- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- dana1983
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Bidol - juz wszystkie dziewczyny pisaly, ja sie dolacze super ubierasz Kamke, jej zdj w okularach powala mnie na kolana, sliczna dziewczynka z niej, tak slodko opalona teraz
Daria - trzymamy kciuki za fryzure, daj znac jak wyszla
AF - tak czytam o Twoim Filipku i wedz ze nie jestes sama, moj Szymek to tez el diablo, Bidol pisala o nienoszeniu i niestety mojbyl noszony, nawet jak wzbranialam tego to dziadki jedne i drugie nosili, jest teraz nie do wytzymania, sam sie nie umie zabawic, nons tp piszczy, drze sie, sam nie umie zasnac, w ciagu dnia jest bujany, usypiam go na cycu to w nocy i zeby byla jasnosc biegne od razu jak tylko uslysze ze kwekac zaczyna, a jesli cos bym zwloczyla w czasie , to tak se rozedrze ze wszystkich budzi a i sam nie zasnie, juz wtedy, a tak to z wygody myk na cyc i spi dalej, oboje z mezem rano do pracy wstajemy,amaly do zlobka, musimy jakos minimum sie wyspac bo nie da sie pracowac, mam nadzieje ze w zlobku go zreformuja, teraz widze ze duzo bledow my juz z mezem zrobili, pewno przy drugim bedziemy madrzejsi, jego histeria wyglada tak ze zanosi sie od placzu a buzia przybiera mu buraczkowy kolor, sa dzieci grzeczniejsze ale osobiscie jeszcze takiego nie spotkalam a jedynie slyszalam, w pracy mam kolezanke ktora urodzila miesiac przede mna i do. Az czasem nie chce mi sie wierzyc jak opowiada ze jej syn sam zasypia, generalnie spi w ciagu dnia co 1,5h godz, bawi sie sam a ona wszystko moze przy nim zrobic,j na to zawsze jej odpowiadam ze powinna na kolanach do czestochowy isc:-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dana1983
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
BIDOL ALE TA MOJA SYNOWA JEST LASKA MOJ SYN MA GUST PO MAMUSI WIE KOGO WYBRAC:)

reszta dzieciaczkow tez sliczna a my czekamy na super pogode i tez sie odstroimy bo przyszly nam ciuszki a ostatnio jak bylam po zdjecie pluc malego to az sie na dziwic nie moglam szedl tata z synem , ale maluch moze ciut wyzszy od blazeja a ubrany jak jais 18 latek na randke dzinsy rurki do tego buciii super a u gory koszula i na to katana dzinsowa oczywiscie odpieta wygladal tak bombowo ze sie zakochac bylo mozna

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dana - no to też się masz z małym czortem

A to już znasz dwie osoby z grzecznymi dziećmi

AF - ajjj - to mój brat ma taką córką. Jak się urodziła i szedł do szpitala była na parterze a bratowa z małą na 2 piętrze - to ją słyszał tak się darła. Sam już nie wiedział czy ma iść czy uciekać

Miłej pracy

Krecik -2,5 godziny - słuchaj było wyskoczyć do kina i do kosmetyczki, można jeszcze fryzjera zachaczyć no i się przespać na sam koniec

Maksiu - czyli Błażejek lepiej??
M89M - no ja też jak byłam mała lubiłam koty a teraz gonie dziadostwo ile sił. Niestety u Nas na ulicy każdy prócz nas ma przynajmniej jednego

Ale u Nas cieplutko było - upał i weszłam na pocztę wychodzę a tu taki ziąb

Kamyczka - to powinien lubić jazde wózkiem

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Tak na szybko:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój Mateusz też zasypia sam w łóżeczku. Przebrany, dostaje na rękach smoka i swoją pieluchę. Daję buziaka, mówię dobranoc i wkładam do łóżeczka. Wychodzę. Tyle. Czasem jak długo marudzi, to wchodzę, żeby znaleźć miejsce lądowania smoczka, daję smoczka, pogłaszczę i wychodzę. Mati potrafi się sobą chwilę zająć, ale od czasu jak czołga się po całym domu, to niemal od razu jak wyjdę, idzie za mną. Nie narzekamy.
B wziął Kubę i Matiego na nockę do babci, żeby nie spali po tym malowaniu. A ja kupiłam piwko, zaraz otwieram i zabieram się za sprzątanie po tym malowaniu. Masakra

Aaaa i Bidol, u nas tylko samo malowanie. Remoncik też bym chciała, ale taki z wymianą podłóg w pokoju chłopaków, na korytarzu i naszym, ale to póki co niewykonalne.
Dobra, zmykam. Miłego wieczoru

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bidol kochana tak juz nieco lepiej ladnie je juz plesniawki mu zeszly prawie z czego sie siecze bo obylo sie bez antybiotryku
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kochana dziekuje ci bardzo ale do mojego matoa:D niestety nic nie dociera on przyjezdza wieczorami do domu dzieciaki to go widza w niedziele tylko bo nawt jesli wroci normalnie z pracy to jest caly dzien na dworzu zawsze cos znajdzie zeby z dziecmi nie siedziec nawet jak pojade na zakupy i zajde do kuzynki to zaraz jest telefon gdzie jestem i za ile bede bo on ma robote
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!