BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

13 lata 1 miesiąc temu #337175 przez Olga
anszka powiem Ci,że ona się bardzo dobrze uczy i chodzi do gimnazjum o wysokim poziomie,w porównaniu z tym co miała przy swojej starej podstawówce i ona jak i jej znajomi mówią,że trudne są te testy,może teraz im lepiej pójdzie,ale te pierwsze co mieli parę mies.temu (nie pamiętam dokładnie kiedy to było) to oni jeszcze połowy materiału nie mieli przerobionego,a już mieli z tego pytanai,więc oni byli w tym zieloni,bo to był materiał z końca 3 kl.Może teraz im pójdzie lepiej. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #337178 przez anszka
No właśnie tak się zastanawiałam, jak dzieciaczki oceniają te egzaminy, a ma już wybraną szkołę średnią?

13 lata 1 miesiąc temu #337188 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majówka coś dla Ciebie:
tvp.info/informacje/swiat/portugalia-wyc...i-dla-dzieci/6815593

Dzieki :kiss: , nie slyszalam o tym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #337207 przez bidol
Kamyczka - ząb już nie boli :laugh: ogólne samopoczucie bardzo dobre :) dziś mnie troszkę mdli, ale da się przeżyć :)
Super że Dominiś szaleje - super uczucie :)

Anszka - wiesz co to słonko znowu pomogło :laugh: już się mniej chmurzy :laugh: i nawet słoneczko się przebija :laugh:

Chłopek - a co nasza czarownica Mirella Ci przepowiedziała??

Oto nasza lista :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

An83 - syn (Nataniel) - 04.07.
Młoda_mamuska - syn(Oliwier)- 04.07
Necik - syn (Szymon) - 06.07

Bidol - córeczka (Kamilka) - 07.07
Saiko - syn (Szymek) - 14.07
Olga - syn (Ignas) - 25.07.
Kamyczka - syn (Dominik) - 25.07
Anszka - syn (Wojtuś) - 27.07
Anna77 - syn (Mateusz) - 7.07 (faktycznie będzie ok.23.06)
Daners - syn (Filip) - 23.07

Daria23 - syn (Tymoteusz) - 26-30.07
Perfumetka - córeczka.......
Kejtin - córeczka(?) (Sara) - 25.07

no lista nam się troszkę zaróżowiła :silly: Perfumetka się tylko nie odzywa, o Neciku już nie wspomnę :angry:

dziewczyny, a Wy też już czujecie tak dzidziusie np jak się przemieszczają po brzuszku i rozciągają, że przez kilka minut czuć dzidze przez skórę- a jak się przyłoży dłoń to czuć twardą wypukłość :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #337209 przez chłopek
o u was same chłopaki :) na czerwcówkach chyba też przewaga chłopaków zaraz sprawdze
no u nas 9 chłopaków i 7 dziewczynek a trzy dziewczyny nie wiedzą co będą mieć:)
anna to ty na czercóweczki sie łapiesz :)

13 lata 1 miesiąc temu #337241 przez anszka
Dziewczyny, a może jak się chłopek i majówka zgodzą, to też na naszą listę wpiszemy, bo one też takie "nasze" są :)

Bidol - cała przyjemność po mojej stronie, chciałabym tylko wiedzieć, kto mi ten wiatr przysłał, bo coś się rozhulał , któraś pisała, że u niej wietrznie - chłopek?

Ja jeszcze tak nie mam, że mi twardnieje w jednym miejscu, czasem tylko podskakuje. Kocham te chwile, kiedy się rusza :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #337279 przez Kamyczka
bidol napisał:

dziewczyny, a Wy też już czujecie tak dzidziusie np jak się przemieszczają po brzuszku i rozciągają, że przez kilka minut czuć dzidze przez skórę- a jak się przyłoży dłoń to czuć twardą wypukłość :)

Bidol,ja nie czuję aż tak na razie,na razie tylko te rytmiczne kopniaki i przemieszczenia :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #337286 przez chłopek
anszka no ja jestem za:)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #337312 przez Olga
bidol ja już tak mam,wczoraj wołałam wszystkicz i pokazywałam jak po prawej stronie pępka wypioł Ignaś chyba pupe na nich,normalnie z tej strony tak mi się uwypuklił brzuch i tak stwardniał,że sobie daję głowę uciąć,że to był jego tyłeczek.Nie mogli sie napatrzeć,zwłaszcza tatuś i młodsza córcia,bo starsza to już to widziała w mojej poprzednie ciąży.
Ty też już tak może masz?

anszka moja planuje zostać w tej szkole co jest (bo w 1 kl.gimnazjum miała w planach wyruszyć w świat do liceum) i chce iść na kierunek biol-chem,a co dalej to zobaczymy,coś wspominał o dermatologii kosmetycznej czy jakoś tak,le jej się jeszcze może zmienić.

U mnie cieplutko i bardzo słonecznie,tylko wieje.Idę właśnie pranie powiesić,to moment wyschnie.
Nie mogłam sobie rady dać z tym praniem takie wiatrzysko,co jedną klamerkę przypięłam,to druga mi spadała.Nie wiem,czy nie będę goniła tego prania po osiedlu. :laugh:

Ja też jestem za dopisaniem dziewczyn do nas. :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

13 lata 1 miesiąc temu #337328 przez anszka
U mnie też tak wietrznie, że ostatecznie prania na balkonie nie zostawiłam ;)
Chłopek, majówka - podajcie terminy :)

13 lata 1 miesiąc temu #337351 przez bidol
Anszka - ja też jestem za :)
A i muszę Ci podziękować i zamówić u Ciebie słońce do końca tygodnia- Pogoda śliczna, ani jednej chmurki na niebie :laugh:

Olga - tak, już tak kilka tygodni temu miałam, ale teraz non stop mała się wypina :laugh: Przyszedł wózek?

13 lata 1 miesiąc temu #337357 przez Olga
No właśnie jestem zła,bo jeszcze nie.Jedna paczka mi przyszła z 2 godz.temu,jak szlam z miasta to zobaczyłam,że z poczty podjeżdżają,to biegiem leciałam,bo myślałam,że to wózek,a tu lipa,ale ten znajomy co kierował mi mowił,że jeszcze po 16 przesyłki przychodzą.Jutro jadę na to usg po południu i będę się martwić,jak do tej pory nie przyjdzie.

13 lata 1 miesiąc temu #337359 przez Anna77
chłopek - termin mam na 7 lipca, ale przez to że mam zaplanowane cc, to pewnie tak długo nie wytrzymam. Ale zobaczymy.

bidol - czuję się bardzo dobrze. Kaszel tylko rano i troszkę wieczorem, poza tym pełen luzik.

U mnie pięknie i słonecznie. Uwielbiam taką pogodę B)

No i oczywiście witam nowe mamusie :)

13 lata 1 miesiąc temu #337366 przez Daria23
Hej dziweczynki ja już wróciłam zrobiłam jeszcze małe zakupy....co do pazurków to nie zgodzę sie z niektórymi
uważam że tipsy to owszem są sztuczne paznokcie ale żelowe to moje naturalne paznokcie pokryte żelem dla mnie to wygodne bo zawsze robie jeden kolor po całości wiec wyglądaja jak pomalowane lakierem tylkon że są cały czas óadne a lakier schodzi...

13 lata 1 miesiąc temu #337368 przez chłopek
anszka ja mam termin na 18 czerwca
właśnie wróciliśmy z placu zabaw Ksawcio huśtał sie na huśtawkach ale był szczęśliwy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka