- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Kakaszka dogadajcie się! Chyba ze ona ma już kogos na wasze miejsce.
Ja dziś z synkiem podróżowałam pierwszy raz autobusem.No i babcia z nami podróżowała bo chyba z nerwów ze nie damy rady przyjechała rano do nas i odbyla z nami podróż

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

musze sie pochwalic swoim dzieciem

znowu rozdrapala sobie nos, biedny nie nadaza sie zagoic, caly czas ranka, to ona robi prawa, ale lewa wczoraj rozdrapala sobie glowe ( jeszcze pozostalosci ciemieniuchy) razem z wyrywaniem wlosow. jak sie denerwuje, to rece jej wariuja. obcinam co drugi dzien pazurki a i tak jakims cudem sie drapie.
humor lipny, ale trzeba sie trzymac. co raz czesciej rozwazam opcje wyjazdu, napewno dla mnie to byloby mega trudne, ale jest eliza i przedewszystkim musze myslec o niej. co prawda daje jeszcze szanse swojemu jak teraz pojdzie do tej pracy i jak sie bedzie zachowywal, ale w glebi duszy wiem, ze on sie nigdy na 100% sie nie zmieni.
musze sie teraz zajac dokumentami dla malej, czyli paszportem. dziewczyny moze ktoras wie, przy skladaniu dokumentow dziecko musi byc w urzedzie ze mna, czy moge to zalatwic sama? no i jak takim maluszkom robia zdjecia na dokumenty?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena zasnęła wczoraj po 21 i obudziła się na mleko przed 2 a później obudziła siebie i nas na dobre o 7.30...my wstaliśmy a mała łobuziara zasnęła i spi

Kasia pogódź się z mężem...nie obrażajcie się na siebie bo to najgorsze dla związku on olał to ja też. Rozmowa jest podstawą i czasem ten mądrzejszy ( tudzież kobieta

Kakaszka - prawidłowo!!! Musisz myśleć o Elizie...wiem, że nie chcesz pozbawiać dziecku ojca ale jeśli nic się nie uda to co wtedy? Oby dostał tą pracę i oby ta baba zmądrzała i poszła na ugodę. Niech ten Twój się stara na rozmowie ze wszystkich sił bo jesteście trochę w kropce teraz. I przekonajcie tę babę. A z paszportem nie pomogę bo nie wiem. U nas kartę zdrowotną ma się ze zdjęciem...ale Lenka jak na razie ma bez...tyle tylko że to nie paszport

Gochens jak tam grzybobranie?

Agusia zdaj relację później z urodzin Emi

Miłej niedzieli

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Na poczatek wszystkiego najlepszego dla Lenusi

My w miarę miałyśmy nocke pobudka po 1 i po 5

Ja popijam kawunie , mała w bujaczku wcina rączki a mąż jeszcze w łożku

Kakaszka trzymam kciuki

Miłej niedzieli
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Wczoraj byliśmy na urodzinach u siostry R., wypiłam dwa Redssy i jakoś się dzisiaj niewyraźnie czuje

Chyba z nadmiaru atrakcji Filip nie chciał nam wczoraj zasnąć, w rezultacie ululałam go dopiero koło 22.30, potem już o 1.30 obudził się na butle, o 6 dostał cyca i pospalaiśmy jeszcze do 8.30

U nas dziś piękna pogoda więc właśnie obmyślamy plan spacerku

Kakaszka a Twój facet wie jakie masz plany z tym wyjazdem do rodziny, może jakoś się zbierze w sobie jak się dowie że chcesz wyjechać.
A przy wyrabianiu paszportu musi być dziecko i obydwoje rodziców
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
sliczna jest!
Witam,nocka super

Jak mojej je ubieram,to nie mogę się napatrzyć na jej nóżki,tak słodko wygladają!!

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Lenusia duuuuzo zdroweczka od cioteczki

Kakaszka cholera coś tu śmierdzi, a może ta baba ma kogoś na Wasze miejsce za np większą kasę albo może chce sprzedać mieszkanie no bo wątpię że za takie małe pieniądze chce Was wyrzucić z mieszkania. Może to rzeczywiście tylko pretekst

My po grzybobraniu znaleźliśmy UWAGA jeden grzyb hahah za to odwiedziliśmy pradziadków na wsi

Po powrocie od razu zawiozlam mezula na mecz i zakończenie poprzedniego sezonu z piłkę, zawiozlam Alka do mojej mamy i pojechałam do koleżanki. U niej posiedzialam w sumie niezbyt długo i koło 23 byłam w domu. No i j ak to ja nie k ubiaca sama siedzieć postanowiłam pojechać do mamy i syncia. A że wypilam 4 lampki wina to czułam się jak najbardziej ok.

Ehh kocham moja mamę, ale już nie mogłabym z nią mieszkać.

Czekam aż księciu wstanie i przyjedzie do nas na obiad i wrócimy do domu, wtedy sobie odpoczne

Lencia ślicznie wygladasz. W ogóle tak patrzę na te nasze dzieciaki jakie one już są duuuuuze... a jakie śliczne

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

no powiem tez, ze dzieciazki rosna jak na drozdzach, dopiero zesmy z brzuszkami chodzily, a tu juz niedlugo do szkoly

wlasnie po jedzeniu pierwszy raz dalam elize do jej pokoju do lozeczka, bo przesypiala, a sama sziedze w drugim pokoju i czekam na reakcje

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Gochens ja mam podobnie także po jedno cieszę się że mieszkamy daleko od Nich i tesciow a z drogiej strony się tęskni

Ale za to jak jedziemy 2 razy do roku to jakos tak mniej to przeszkadza

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
no gochens duzo grzybow ze braliscie

ale zoska modelka

chyba kazdemu jest ciezko na dluzsza mete z rodzicami czy tez tesciami, jednak na odleglosc zawsze jest super. czlowiek sie odzwyczaaja od ciaglych rad itd
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zosia też jest śliczną dziewczynką

haha Gochens ale zawsze coś ten jeden grzyb

Też chyba coś mi podlatuje że u kakaszki to raczej problem w tej babie jest bo ma może kogoś na ich miejsce. Kakaszka nie dajcie się tej babie !!!
Lena nie przekręca się jeszcze z brzuszka na plecy i odwrotnie...wciąż to z nią ćwiczę...sama ją obracam by widziała jakie to fajne i wiedziała jak to robić...ale 5 min. i już jej sie nudzi i marudzi...hehe mały leniuszek

zapomniałam wczoraj wyciągnąc mięso ze zamrażalki i wyciągnęłam dopiero rano i jeszcze sie odmraża...obiad chyba o 17-ej bedę mieć