BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #553539 przez chłopek
hej u nas sypie ciagle
na spacer nie pojdziemy nie mamy foli na wozek
nie wiadomo czy maz na weekend wróci:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #553556 przez chłopek

12 lata 2 miesiąc temu #553558 przez Olga
U nas nawet ładnie,2 stopnie na plusie,wczoraj lekko popruszyło,ale dzisiaj całkiem przyjemnie,tylko szkoda,że sloneczka nie widać,bo od razu chce się żyć :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #553595 przez Daria23
Witam się i ja:):)kurcze nie mam ostatnio kiedy tu zaglądać Tymek naprawde daje mi w kość od tygodnia chodze jak trup każda nocka jest straszna ciągle się budzi z płaczem a ząbków i tak nie ma:(mam nadzieję że mu to przejdzie bo się chyba wykończe:(

Olga-gratuluje ząbków i nie martw się prawkiem wkońcu się uda
Bidol-nie no ta twoja Kama to jest urocza:)
Daners-synuś śliczny a jak sobie siedzi ładnie:)
Kejtin-prawdziwy śmieszek:)
Anna-śliczna mamusia z ciebie:)

My jutro chcemy jechać do księdza ale nie mamy jeszcze tej głupkowatej poradni przedmałżeńskiej i nie wiem czy bez tego nam coś podpisze...

Kochane co robicie na obiad swoim małym?bo ja już naprawde nie mam pomysłów na gotowanie

12 lata 2 miesiąc temu #553599 przez maksiu
Zawitam i ja w ten tlusty czwartek :laugh:
Maly spi a maks sie bawi ladnie o dziwo :) teraz mi i on zaczyna byc chory kurde szpitall w domu mam
AiF malemu katarek leci z noska i to strasznie kochana o jakich olejkach mowisz bo ja mam plastry aromactiv ale on jest za maly do nich jeszcze:)
Dana moj maly w nocy spi nawet ladnie wiec z tym problemu nie mam ty chyba pisalas ze dostalas flegamine na kaszel?? jej ja raz chcialam podac maksowi pamietamn to dostalam od lekarza taie zjoby ze mi sie odechcialo wszystkiego, nasze maluszki sa za male na flegamine ona jest za mocno wykrztusna i jak maly odkaszlnie to nie wypluje jak dorosly tylko polknie a potem cala ta flegma osadza sie na pluckach u dzieci
Bidol kochana to moj tak jak jest zdrowy to ze 3 razy butla po 240 ml mleka do tego kasza i jakis obiad :) a wazy mniej niz twoja niunia
teraz to ja wam zazdroszcze tych zabkow kurde chyba my tylko zostalismy bezzebni :D no a niunia jak mala mis juz ci chyba pisalam ze te wszystkie modelki wymiataja bo Kamcia najpiekniejsza :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

daners ja nie widze łosia:(
kejtinsuper ta twoja panna i kochana zagladaj do nas czesciej !!\

olga co do prawka napewno zdasz zobaczysz :) ado ubran dla dzieci mamy tak samo normalnie moglabym cala wyplate na moje smerfy wydac:)
chlopek wozek rzeczywiscie super i za te pieniadze:)
ja sie zastanawiam nad tym co pokazywalam bo szwagier ma zobaczyc u siebie czy nie ma po malej bo wydaje mi sie ze tez mial taki to by mi przywiozl bo ma byc tak marzec/kwiecien wiec akurat

12 lata 2 miesiąc temu #553610 przez chłopek
krecik ja mam pomidorową robiłam z pomidorów w puszcze
maksiu fajny ale nie ma wysyłki:(

12 lata 2 miesiąc temu #553622 przez maksiu
No to nie wesolo jak tak
ja znalazlam taki
tablica.pl/oferta/nowoczesny-wozek-trojk...apicerka-IDweMw.html
tyle ze teraz mam jeszcze wydatek bo musze blender malemu kupic

12 lata 2 miesiąc temu #553633 przez Olga
Ja nie mam blendera,tylko końcówkę do miksera i bez problemu mi rozdrabnia.Miałam kupić,ale stwierdziłam,że szkoda kasy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #553651 przez Daria23
A Tymuś ma dziś 7 miesięcy:)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #553662 przez km
czesc dziewczyny, paczki zjedzone :laugh: bo ja wlasnie zjadlam pierwszego wyslalam meza z samego rana do sklepu polskiego po paczki :lol: i teraz je wcinamy :lol:

bidol to u was tez juz 2 zabki, my sie jeszcze zaliczamy do tych bezzebnych, wiecmaksiu nei jestes sama.

maksiu masz racje co do tej flegaminy, moja mama jest farmaceutka i mowi ze wiekszosc z tycb syropow jets dopiero od 2 roku,najlepiej jak najwiecej oklepywac maluchy i smarowac plecki mascia rogrzewajaca. jak moj mial zapalenie oskrzeliw grudniu to tez bez zadnych lekow, tylko oklepywanie, smarowanie mascia i ztej samej masci robilam mu kilke razy dziennie inhalacje to wtedy wszystko ladnie mu splywalo z noska :) , a co do tych olejkow to tez stosowalam na noc na poduszke one sa od 3 miesiaca .

mm a probowalas dawac wode lyzeczka? , bo ja tak samo jak AiF lyzeczka wiosluje przed posilkiem i po. Ale rzeczywiscie jak za malo mu dam wody w ciagu dnia to pozniej sa problemy z kupka :huh:

Daria23 my tez tej poradni nie mielsimy i nie bylo problemu.

dziewczyny zdecydowalam sie w koncu na taki wozek
www.tmbdirect.co.uk/britax-b-smart-4-pus...sert-sand-7747-p.asp

ma duze kolka moze byc przodem i tylem, dziecko siedzi wysoko, ten sam kolor licytuje, jeszcze tylko maz musi wygrac kase na niego. Bo w sobote idzie grac w pokera, organizuja sobei z kolegami i bez kasy ma nei wracac :silly:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #553663 przez Olga
Tymuś wielkie buziaczki dla Ciebie-jesteś już dużym facetem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Widzę,że też na łózku kąpiecie,u nas już nie dało rady,bo wszystko mokre było :lol:

km wózeczek super i ma kubełkowe siedzenie,ja mam słabośc do takich wózków :)

Ignaś już spi 2,5 godz.a obiad czeka :angry: jeszcze spacer obowiązkowo,a mam dzisiaj wywiadówkę u Mariki i boję się,że się nie wyrobię ;)

12 lata 2 miesiąc temu #553683 przez chłopek
mi se podoba mamas&papas ora lub luna
i chyba taki kupie zobacze jeszcze chociaz ten britax tez fajny

12 lata 2 miesiąc temu #553687 przez Daria23
Olga-właśnie myślimy o przejściu do łazienki bo Tymek załapał o co w kąpieli chodzi i już ręczniki rozkładamy wszędzie tylko u nas w łazience troszke zimno ale wsumie Tymi już nie jest taki malutki...:)Olga a jak ząbki Ignasia?już są widoczne czy tylko kreseczki widać?

12 lata 2 miesiąc temu #553704 przez Anna77
Daria buziaki dla 7. miesięcznego Tymka :kiss:

Olga he he, to Ty tak jak ja. Też mam końcówka do miksera i co wpadam na pomysł by kupić blender, to stwierdzam że szkoda mi kasy :laugh:

Szaleństwo wózkowych zakupów widzę trwa w najlepsze.

12 lata 2 miesiąc temu #553705 przez Olga
To u nas było identycznie z tym kapaniem,a teraz w tym krzesełku jest super,Olga wchodzi do niego (w bikini ha ha) i siedzą ze 20 min.polewa go wodą,bawią się,a ja w tym czasie mogę coś zrobić :) podoba mi się teraz kapanie ;)

Co do ząbków,to ten pierwszy już jest całkiem spory,praktycznie połowa już wyszła,a ten drugi o dziwo wyszedł od razu na długości,nie tak jak pierwszy,że tak kłuł,tylko cały był i go ładnie widać.Widocznie dziąselko było mocno rozpulchnione i wyszedł od razu cały ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka