BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #565633 przez anszka
Olga - na gumce 220x200 :laugh: białe lub fioletowe :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #565643 przez Olga
anszka kurde 7 stron mi wyskoczyło,do wyboru do koloru.Nie wiem jakie byś chciała,czy satynowe,frotka czy bawełna? Za dużo tego ha ha.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #565652 przez anszka
olga- heheh, wiem, że za dużo, dlatego właśnie nie mogę się za to zabrać :laugh: ale dzięki za dobre chęci :)
Jak W. się obudzi, to jedziemy na zwiady do ostatniego żłobka, najpierw jednak będę musiała odkopać samochód, bleee...

12 lata 2 miesiąc temu #565658 przez Olga
Ja teraz hustawek szukam,jedna do dmku i drugą do babci :) Nocniczki też musze dokupić i to dwa :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #565665 przez anszka
Olga- to jak namierzysz ciekawą huśtawkę, to wrzuć link, bo też planuję zakup :)

12 lata 2 miesiąc temu #565670 przez bidol
hej kochane

dziękuję w imieniu Kamilki za miłe słowa :kiss: :kiss: :kiss:

Daria - Tymuś słodziutki :cheer: :kiss: i piękniutki :kiss: :kiss: :kiss: i te oczka- achhhhhhh :cheer: :cheer: :cheer:

Olga - czyli Ignaś zdrowy :lol:

KM - jak Kacperek się miewa???

ME - 100 lat dla synka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka - i jak idzie szukanie żłobka??

Anna - czekam czekam - i już zazdroszczę - wymieńmy się na mężów :lol: chociaż na dydzień - przed moją rocznicą :lol: :lol: :lol:

ja miałam kupić skoczka Kamce ale pediatra surowo zabroniła :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #565676 przez Olga
anszka ja to chcę taką zwyklą do drzwi,u babci haki są jeszcze po mnie w futrynie i na działeczce też po Oldze.Nie chcę tych stojących,bo Marika miała i nie chciała się w niej bujać,zreszta juz nie mam gdzie tych klamotów ustawiać. ;)

Udało mi się sprzedać wanienkę po Ignasiu :lol:

bidol odpukać zdrowy :)

12 lata 2 miesiąc temu #565682 przez anszka
Olga- no właśnie o taką mi chodzi :)
Mam taką na stojaku na baterie i w najbliższym czasie ją wywożę, bo zajmuje dużo miejsca, a przestała być już dla synusia atrakcyjna. Zresztą zaraz nie spełniałby wagowych kryteriów, by się bujać :laugh:
Bidol - ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona i może nawet z tych wszystkich żłobów stworzyłabym w marzeniach miejsce prawie(!) idealne :woohoo:
Mam już jednego faworyta, ale zobaczymy, jak będzie dzisiaj.
No dobra, uciekam!
Anna - jak wrócę, to chcę przy kawce zasiąść do lektury :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #565692 przez km
hej dziewczyny u nas juz troszke lepiej, teraz maly spi. W koncu sie dzisiaj usmiechna bo wczoraj to tylko lezal na raczkach u mnie nawet nie moglam go przewinac bo od razu placz :(.
Tylko teraz jak widzi lyzeczke to od razu placz bo mysli ze to lekarstwo, takze trudno cos mu wcisnac do jedzenia lub picia. Jeszcze maz w tym tygodniu pracuje od12 do 22 , wiec od 11 do 23 jestem sama w domu z malym :(
bidol dzieki :) ze mi wczoraj napisalam ze to jest za wysoka tem. jak na zabkowanie, to mi dalo do myslenia i dlatego od razu zadzwonilam do przychodni.

Anna to chyba wyjazd sie udal :lol:
Dariatymek jak zwykle usmiechniety :laugh:

I znowu zapomnialam co mialam ktorj odpisac :angry: chyba bede musiala sobie na kartce zapisywac

12 lata 2 miesiąc temu #565696 przez maksiu
Oj anszka nie jade to taka akcja a ze my mielismy plany do niemiec to i tak sie zlozylo ze moj miesiac urodzenia to akurat niemcy

23:05
Okay moje piękne panie. To o tej porze roku jeszcze raz ....koncentrujemy się na raku piersi!
Pamiętacie, w zeszłym roku? Kiedy w polu statusu, pisałyśmy jaki mamy kolor biustonosza?. W ubiegłym roku było tak wielkie zainteresowanie uczestników, że został wywołało to niezły szum
Takie ciągłe uaktualnianie statusu przypominało wszystkim, dlaczego to robimy i skupia uwagę na ważnym temacie.
Nie wolno Wam o tym powiedzieć żadnemu mężczyźnie. Niech sami zgadują
A teraz do działania.
Proszę skopiujcie ten tekst i wyślijcie go do wszystkich swoich znajomych koleżanek (jako prywatna wiadomość!).
Akcja: W polu statusu wpisujesz gdzie jedziesz i ile miesięcy Cię nie będzie. Jest to już ustalone. To gdzie jedziesz to miesiąc, w którym się urodziłaś a dzień miesiąca, w którym się urodziłaś oznacza liczbę miesięcy jak długo Cię nie będzie. Np. jeśli urodziłaś się 21 stycznia to wpisujesz: "Jadę do Meksyku, na 21 miesięcy."
Wyślij tę wiadomość tylko do kobiet i zobaczymy ile szumu wywoła to w tym roku. Nasze biustonosze w ubiegłym roku poszły na cały świat
Styczeń - Meksyk
Luty - Londyn
Marzec - Miami
Kwiecień - Dominikana
Maj - Francja
Czerwiec - Petersburg
Lipiec - Austria
Sierpnia - Niemcy
Wrzesień - Nowy Jork
Październik - Amsterdam
Listopad - Las Vegas
Grudzień - Kolumbia
cos takiego jest na fb:)

Ja juz na moje dziecko nie nadazam wszedzie sie doczolga nic zrobic nie moge, w kuchni mamy takie wiadro stac i tam wode od naczyn czy cos to sie wylewa, zeby szamba szybko nie zapelniac, no i moj synek byl tak wspanialomyslny ze ta wode wylal na siebie i musialam goprzebierac, a za maksem to leci jak motorek normalnie, najgorzej sie boje pieca w kuchni bo tam go najbardziej ciekawi

12 lata 2 miesiąc temu #565706 przez mama89muminka
Maksiu ja wiem o co chodzi, kilka lat temu bylo co pijemy :P od tamtej pory nie dostalam zadnej wiadomosci juz.

12 lata 2 miesiąc temu #565761 przez Daria23
Maksiu-o to mi pasuje jade do Miami:)szkoda tylko że na 1 miesiąc:P

12 lata 2 miesiąc temu #565771 przez maksiu
Daria to akurat bedzie podroz poslubna ha ha w maiami dobre i miesiac:)no moj babel usnal ja obiadek mam gotowy, bo mialam jeszcze schaby i pokroilam w kostke, zrobilam sos i ugotowalam makaronik:)

12 lata 2 miesiąc temu #565810 przez krecik
Maksiu, my do gorącego Meksyku i to na dość długo. A tą wylaną wodą wodą się nie przejmuj, dzisiejszą kąpiel macie już za sobą;)

Później nadrobie, bo junior domaga się mojej obecności:/

12 lata 2 miesiąc temu #565836 przez AniaiFilip
Witajcie

Jednak wczoraj nie udalo mi sie nic napisac:( Filip spal tylko troche w lozeczku ze zdazylam obiad na dzisiaj zrobic i jakos sie ogarnac a pozniej budzil sie co 5 min prawie wiec skapotulowalam i o 9 polozylam sie z nim spac. Wiercil sie dalej i drapal mnie gdzie popadnie ale chociaz nie plakal bo szybko smoczka dostawal:)
ME- widze ze jakis jubileusz byl wiec najlepszego...
Bidol - Ja sie nawet ciesze ze wrocilam do pracy. Przynajmniej jakas odskocznia jest no i wsrod ludzi przebywam:). Milo dla odmiany wrocic do domu do synka i meza ktory czeka z obiadem:) ;)

Jestem wlasnie w parku na spacerze pogoda przecudna okolo 10 st zero wiatru i piekne slonce az milo posiedziec na lawce...

Boje sie ze mnie wywali wiec wysylam

Pozdrowienoa dla wszystkich maluszkow i mamusiek :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka