- Otrzymane podziękowania: 0
EvaCar
- Leginson
-
Autor - Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 miesiąc 2 tygodni temu #1568660 przez Leginson
Hej, ktoś z was jeździ Volkswagenem i też walczy z tym że po każdej zimowej trasie w Polska podłoga i bagażnik wyglądają jakby auto wróciło z budowy? Fabryczne maty kompletnie nie radzą sobie z solą, śniegiem i błotem, szukam czegoś co naprawdę trzyma i dobrze pasuje do modelu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rakatun
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 miesiąc 2 tygodni temu #1568661 przez rakatun
wow nice post
- rakatun
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 miesiąc 2 tygodni temu #1568662 przez rakatun
Przez ostatnie miesiące w Polska mój Volkswagen non stop zbierał wilgoć i brud z drogi, więc w końcu miałem dość ciągłego odkurzania i szorowania.Znalazłem tam dywaniki EVA 3D dedykowane Volkswagenom i zamówiłem pełny zestaw do kabiny i bagażnika. Są idealnie wyprofilowane pod konkretne modele, mają wysokie ścianki które łapią całą wodę i piach, a lekki materiał nie chłonie zapachów nawet po całym sezonie. Nie przesuwają się pod nogami i po miesiącu intensywnego używania nadal wyglądają świeżo. W końcu mogę jeździć bez tego nieprzyjemnego uczucia że zaraz będę musiał znowu sprzątać całe wnętrze.
Leginson napisał: Hej, ktoś z was jeździ Volkswagenem i też walczy z tym że po każdej zimowej trasie w Polska podłoga i bagażnik wyglądają jakby auto wróciło z budowy? Fabryczne maty kompletnie nie radzą sobie z solą, śniegiem i błotem, szukam czegoś co naprawdę trzyma i dobrze pasuje do modelu.
Przez ostatnie miesiące w Polska mój Volkswagen non stop zbierał wilgoć i brud z drogi, więc w końcu miałem dość ciągłego odkurzania i szorowania.Znalazłem tam dywaniki EVA 3D dedykowane Volkswagenom i zamówiłem pełny zestaw do kabiny i bagażnika. Są idealnie wyprofilowane pod konkretne modele, mają wysokie ścianki które łapią całą wodę i piach, a lekki materiał nie chłonie zapachów nawet po całym sezonie. Nie przesuwają się pod nogami i po miesiącu intensywnego używania nadal wyglądają świeżo. W końcu mogę jeździć bez tego nieprzyjemnego uczucia że zaraz będę musiał znowu sprzątać całe wnętrze.