BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

14 lata 2 miesiąc temu #364110 przez mloda_mamuska
daners dokladnie teraz jest ciekawie w julce ;)
a ja jestem przyzwyczajona jeść o 19 obiad-i wlasnie teraz zaczynam jesc;)
dlatego,ze moja mama wracala zawsze o 19 z pracy z nią jedliśmy ;)
a kolacje jem ok 22 ;) a ide spac o 24 ;)nie wyobrazam sobie zjesc kolacji o 18 i do 24 nic :ohmy: :ohmy: :ohmy: hehe :laugh:

a mój Misiek je obiad o 2 w nocy ! :lol: hehe jak wraca z pracy,ale w sumie dla niego t ojuz kolacja tylko taka ciężka i na gorąco.bo gołabki,czy ziemniaki z sosem i kotletem je sie na obiadzik bardziej niz na kolacje;)

Majowka mój tez mnie dobija tym 'a nie mowilem' ale i tak przyzwyczaił się już do tego,że zawsze jest po mojemu... ;P

hehe kurde ale macie obiadzik. a ze zdjec na fb sądzę,że dobrze pichcisz :lol:
takze Twoj Misiek nie ma z Tobą źle !

ja dopiero ucze sie gotowac i jedno mi wychodzi,drugie nie..chociaz moj skarb zawsze i wszedzie w rodzinie i wsrod znajomych wychwala moje dania :lol: :lol: :lol:
staram sie jak mogę..ale wiadomo,ze czasem jest taki dzien,ze cos srednio wyjdzie.
No i My z Miśkiem mamy na szczescie takie same kubki smakowe :lol:
uwielbiamy na ostro ! mocno na ostro! moja siostra smieje sie,ze jak ktos nie moze albo nie lubi nic ostrego to lepiej,zeby najadła sie przed przyjściem do Nas na obiad :lol:
My często jemy krewetki ,bo je wprost kochamy! ;) a moi rodzice i siostra ich nie znosza ;)
Misiek uwielbia tez zupy krem...ja tez je uwielbiam. zwłaszcza z takimi kuleczkami mięsnymi z serem w środku.
a chcialabym sie nauczyc pierogi... a nigdy mi sie nie chce,bo zawsze mialam babcie 'pod ręką' która robi wyśmienite pierożki i zawsze mówiłam słowo i były..a teraz tutaj w UK chyba bede zmuszona sie nauczyc;)

Maksiu
mój Misiek to też szczypior a potrafi zjeść więcej niż Mój mój tato,który wygląda na swoje 110kg :lol: :lol: :lol:
ja Skarb przychodził do Nas na obiady to rodzice się smiali,że ma tasiemca jakiegoś,bo to niemozliwe,ze je az tyle... a wyglada jakby byl ciagle na diecie :silly:
ale to pewnie zalezy od przemiany materii ;)
maksiu ja tez ciagle myślę o mojej szyjce.... a wizyta dopiero za 2 tygodnie.. chu..owo ze nie sprawdzaja tutaj na wizytach panstwowych szyjki ani usg nie robią.. :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #364118 przez maksiu
Ja co wizyta siadam na samolot a co druga mam usg i akurat wypada ze powinnam miec teraz zreszta p.dr. ostatnio mowila ze w maju zobaczymy moze dzidzia sie pokaze nam

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #364121 przez mloda_mamuska
Dziewczyny jak jjuz tak o jedzeniu piszemy,to napisze Wam jak je ten kolega ,z którym mieszkamy... wszystko doslownei wszystko co je to musi polewać : majonezem,musztardą i ketchupem ..Wszystko;/
cos okropnego :X :X :X

ziemniaki polewa majonezem,ketchupem i musztardą, do kanapek tak samo, frytki, naleśniki.. BLEEEE ;P

ostatnio jadł gofry z dżemem malinowym i musztardą :X

maksiu zazdroszcze Ci.tez chcialabym siadac co wizyte na samolot i miec usg .. a tu dupa. nie praktukują ani tego,ani tego ;/
mówie,ze mnie brzuch boli,ze ciągnie,ze śluz ,ze to i tamto.a ona ,ze tak ma byc..... :dry: :dry: :dry:

14 lata 2 miesiąc temu #364124 przez Olga
Dziewczynki taka karuzelę Ignasiowi kupiłam,tylko myślałam,że ona będzie się kręcić,a ona tylko tka wiruje,tzn.jak się złapie za zabawki.
allegro.pl/fisher-price-karuzela-karuzel...108-i2315155101.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #364126 przez maksiu
Kurde mm no to nie zle jak tak ja co wizyta stoje na wage mam tetno mierzone dzidziusia i siadam na samolot, ostatnio jak bylam po zelazo:) to p dr stwierdzila ze jest wszystko oki wiec mam nadzieje ze tak bedzie

14 lata 2 miesiąc temu #364132 przez Majowka
M-M, tez uwielbiam krewetki, to przysmak tutejszych stron. Jest duzy wybor krewetek i sposobow ich przyrzadzania.
A gotuje tak sobie, staram sie :) To na fejsie to moje pierwsze kroki w drodze do kulinarnego bloga, ale zawiesilam na razie kulinaria, nie moge kucharzyc, bo mi Lucas calkowicie glowe zaprzata :laugh: Pozniej bede kontynulowac!

Olga, sliczna ta karuzela!!!!! Cudo!

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #364138 przez mloda_mamuska
Olga bardzo fajna karuzela ;))

www.kiddicare.com/wcsstore7.00.00.332/Ex...C25306/KC25306_l.jpg mi sie taka delikatna podoba ;) Ta się kręci i ma muzyczki jakieś tam ;))

www.kiddicare.com/wcsstore7.00.00.332/Ex...C12837/KC12837_L.jpg a to zabawka dla męża,od zawsze mówił ,ze chce taka zabawke jak bedziemy mieli bobaska,wiec Mu znalazlam ;)
i ucieszyl sie jak dziecko,ze bedzie mogł małemu historyjki opowiadac z ta łapką;)

maksiu na pewno bedzie wszytko dobrze!
tutaj jest taki duzy plus ,ze krew pobieraja na miejscu i mocz.nie trzeba nigdzie jeździć ;) no i cisnienie mi mierzyła tez ostatnio ;)

patrzcie to jakie wypasione:
allegro.pl/chicco-712001-712002-karuzela...bon-i2307794537.html
z wbudowanym projektorem .

Majowka a jakim aparatem focisz??
bo my z Miśkiem planujemy kupic listrzankę. i sie zastanawiamy nad canonem i alfą. nikon odpada.bo duzo osob mowi,ze kiepski jest.

a te smakołyki ze zdjęć...aż slinka leci! :P :P :P

ja mialam zalozyc bloga,ale modowego ;)
ale jak zaszłam w ciążę,to tez porzucilam...nie mam głowy do tego. ;))

a blog bedzie tylko po portugalsku czy po polsku tez?
mam nadzieje,ze tez..bo chetni bym tam wpadała!;))

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #364149 przez chłopek
moja miejscowośc to zadupie chiałam kupić szparagi a nie ma nigdzie

olga mam taka sama karuzelę :)

14 lata 2 miesiąc temu #364156 przez Olga
chlopek i ona się nie kręci? A też jak ją przyczepiłaś do łóżeczka to tak się ruszała,ja mam takie wrażenie,że ona może spaść na maluszka?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

14 lata 2 miesiąc temu #364160 przez chłopek
olga ona sie kręci napewno nie mam jak sprawdzić bo mi baterie padły ruszają sie te misie w kółeczko , a spaść nie spadnie tak tylko sie wydaje

14 lata 2 miesiąc temu #364168 przez Olga
To kurde ta się nie kręci,już na wszystkie sposoby ją włączam i nic,tylko 5 melodii ma i ten projektor,ale też tak słabo świeci,myslałam,że będzie więcej te gwiazdki widać na ścianie.Kurde martwie się czy nie popsuta.

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #364175 przez chłopek
tu masz filmik

14 lata 2 miesiąc temu #364176 przez mloda_mamuska
Olga a w opisie bylo napisane,ze ma sie krecic??
moze jakąś zepsutą przysłali.jak cos to reklamuj!!!

14 lata 2 miesiąc temu #364179 przez bidol
mdłości troszkę przeszły :)

Daners - super że Filipek zdrowy i taki duży już :laugh:

Saiko - hahahahaha :lol:

Kamyczka - już lepiej :kiss: - ale hormony mną rządzą :angry:

Majóweczka - na 100% będzie ślicznie :kiss: :kiss: a no i właśnie - czekamy na bloga :laugh:

Maksiu - już dobrze :kiss: :kiss: :kiss: ja mężusiowi zrobiłam hamburgery - takie wypasione :laugh: a sama zjadłam szpinak i z Sebkiem 1/2 arbuza - tak mi ostatnio smaka narobiłaś :S

Daria
- odezwij się - :kiss:

Olga - śliczniutka - dla dziewczynek nie ma takich ślicznych :dry: - Chłopek chyba taką ma :laugh:

M_M
- śliczna ta karuzelka i te pacynki też- boskie :laugh:

Anszka
-czy Ty w razie czego masz tn do Darii??

a Ja mam jeszcze coś takiego - po Sebku - bardzo polecam takie lażaczki :woohoo:
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #364184 przez Olga
Nie mam już siły się nią bawić,ale jutro z samego rana ją jeszcze przejrzę,może ma gdzieś jeszcze jakiś przycisk. :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka