BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

13 lata 2 miesiąc temu #326003 przez Olga
m m tylko jedno zdjęcie mi sie otwiera Twojego pieska,ale widzę,że ma buciki i jak pokazałam mojej młodszej córci,to była taka szczęśliwa.Ona naszego pieska też ubiera,chociaż to kundelek ( ma duzo z jamnika ),zdjęcia ma robione w różnych strojach,a kiedyś kazałam jej wypuścić go na dwór,patrzę przez okno,a on w szaliku lata ha ha,myslałam,że sąsiedzi pękną ze śmiechu.Ona jak ma swoje pieniądze,to by wszystko dla swojego zwierzaczka kupiła,jak mu sie kiedyś krzywda stanie,to ona to strasznie to przeżyje.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #326007 przez mloda_mamuska
Olga ... hehe ja tez jak bylam mlodsza to marzylam o ciuszkach dla mojego psiaka..ktory tez byl jamniko-kundelkiem ;)))

a na moim osiedlu akurat duzo osb ma piski rasowe i duzo chodzi poubieranych jak jest zimno :laugh:

ale ja mojemu tylko buciki kupilam..chcialam kupic z mężęm kombinezon,ale w zaden dla maltanczykow sie nie miescil..i odpuscilismy ;)

troszkę za dobrze go karmimy :lol: :lol:

a kiedys pojechalam z nim do mamy na hale.. i taki stary dziadek szedł..i zobaczył naszego maltanczyka akurat mial buciki wlozone i smiagl po hali.. a ten stary tak na głos powiedział : boże.. co się dzieje z tym światem pies w butach chodzi... :lol:

ale dobrze,ze jest niedziela..ale szkoda,ze tak szybko leca te godziny.. jak pomysle,ze jutro znowu praca i znowu dentysta.. i to znowu kanalowe leczenie....to az nie chce sie klasc spac ;/

13 lata 2 miesiąc temu #326032 przez bidol
Hejka - ja właśnie wróciłam z pogotowia. Mąż mnie zawiózł bo to przeziębienie już mnie wykańcza. Przeziębienie jeszcze bym jakoś przeżyła, ale z tego wszystkiego zrobiło mi się zapalenie ucha :( boli strasznie i nawet nosa wydmuchać nie mogę. A lekarz na pogotowiu odesłał mnie z kwitkiem do ginekologa, bo bał się mi przepisać jakiekolwiek leki żeby nie zaszkodzić dziecku.

Anszka- przykro mi z powodu brata :( Boże że też takie nieszczęścia chodzą po ludziach :( :(
co do Gorli - to zaraz jej napiszę żeby ją uspokoić - niedawno poroniła i teraz biedulka się zamartwia - czy wszystko jest ok.

Widzę że już większość ma wybrane wózeczki :) to fajnie

M_M - z tym ciemnym kolorem to bym uwarzała- w lato dziecku będzie bardzo gorąco.
a wózek bardzo fajny :)

ja już się rozglądam za siedziskiem do mojego :) i pościelą do łóżeczka i chyba wezmę taką
wiem że taka skromna, ale do łóżeczka będzie pasować :)
allegro.pl/dk-gaiako-komplet-poscieli-70...s-x-i2158560256.html

13 lata 2 miesiąc temu #326033 przez saiko
bidol napisał:

Hejka - ja właśnie wróciłam z pogotowia. Mąż mnie zawiózł bo to przeziębienie już mnie wykańcza. Przeziębienie jeszcze bym jakoś przeżyła, ale z tego wszystkiego zrobiło mi się zapalenie ucha :( boli strasznie i nawet nosa wydmuchać nie mogę. A lekarz na pogotowiu odesłał mnie z kwitkiem do ginekologa, bo bał się mi przepisać jakiekolwiek leki żeby nie zaszkodzić dziecku.

oj Bidolku, biedna jestes, nie dosc ze przeziebienie, to nudnosci (czy moze juz minely) a teraz jescze ucho :(

ja wlasnie jem obiadek - dzis bardzo na leniwo - kasz gryczana, jajo sadzone i buraczki na zimno od teściowej

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #326035 przez bidol
Saiko - wiem że brzydko to zabrzmi ale dla mie ciąża to choroba - już mam dość.
ale dzidzia mi to wynagrodzi :kiss: i będzie dla mnie tak dobrą córką jak Wy jesteście dla swych Mam :lol: :cheer:
mdłości mam tylko od czasu do czasu, ale leżeć muszę bo szyjka mi się skraca :( i to ucho :dry: ale jutro zadzwonię do ginki - i może coś wymyśli :)

Anszka - do ginki mam na 19.03 jeszcze tydzień :dry:

Saiko - ale mi smaka tymi buraczkami narobiłaś :S :S :S :S :S bardzo lubię i zdrowe są - mają dużo żelaza :S :S :S mniam mniam

13 lata 2 miesiąc temu #326038 przez mloda_mamuska
heheh ja tez kocham buraczki :kiss:
tylko ja jem z chrzanem..mocno pikantne :lol:
ale niebo w gębie !

13 lata 2 miesiąc temu #326048 przez saiko
mloda_mamuska napisał:

heheh ja tez kocham buraczki :kiss:
tylko ja jem z chrzanem..mocno pikantne :lol:
ale niebo w gębie !

no ja jakbym miala wybierac to takie pure z burakow na goraco z patelni z cebulka i zasmażką :D najlepiej jeszcze smazone na smalcu

13 lata 2 miesiąc temu #326050 przez mloda_mamuska
saiko a jadlam takie cos ..na cieplo.tata smazyl kiedys pare razy..i pycha bylo ;)))

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #326053 przez Olga
Mamusia mnie odwiedziła,posiedziałysmy we dwie,pogadałysmy,chociaż widzimy się prawie codziennie,to zawsze mamy pełno tematów do rozmów.Czas mi troszke zleciał,bo nie przepadam za niedzielą.Młodsza poszla do sąsiadki,niedawno się wprowadzili i maja córeczkę czteroletnią i aż się dziwię,że moja lubi się z nią bawić,bo jest spora różnica wieku.Starsza ma za tydz.bierzmowanie,więc na jakieś gorzkie żale musiała iść i taka pustka w domu.Ja na obiadek zrobiłam gulasz,a że uwielbiam kaszę,więc nieżle się wyjadłam.Jutro trzeba znowu mysleć co ugotować.Wizytę też mam jutro,tak te tygodnie szybko lecą.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

13 lata 2 miesiąc temu #326102 przez Kamyczka
Olga napisał:

Mamusia mnie odwiedziła,posiedziałysmy we dwie,pogadałysmy,chociaż widzimy się prawie codziennie,to zawsze mamy pełno tematów do rozmów.Czas mi troszke zleciał,bo nie przepadam za niedzielą.Młodsza poszla do sąsiadki,niedawno się wprowadzili i maja córeczkę czteroletnią i aż się dziwię,że moja lubi się z nią bawić,bo jest spora różnica wieku.Starsza ma za tydz.bierzmowanie,więc na jakieś gorzkie żale musiała iść i taka pustka w domu.Ja na obiadek zrobiłam gulasz,a że uwielbiam kaszę,więc nieżle się wyjadłam.Jutro trzeba znowu mysleć co ugotować.Wizytę też mam jutro,tak te tygodnie szybko lecą.

A ja wróciłam od teściów z obiadku....eh i oto dowód jak się najadłam :blink:
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #326132 przez bidol
Kamyczka - ale masz słodki brzuszek - piękny :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

mi już pępek wyłazi na wierzch :blush:

może jutro wstawię zdjęcie :woohoo:

13 lata 2 miesiąc temu #326134 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - ale masz słodki brzuszek - piękny :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

mi już pępek wyłazi na wierzch :blush:

może jutro wstawię zdjęcie :woohoo:

Bidol, dzięki :) wreszcie się doczekałam :) i czekam na zdjęcia waszych dziewiuszki :)
A ja mam nadal wklęsły pępek.A kiedy zaczyna wychodzić, czy nie ma na to reguły?

13 lata 2 miesiąc temu #326154 przez bidol
Kamyczka - z pępkiem to nie ma reguły :blink: W ciąży z Sebą miałam wklęsły , a teraz może nie będę miała takiego guziczka, ale płaski. Jak stoję to jeszcze jest wklęśniety, ale dużo mniej niż przed ciążą, a jak leżę to prawie płaski :)

13 lata 2 miesiąc temu #326159 przez mloda_mamuska
Kamyczka... piekny malutki okragly brzusio... moj juz troszke większy :P
ale 3 tygodnie temu tez taki mialam :P

Wydaje mi sie,ze teraz juz bedzie roooooooooosl.... :huh:

a ten pepek to podobno nie ma reguły.. moj jeszcze nie wychodzi..ale zawsze mialam mocno wklesly... a teraz sie prawie wyrownuje do plaskiego. ;))

Dzisiaj Moj Oliwierek tak kopie :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #326165 przez Majowka
Kamyczka! Brzuszek przepiekny! :kiss:
Faktycznie malutki, jak na ten tydzien! Ale masz dobrze, szybciutko wrocisz do formy!
Mi sie taka pupa zrobila :ohmy: No ale trudno.... :)

M-M, super jest ten wozeczek! Hit nad hitami, ale cenowo dla mnie odpada :(

My juz dzisiaj wybralismy!
Chyba ten kupimy, tani nie jest, ale stbilniejszy od tego co poprzednio Wam pokazywalam, wieksze kola, ale nie pompowane, za to z amortyzatorami...

Gondola taka zgrabna, ale mala, okolo 70 cm w srodku :( Pani mowila, ze starczy na dziecko w wieku 6 miesiecu, taaa chyba karzelka.... No trudno :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka