BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

14 lata 2 dni temu #114179 przez Dorciaition
A nie ma tam żadnych ciekawych sklepów albo miejsc na spacerek?

Jaka pogoda u Was?

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
14 lata 2 dni temu #114186 przez Dorciaition
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".

14 lata 2 dni temu #114187 przez iva 20
hmmmm pogoda .... dupki nie ruszalam na dwor ale widze slonko :lol: a w cieniu 10 stopni :) sklepy zabawko sa ich mnostwo :) ale jesli chodzi teraz ubranka dla mnie to ostatnio bylam taka wkurzona bo wszytskie spodnie sa na mnie za duze :( chodzi o ciazowki bo te co mam do tej pory sa wszystkie dobre tylko guzik i zasuwak mnie bardzo gniecie :( jestem z jednej strony waska w biodrach wiec bede musiala poczekac :D
14 lata 2 dni temu #114191 przez Dorciaition
To może takie pasy Tobie by się przydały? moda.allegro.pl/pasy-ciazowe-promocja-i1590087954.html

Odpinasz guzik od spodni i nakładasz pas :)

14 lata 2 dni temu #114193 przez iva 20
oj dzieki Dorcia :lol: :lol: napewno skorzytam najwyzej zamowie na moja mame a ona mi przysle :)
14 lata 2 dni temu #114213 przez Aleksandra
Dorcia skąd ty bierzesz takie piękne opowiadania?

W stolicy pogoda cudowna. Świeci słońce i jest około 15 stopni :) A u ciebie?
14 lata 2 dni temu #114249 przez Dorciaition
Z wrześniówek to akurat :lol: Spodobało mi się bardzo i musiałam Wam pokazać :)

A u mnie pogoda taka sobie. Niby słoneczko jest, ale za ciepło to nie. Mam nadzieje, że na weekend się poprawi.

Dziewczyny czy Wy też takie senne jesteście?

14 lata 2 dni temu #114255 przez Aleksandra
Mi wyjątkowo dziś się nie chce spać, ale zobaczymy jak będzie w trakcie podróży :) Znowu myślę o tysiącu rzeczach na raz, co spakować, co wziąść do jedzenia itp, to może dlatego energia mnie rozpiera.

U nas właśnie się zachmurzyło. Ostatnio zauważyłam, że mi jest częśćiej cieplej tzn. mam zwiększoną ciepłotę ciała a mój mąż zauważył, żę najcieplejszy brzuszek :)
14 lata 2 dni temu #114258 przez Dorciaition
Olka, a wyruszasz dziś czy jutro?

Ja to własnie taka niemrawa jestem B) Nic mi się nie chce.

Musze też poobserwować brzuszek czy ciepły jest ;)

14 lata 2 dni temu #114261 przez iva 20
Dorcia ja tez jestem spiaca nawet nie wiem co mam ugotowac na obiad brak pomyslu i mi sie nic nie chce :laugh: posprzatalam troche no i tu przyszlam dziewuszki zobaczyc co tam naklikalyscie :laugh: B) a co wy gotujecie moze tez zrobie hihi
14 lata 2 dni temu #114265 przez Dorciaition
Ja właśnie zamawiam pizze :silly:

14 lata 2 dni temu #114269 przez iva 20
wiesz ja jeszcze boje sie zjesc pizze po tym szpitalu i tak nie jem wszytskiego jeszcze :)
14 lata 2 dni temu #114270 przez Dorciaition
Rozumiem. A za mną tak chodziła od kilku dni i dziś zamówiłam.

A jutro pewni spagetti, bo szybkie i lubimy z meżem oboje.

14 lata 2 dni temu #114275 przez anaconda_she
Hej mamusie.
Ja jestem z Pomorza, a dokladniej ze Slupska wiec do morza mam 20 km.Szkoda tylko ze jakos tak z przyzwyczajenia nie za czesto tam bywam :) W kazdym razie u nas tez ladnie dzisiaj. Zaluje ze musze siedziec w pracy bo tak bym sobie poszla na spacer.
A powiedzcie mi moze tez tak macie.... od rana to jakas bardziej energiczna jestem a wieczorem tak ok 19 to juz nie mam na nic sily. Niedobrze mi sie zaczyna robic i ospala jestem.Jak sie poloze to 3 godziny mam z glowy ;) Moj chlopak to sie ze mnie smieje ze pol zycia przespie ;)
No a poza tym to tak zaluje ze nie moge sobie czesciej do Was zagladac ale jak w pracy jestem to ciezko, ciagle cos sie dzieje. A pozniej jak caly dzien przesiedze przed kompem to wieczorem wole isc na spacerek ;)
W kazdym razie przesylam gorace pozdrowionka dla Wszystkich mamulek.
14 lata 2 dni temu #114285 przez iva 20
to zycze smacznego :lol: :lol: ja tam cos wymysle napewno ;:) a powiedz mi anacondo ty jestes tez jakas mlodziutka ze masz chlopaka :lol: bo ja tez narazie mam chlopaka czekam na papiery z urzedu i pod koniec maja jak dobrze pojdzie wezmiemy cywilny w szwecji :P :) :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia