- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
bidol odbiór tylko osobisty,za daleko,muszę szukać dalej,a co powiesz o tym,widzę,że Ty się znasz na sprzętach,ja byłam na topie 10 lat temu.
allegro.pl/jane-rebel-pro-wozek-wielofun...in1-i2181693781.html
Olga - mi się wydaje że fajny - spacerówka chyba nie jest tylko przekładana. Poza tym wydaje się być ok. Już nie wspomnę że kolorystyka śliczna. Co do wysyłki to masz rację - pisz do gości - może jednak zgodzi się na wysyłkę
Ja bym tylko unikała dużych spacerówek, bo po pewnym czasie dziecko wyrasta z gondolki a spacerówka okazuje się być jeszcze za duża.
Moja szwagierka kupiła sobie taki - i jak jeździła z gondolką to było w miarę ok - prócz hamulca- bo ciągle się blokuje( ale może to tylko im z takim defektem się trafił)
teraz małą chciała przerzucić na spacerówkę (mała ma 6 miesięcy) i jest załamana, bo spacerówka jest wielka- a mała przecież jest upatulona i kocem i w kombinezonie. Mają zamiar sprzedać wózek i kupić jakąś spacerówkę.
allegro.pl/3-w-1-solaris-bebetto-fotelik-lux-i2194226094.html
podsumowując - moim zdaniem spacerówki nie ma co kupować na wyrost, bo po jakiś 2 latach i tak większość mam przerzuca się na zwyskłą małą spaserówkę lub parasolkę.
Ale to tylko takie moje wywody

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Młoda mamuśka,ale Ty zapracowana kobieta jesteśKamyczka ja jutro praca.. niestety do 17,a po pracy dluga kąpiel,zeby odreagowac tydzien...a w niedziele wypoczywam i leze !
a Wy?

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a poza tym ... nie lubie się nudzić . W pracy ..czasem zdarzaja sie wkurzajacy ludzie... ale fajnie mi czas leci . ja nei jesem typem samotnika..wole do ludzi

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteś już z nami Dominiczku!
No to prawda, mi się czasem nudzi w domku,ale trudno-dla dzidzi mogę się te parę mcy jeszcze ponudzićKamyczka... wiesz nie musze pracować, moglabym siedziec cale dnie w domu i sie nudzic-odpoczywać..ale potrzebujemy pieniędzy...w koncu spodziewamy się maleństwa,a nie chcemy,zeby małemu czegos brakowało;P
a poza tym ... nie lubie się nudzić . W pracy ..czasem zdarzaja sie wkurzajacy ludzie... ale fajnie mi czas leci . ja nei jesem typem samotnika..wole do ludzi)

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tu masz jeszcze te Musty jak Cię interesują
sprzedajemy.pl/szukaj?srchm=hp&inp_text=mutsy&inp_location_id=
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Saiko, sliczny brzuszek, ps i fajna kiecka
kupilas po przymiarce? Heh no i tez jeszvze sie zmiescilas w 30
30 trwa do nast lutego
absolutnie nie, nie jestem za takim podkreslaniem brzucha, z reszta bardzo zle w niej wygladalam - podkreslala wszelkie niedoskonalosci figury: celulit i takie tam
co do pracy w ciazy - ja poszlam na zwolnienie od samego poczatku drugiego trymestru bo chyba od 5 stycznia. I nie żałuję, mimo, ze moja praca nie jest ciezka fizycznie to siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu bez naturalnego swiatła nei chcialam, tym bardziej ze dosyc sie w pracy stresowałam bo wszyscy nawet z najdurniejszymi pytaniami lecieli do mnie i oczekiwali dzialania. Tym bardziej, ze moja przełożona latem straciła ciążę w okolo 5 m-cu wlasnie przez to ze pracowała - niby nie ciezko bo w korporacji w biurze ...
Dzis znow bylam modelką na kursie makijarzu - tym razem juz egzamin - kolezanka zaliczyła

A w weekend szkoła od rana do wieczora
Szymek dzis sie kreci niesamowicie, zaczelam czuc nie tylko pukanie główką czy nogami ale w ogóle ruchy jego malutkiego ciałka

co do wozka to ja sie coraz bardziej przekonuje to Mikado Aston

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
moj kosztuje ponad 4 tysiące... i zastanawiam sie czy nowy czy uzywany... bo i tak bede chciala dokupic spacerówke quinny na zime,bo w tym moim podobno kiepsko sie jeździ po śniegu...
jestem na niego zdecydowana..ale nie wiem czy warto wydac ponad 4 tysiące na wózek

saiko..pewnie,jesli mozesz sobie na to pozwolic to odpoczywaj w domku;)
ja pracuje w sklepie ogolnospozywczym i z warzyywami.wiec nabiegam sie i troche nadźwigam... ale staram sie oszczedzac.. no i jak sie zaczne gorzej czuc to nie bede pracowala..a poki co czuje sie bardzo dobrze

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a reszta dziewczyn też możecie sprawdzić w ten sposób wózek - pewnie nie wszystkie są, ale może akurat

- An83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
An83 napisał:
Saiko, sliczny brzuszek, ps i fajna kiecka
kupilas po przymiarce? Heh no i tez jeszvze sie zmiescilas w 30
30 trwa do nast lutego
absolutnie nie, nie jestem za takim podkreslaniem brzucha, z reszta bardzo zle w niej wygladalam - podkreslala wszelkie niedoskonalosci figury: celulit i takie tam
co do pracy w ciazy - ja poszlam na zwolnienie od samego poczatku drugiego trymestru bo chyba od 5 stycznia. I nie żałuję, mimo, ze moja praca nie jest ciezka fizycznie to siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu bez naturalnego swiatła nei chcialam, tym bardziej ze dosyc sie w pracy stresowałam bo wszyscy nawet z najdurniejszymi pytaniami lecieli do mnie i oczekiwali dzialania. Tym bardziej, ze moja przełożona latem straciła ciążę w okolo 5 m-cu wlasnie przez to ze pracowała - niby nie ciezko bo w korporacji w biurze ...
Dzis znow bylam modelką na kursie makijarzu - tym razem juz egzamin - kolezanka zaliczyłanawalia mi na twarz tone brokatu
A w weekend szkoła od rana do wieczora
Szymek dzis sie kreci niesamowicie, zaczelam czuc nie tylko pukanie główką czy nogami ale w ogóle ruchy jego malutkiego ciałkabosko!!!
co do wozka to ja sie coraz bardziej przekonuje to Mikado Aston
Saiko, a mnie sie podoba podkreslanie brzuszka

Co do pracy to pewnie macie racje ze np nie da sie wrocic jesli na twoje miejsce jest ktos na zadtepstwie, nie pontslalam o tym

Moj maluch cos malo sie rusza ostatnio :/
Codziennie go czuje ale tesknie za takimi dniami kiedy prawie caly dzien sie wiercil

Anszka, rozumiem Cie bo 3 lata mieszkalam za granica, z mezem ale bez rodziny, mielismy tam jakichs znajomych ktorych z czasem tam poznalismy ale to nie to samo co rodzina i znajomi ktorych sie zna od podstawowki nawet.. Daleko od domu mieszkasz?
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidol wysłałaś jakiegoś linka,bo nic nie ma?
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- An83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a jeszcze cala wyprawka do kupieneia.bo poki co mam 3 wielkie torby ciuszków.. a cała reszta... tez duzo kosztuje

bidol mial byc link chybaa???
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-