BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 tygodni temu #629493 przez dana1983
Lusia, super zdj Nikosia w krotkim rekawku, piekna pogode mieliscie w wawie
Bidol - juz wszystkie dziewczyny pisaly, ja sie dolacze super ubierasz Kamke, jej zdj w okularach powala mnie na kolana, sliczna dziewczynka z niej, tak slodko opalona teraz
Daria - trzymamy kciuki za fryzure, daj znac jak wyszla
AF - tak czytam o Twoim Filipku i wedz ze nie jestes sama, moj Szymek to tez el diablo, Bidol pisala o nienoszeniu i niestety mojbyl noszony, nawet jak wzbranialam tego to dziadki jedne i drugie nosili, jest teraz nie do wytzymania, sam sie nie umie zabawic, nons tp piszczy, drze sie, sam nie umie zasnac, w ciagu dnia jest bujany, usypiam go na cycu to w nocy i zeby byla jasnosc biegne od razu jak tylko uslysze ze kwekac zaczyna, a jesli cos bym zwloczyla w czasie , to tak se rozedrze ze wszystkich budzi a i sam nie zasnie, juz wtedy, a tak to z wygody myk na cyc i spi dalej, oboje z mezem rano do pracy wstajemy,amaly do zlobka, musimy jakos minimum sie wyspac bo nie da sie pracowac, mam nadzieje ze w zlobku go zreformuja, teraz widze ze duzo bledow my juz z mezem zrobili, pewno przy drugim bedziemy madrzejsi, jego histeria wyglada tak ze zanosi sie od placzu a buzia przybiera mu buraczkowy kolor, sa dzieci grzeczniejsze ale osobiscie jeszcze takiego nie spotkalam a jedynie slyszalam, w pracy mam kolezanke ktora urodzila miesiac przede mna i do. Az czasem nie chce mi sie wierzyc jak opowiada ze jej syn sam zasypia, generalnie spi w ciagu dnia co 1,5h godz, bawi sie sam a ona wszystko moze przy nim zrobic,j na to zawsze jej odpowiadam ze powinna na kolanach do czestochowy isc:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #629502 przez dana1983
Dodam jeszcze ze ta moja kolezanka wpafla ostatni wpanike jak jej syn nie spal 4h, hahaha zeby tylko widziala jak Szymek, on potrafi dluuuugo nie spac, jak do tej pory jego rekord to 10 h w ciagu dnia, same sobie mozecie wyobrazic jaki byl tyfus z niego w tym czasie, myslalam ze wyjde z siebie stane obok:-) taka maruda byla, darl sie niemilosiernie , oczka tarl ale co ztego ja zadnym sposobem nie dalo siego tedy uspic

12 lata 2 tygodni temu #629508 przez mama89muminka
Dana hahaha no Moj Miro ostatnio idzie spac o 10 rano, spi tak sobie z godzinke moze nie i nie spi az do 23. A pobudki codziennie mamy o 5 :)

12 lata 2 tygodni temu #629550 przez maksiumama
hejka u nas w miare maly spi i w nocy tez w miare spal, ale ja kicham za to dzis jak najeta
BIDOL ALE TA MOJA SYNOWA JEST LASKA MOJ SYN MA GUST PO MAMUSI WIE KOGO WYBRAC:) :P :P

reszta dzieciaczkow tez sliczna a my czekamy na super pogode i tez sie odstroimy bo przyszly nam ciuszki a ostatnio jak bylam po zdjecie pluc malego to az sie na dziwic nie moglam szedl tata z synem , ale maluch moze ciut wyzszy od blazeja a ubrany jak jais 18 latek na randke dzinsy rurki do tego buciii super a u gory koszula i na to katana dzinsowa oczywiscie odpieta wygladal tak bombowo ze sie zakochac bylo mozna :silly:

12 lata 2 tygodni temu #629558 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #629691 przez bidol
M_M - tak jak dziewczyny pisały. Szatka i świeca - na allegro wybór przeogromny. Ja miałam ecru bo sukieneczka też w tym kolorze była :lol: jeśli odpowiednio wcześniej zamówisz to możesz mieć z haftem z datą i imieniem Olinka :lol:

Dana - no to też się masz z małym czortem :lol: ojjj Ci dziadkowie. Mój Tata też nosi Kamile ale w umiarze bo za bardzo czasu nie ma. Ale cwaniara wie że jak ja jej nie chcę wziąć na ręce to do dziadzia idzie łapie za nogawkę i nie ma przeproś :lol:
A to już znasz dwie osoby z grzecznymi dziećmi :lol: :lol: :lol:

AF - ajjj - to mój brat ma taką córką. Jak się urodziła i szedł do szpitala była na parterze a bratowa z małą na 2 piętrze - to ją słyszał tak się darła. Sam już nie wiedział czy ma iść czy uciekać :lol: :lol: :lol:
Miłej pracy :kiss:

Krecik -2,5 godziny - słuchaj było wyskoczyć do kina i do kosmetyczki, można jeszcze fryzjera zachaczyć no i się przespać na sam koniec :lol: :lol: :lol: no nie mów że tak nie zrobiłaś :unsure: :silly: :lol: :lol:

Maksiu - czyli Błażejek lepiej??

M89M - no ja też jak byłam mała lubiłam koty a teraz gonie dziadostwo ile sił. Niestety u Nas na ulicy każdy prócz nas ma przynajmniej jednego :dry:

Ale u Nas cieplutko było - upał i weszłam na pocztę wychodzę a tu taki ziąb :ohmy: wiatrzysko - normalnie 10 stopni mniej. ale deszcz nie padał :)

Kamyczka - to powinien lubić jazde wózkiem :unsure: :huh:

12 lata 2 tygodni temu #629714 przez Anna77
Cześć Dziewczyny, normalnie aż mi głupio, bo naprawdę nie mam czasu odpisywać. Mam nadzieję, że mi wybaczycie :blush:

Tak na szybko:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój Mateusz też zasypia sam w łóżeczku. Przebrany, dostaje na rękach smoka i swoją pieluchę. Daję buziaka, mówię dobranoc i wkładam do łóżeczka. Wychodzę. Tyle. Czasem jak długo marudzi, to wchodzę, żeby znaleźć miejsce lądowania smoczka, daję smoczka, pogłaszczę i wychodzę. Mati potrafi się sobą chwilę zająć, ale od czasu jak czołga się po całym domu, to niemal od razu jak wyjdę, idzie za mną. Nie narzekamy.

B wziął Kubę i Matiego na nockę do babci, żeby nie spali po tym malowaniu. A ja kupiłam piwko, zaraz otwieram i zabieram się za sprzątanie po tym malowaniu. Masakra :(

Aaaa i Bidol, u nas tylko samo malowanie. Remoncik też bym chciała, ale taki z wymianą podłóg w pokoju chłopaków, na korytarzu i naszym, ale to póki co niewykonalne.

Dobra, zmykam. Miłego wieczoru :)

12 lata 2 tygodni temu #629716 przez maksiumama
WITAM MWIECZORKIEM SIEDZE I DZIS JA POPIJAM SOBIE MARIOTTI CZERWONE

Bidol kochana tak juz nieco lepiej ladnie je juz plesniawki mu zeszly prawie z czego sie siecze bo obylo sie bez antybiotryku

12 lata 2 tygodni temu #629749 przez bidol
Maksiu - to tylko facet nie wymagaj zbyt wiele :) :p

Olga - gdzie sie podziewasz?? Jak bylo na basenie???

12 lata 2 tygodni temu #629751 przez mloda_mamuska

12 lata 2 tygodni temu #629752 przez maksiumama
Bidol kochana ale chyba mi po tynm wszystkim sie tez nlezy jakies wyjscie czy co, jak mu powiedzialam ze chce w poniedzialek jechac na zumbe tgo oczywiscie ja jade do lasu

12 lata 2 tygodni temu #629755 przez maksiumama
mloda_mamuska napisał:

kochana dziekuje ci bardzo ale do mojego matoa:D niestety nic nie dociera on przyjezdza wieczorami do domu dzieciaki to go widza w niedziele tylko bo nawt jesli wroci normalnie z pracy to jest caly dzien na dworzu zawsze cos znajdzie zeby z dziecmi nie siedziec nawet jak pojade na zakupy i zajde do kuzynki to zaraz jest telefon gdzie jestem i za ile bede bo on ma robote

12 lata 2 tygodni temu #629783 przez mloda_mamuska

12 lata 2 tygodni temu #629790 przez maksiumama
no niestety

12 lata 2 tygodni temu #629826 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka