- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #231550 przez Aleksandra
Witajcie kochane 
W poniedziałek mam dzwonic do doktórki która kończyła mi ciążę (i która skierowała mnie do szpitala) po to zaświadczenie do becikowego, więc w przyszłym tygodniu Zbyszek już to załatwi
Emka trzymam za ciebie kciuki kochana
Koniecznie będziesz musiała nam się pochwalic swoim skarbem 
Ja dopiero co zjadłam śniadanie. Natalcia spała z nami od 7-ej a o 10-tej karmienie, więc troszkę udało mi się pospac
Po karmieniu mycie i trzeba się ubrac, a że większośc moich "domowych" ciuszków jest za mała to się zeszło z wybieraniem i przymierzaniem. Coś mi nawet dziś odbiło bo pierwszy raz od nie pamiętam kiedy mam rozpuszczone włosy i kurczę jakie one są długie!! Zawsze kucyk, warkocz albo kok... Tak czy tak planuję iśc do fryzjera chociaż końcówki podciąc, to mi odżyją

W poniedziałek mam dzwonic do doktórki która kończyła mi ciążę (i która skierowała mnie do szpitala) po to zaświadczenie do becikowego, więc w przyszłym tygodniu Zbyszek już to załatwi

Emka trzymam za ciebie kciuki kochana

Ja dopiero co zjadłam śniadanie. Natalcia spała z nami od 7-ej a o 10-tej karmienie, więc troszkę udało mi się pospac

Temat został zablokowany.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #231555 przez madziaska
Dzien dobry 
Emka zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu
Kubus Kimy sliczny, paczus nasz kochany
Anyanka witaj, Bartus slodziudki
Ja dzisiaj znowu czuje sie jak kaleka, dodatkowo mam znowu dusznosci. Masakra jakas... wszystkie kosci w tylku sa obluzowane...ehhhh...

Emka zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu

Kubus Kimy sliczny, paczus nasz kochany

Anyanka witaj, Bartus slodziudki

Ja dzisiaj znowu czuje sie jak kaleka, dodatkowo mam znowu dusznosci. Masakra jakas... wszystkie kosci w tylku sa obluzowane...ehhhh...
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231567 przez Dorciaition
Witajcie Dziewczyny.
Ale macie tempo
Anyanka Bartuś jest śliczny, no i te oczka. Cudas mały. W ogóle te nasze Dzieciatka są piękne
Sarna czapa extra.
Z tym czopem wcale się nie dziwię, że się nakręciłaś. Też bym tak miała. Teraz przy każdym kichnięciu latam do kibelka zobaczyć czy też mi nie wypadł
A z naszym forum to prawda, można się uzależnić. Mój mąż na początku był wkurzony, że tyle przed kompem siedzę i stukam
Ale już się przyzwyczaił, że pierwsze co jak skądś wracamy to ja musze zobaczyć na forum. Sam się już pyta czy któraś urodziła. 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aniaa nie dziwię się, że się wkurzyłaś. Niech mężuś teraz sie trochę powstrzyma. Mój codziennie wieczorem piwko sobie pije, a ja zła na niego wtedy jestem, bo co jak się zacznie. A on, że taksówki są. Nie chce jechać taksówką z bólami do szpitala bo będę się wstydziła stękać przy obcym facecie
Empa trzymamy mocno kciuki i czekamy na Natalkę
Ha ha Suari "budyń czekoladowy z sosem truskawkowym". Super skojarzenie
Iva ja mam jeszcze 2 tyg do porodu, a już mnie pytają czy rodzę. Jak mnie to wkurza. Jak już będzie termin to chyba zmienię numer telefonu
Wcale sie nie dziwię, że Cię wkurzają te pytania.
Matko, Kredka jak Ty funkcjonujesz skoro poszłaś spać tak późno?
Ola Twoja Natalcia to naprawdę Aniołek, tak grzecznie śpi
Oj Madziaska chyba nie długo urodzisz
Ale macie tempo

Anyanka Bartuś jest śliczny, no i te oczka. Cudas mały. W ogóle te nasze Dzieciatka są piękne

Sarna czapa extra.
Z tym czopem wcale się nie dziwię, że się nakręciłaś. Też bym tak miała. Teraz przy każdym kichnięciu latam do kibelka zobaczyć czy też mi nie wypadł

A z naszym forum to prawda, można się uzależnić. Mój mąż na początku był wkurzony, że tyle przed kompem siedzę i stukam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aniaa nie dziwię się, że się wkurzyłaś. Niech mężuś teraz sie trochę powstrzyma. Mój codziennie wieczorem piwko sobie pije, a ja zła na niego wtedy jestem, bo co jak się zacznie. A on, że taksówki są. Nie chce jechać taksówką z bólami do szpitala bo będę się wstydziła stękać przy obcym facecie

Empa trzymamy mocno kciuki i czekamy na Natalkę

Ha ha Suari "budyń czekoladowy z sosem truskawkowym". Super skojarzenie

Iva ja mam jeszcze 2 tyg do porodu, a już mnie pytają czy rodzę. Jak mnie to wkurza. Jak już będzie termin to chyba zmienię numer telefonu

Matko, Kredka jak Ty funkcjonujesz skoro poszłaś spać tak późno?

Ola Twoja Natalcia to naprawdę Aniołek, tak grzecznie śpi

Oj Madziaska chyba nie długo urodzisz

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #231570 przez Dorciaition
angellika1 napisał:
Dziękuję Kochana

Fajnie by było jak bym w tym tyg. urodziła
Zdecydowałam się na Zaspę.
Buziaczki dla Nikosia
Dorcia juz nie moge sie doczekac Twojej coreczki
codziennie zgladam i sprawdzam czy juz urodzilaś a widze ze zaczęlaś 39tc ja wlasnie w 39 urodzilam Nikosia
A ktory szpital wybralaś?
Zyczę wszystkim ciężaróweczkom lekkich porodow i POWODZENIA
Dziękuję Kochana

Fajnie by było jak bym w tym tyg. urodziła

Zdecydowałam się na Zaspę.
Buziaczki dla Nikosia
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #231571 przez Aleksandra
Dorcia mam nadzieję, że będzie taka grzeczna 
Dziewczyny nie powiedziałam wam!! Ktora z was ogląda Taniez z gwiazdami?? Kojarzycie Bila? On też z Majewskim występuje. To jest syn z pierwszego małżeństwa mojej lekarki
Ma teraz drugiego męża i dwuletnią córę

Dziewczyny nie powiedziałam wam!! Ktora z was ogląda Taniez z gwiazdami?? Kojarzycie Bila? On też z Majewskim występuje. To jest syn z pierwszego małżeństwa mojej lekarki

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #231573 przez iva 20
a wlasnie Ola mialam sie zapytac bo mnie meczy jedna rzecz 
ty jak karmisz mala to co jesz bo karmisz piersia wiec nie wolno wszytskiego jesc wiec mozesz mi przyblizyc z bliska co mniej wiecej mozna jesc zeby dzidzi nie zaszkodzic moze napisz oolnie co ty jesz ???

pytam sie daltego bo kazdy mowi ze nie wolno jesc bardzo duzo rzeczy a glodna nie chce siedziec hhih

ty jak karmisz mala to co jesz bo karmisz piersia wiec nie wolno wszytskiego jesc wiec mozesz mi przyblizyc z bliska co mniej wiecej mozna jesc zeby dzidzi nie zaszkodzic moze napisz oolnie co ty jesz ???

pytam sie daltego bo kazdy mowi ze nie wolno jesc bardzo duzo rzeczy a glodna nie chce siedziec hhih
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #231574 przez Batmanik
witam, ja juz po ktgo ale bez badania( chyba zbada 9go bo mam nastepne ktg) a linie ciagla jak w morde strzelil i juz mam dosc az sie poplakalam i poklocilam z moim:(
bo czuje sie okropnie a tu tyle trzeba czekac:( Igor w nocy zladowal z lozka i ja sie tak zerwalam ze mnie taki z lewej str skurcz zlapal ze cale zycie stanelo mi przed oczami tak bolalo:( a dzis przed ktg nawet noga nie zabolala a nigdy z lozka wstac nie moge:(
mam nerwy dzis na caly swiat:(
juz pogotowalam teraz tylko trzeba pozmywac:(
a co do picia to ja 1go wstalam rano i oznajmilam mojemu ze nawet piwka nie moze wypic do samego porodu bo to juz listopad:))
bo czuje sie okropnie a tu tyle trzeba czekac:( Igor w nocy zladowal z lozka i ja sie tak zerwalam ze mnie taki z lewej str skurcz zlapal ze cale zycie stanelo mi przed oczami tak bolalo:( a dzis przed ktg nawet noga nie zabolala a nigdy z lozka wstac nie moge:(
mam nerwy dzis na caly swiat:(
juz pogotowalam teraz tylko trzeba pozmywac:(
a co do picia to ja 1go wstalam rano i oznajmilam mojemu ze nawet piwka nie moze wypic do samego porodu bo to juz listopad:))
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231577 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231579 przez Aleksandra
iva 20 napisał:
Ja jem praktycznie wszystko. Położna mi powiedziała, że ma tak jeśc. Zapisuję sobie każdego dnia co jadłam i piłam i obserwuję małą. Wiadomo, nie jem pikantnych rzeczy, tłustych(ze względu na to też, że chcę wrócic do figury
) nie piję alkoholu, nie jem potraw wzdymających (fasola, groch, kapusta, kalafior czy brokuł). Puki co odpukac jest wszystko ok. Nawet kawę z mlekiem piłam (ale słabą: jedna łyżeczka kawy i dużo mleka). Nabiał też jem. Dowiedziałam się od położnej, że szklankę mleka dziennie można pic. Trzeba po prostu obserwowac maleństwo czy nie ma kolek, wysypki, oglądac kupki. Dlatego ja sobie wszystko zapisuję. Mam dwa zeszyty: 1- zapisuję pory karmienia, czas, który cyc, ilośc mokrych pieluszek, ilości barwa stolaca i ile pokarmu odciągnęłam (ściągnęłąm to z książki "Język niemowląt"
) 2- co jadłam każdego dnia. Dzięki temu ewentualnie będę mogła coś wyeliminowac ze swojej diety.
a wlasnie Ola mialam sie zapytac bo mnie meczy jedna rzecz
ty jak karmisz mala to co jesz bo karmisz piersia wiec nie wolno wszytskiego jesc wiec mozesz mi przyblizyc z bliska co mniej wiecej mozna jesc zeby dzidzi nie zaszkodzic moze napisz oolnie co ty jesz ???![]()
Ja jem praktycznie wszystko. Położna mi powiedziała, że ma tak jeśc. Zapisuję sobie każdego dnia co jadłam i piłam i obserwuję małą. Wiadomo, nie jem pikantnych rzeczy, tłustych(ze względu na to też, że chcę wrócic do figury

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-