uzywanej bym nie chciala szczegolnie tej konstrukcji parasolka bo "wyjezdzone"bardzo sa.
Te trojkolowce wygladaja dajnie nowoczesnie ale tak jak patrze ma dzieci to te nozki tak razem i jakos malo miejsca na nie ale moze to i lepiej ze tak nie wymachuja:)
Moze jeszcze sie wstrzymaj troche i cos cie natchnie bo najgorzej na sile kupowac.
Polecalam bym osobiscie spacerowke ale taka skladana w jednym kawalku wlasnie typu parasolka tylko nie taka "wiatrem podszyta" tylko solidna.
Mnie sie podoba wozek ktory Bidol ma i jescze tutejsze Mc lareny. Mammas&Papas Urbo to moj ideal - tylko cenowo daleki do idealu:)

12 lata 2 miesiąc temu #551664 przez daners
AniaF no w sumie spieszy i nie spieszy :) wiesz wracam do pracy i chcialabym aby rodzice niemusieli targac tego wielkoluda po schodach wraz z dzieckiem wiec szukam czegos lekkiego wmiare:)
Parasolki fajne ale wsumei na "jedno kopyto" one :) niz szczegolnego w niech niema...maz upiera sie za allegro.pl/wozek-spacerowy-quatro-cross-...lia-i2978606966.html
i chyba taki kupimyb bo parasolke mam x-landers xs i jest kapa ;]

Kamykowa no odnosnie jedzenia piersi :):) tak mówila lekarka ze potem dokarmissz zupki deserki owocki i to mleko juz nie jest wartosciowe dla niego

12 lata 2 miesiąc temu #551700 przez AniaiFilip
Obejrzalam sobie ten wozek i rzeczywiscie fajny, cena tez niezla. Podobny bardzo do tego Espiro Magic, nie widze w sumie roznicy duzej. Waga tylko odstrasza no ale parasolka to nie jest wiec mysle ze ok.
Daj znac pozniej czy kupilas i jak sie sprawuje...

12 lata 2 miesiąc temu #551707 przez chłopek
hej dzisiaj zabiegany dzien bylam u sis później mama byla u mnie
daners nie kupiłam:)ja nadal chche z gondolka :) bo sebulek w gondolce dzisiaj bylismy w spaceróce ael szalu nie bylo sebek spał :)

12 lata 2 miesiąc temu #551710 przez daners
AniaF w sumie niewiem czy ten akura typ wazy ale ja znalazlam z waga 7,8kg wiec chyba nie jets to mega duzo? a parasolke taka stabilniejsza widzialam tylko w takie wadze 8 i 9kg niemowie o typoej parasolce chwiejnej bez oslonek pałaka badz dzaszku..

12 lata 2 miesiąc temu #551723 przez AniaiFilip
Rzeczywiscie jesli 7,8 to malo jak na taki wozek. Ja na stronce wyczytalam ze 9 kg wiec sporo raczej.Moj dwuczesciowy wazy jakies 17 kg wiec szukam lekkiej parasolki raczej na wakacje i wyjazdy samochodem(Tutaj mieszkamy w nowoczesnym budownictwie z winda podobnie tez rodzice w Polsce wiec nam to nieprzeszkadza). Boje sie ze jak kupie taki lepszy czyt. drozszy:) to obecny pojdzie w odstawke z wiadomych wzgledow:(

Chlopek - To oplaca ci sie jeszcze gondolke?

12 lata 2 miesiąc temu #551724 przez chłopek
AIF bedzie na następne:)

12 lata 2 miesiąc temu #551726 przez chłopek

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #551736 przez MamaEmilki
Ohh mała wkoncu usneła dzisiaj jakas masakra cały dzien płacz i noszenie ehh

Daners- no wyglada jak espiro:) tylko espiro lżejszy o 2 kg :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #551746 przez AniaiFilip
Chlopek- No ja glupia:) Wybacz ze niepomyslalam:)))
Tak jest, przezorny zawsze zabezpieczony haha:))
A wozek fajny nawet nie wiedzialam ze Mammas and Papas to Peg Pereggo sa.
Musze poczytac o nim..

Dobrej nocki...

12 lata 2 miesiąc temu #551748 przez chłopek
aif niby za 4lata nastepne no ale nic nie wiadomo co tam Pan Bóg ma w planach:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #551757 przez Olga
Przywitam sie tylko na samą nockę i idę zaraz spać,bo głowa mi pęka :(

daners Quatro ten wózeczek,całkiem podobny do tego co ja kupiłam,tylko mój jest Quatro Infinity :)

majówka,ale Lukas super waży,Ignas dwa tyg.temu miał 8650 :) a Lukas jest przecież młodszy :) ja małemu od urodzenia przy mysiu odciągam i myję,nie boli go to,bo nawet uwagi nie zwraca,a wiem,że nie będzie miał w przyszłości właśnie takie odciągania na siłę przez lekarza-ładnie mu schodzi ;)

AiF,a spróbuj może jakoś przez sitko przetrzeć to żółtko,ja tak robiłam i nie ma wtedy takich kawałków :)

km tak będziemy usypiać,ale jak będzie tylko jedna drzemka,przy trzech za duzo czasu by mi zajmowało leżenie z nim,bo nie raz tak leżymy,on się już tak wymęczy,trwa to z godz.a i tak w ostatnim etapie musze go przytulić,bo biedny nie potrafi tego sam zrobić.W nocy natomias,jak się nie raz obudzi,to uśnie sam :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #551763 przez chłopek
a moj sebolinek taki fajny pucus sie robi:P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka