- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Co do gotujących mężów, to mojego będę kiedyś tam uczyć gotować, bo jak na razie to zrobi kawę i ugotuje jajko

Mój małż nie zarzuca na mnie rąk ani nóg, jak już to się przylepia żeby się grzać, to go odpycham nogami

Mój synek jest "nadzwyczajny" tak jak Wiśni

Synkowi się trochę poprawiło, przestał marudzić, leży sobie obok mnie i podpatruje co robię

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Srenka kocha sie za to jakim człowiekiem jest a nie za to jak wyglada

Aleksia to Masz extra o tym swoim kucharzykiem

My po kapieli i się karmimy ale mała musze pobudzac bo przysypia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
K. Dzwonil ze wraca do domu a jutro jedzie do poznania.
Spokojnej nocy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Aleksia niezła zawodniczka z Ciebie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Sophie ale świetnie Zosia śpi z Bożenką

Zaraz Lenita bedzie kapana...mleko już niestety wypiła przed kapielą bo juz doczekac nie mogła

Leży teraz koło mnie i wietrzymy sobie pupkę

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ja już po kolacji, po ćwiczeniach teraz czas na odpoczynek. Alan śpi od 2 godzin zobaczymy ile wytrzyma.
Dziewczyny która z Was jest dobra z angielskiego pisanego? Potrzebuje naskrobać maila po angielsku a wolałabym, żeby to było dobrze napisane a nie na translatorze

Srenka fajnie, że Twój się przed Tobą otworzył i pozbył się kompleksów. Kochaj go mocno

Aleksia takie pierogi to bym wpitoliła dobre. i widzę że też wczoraj mieliście kolejną miesięcznicę

Hania Ty uważaj na tą pupkę, żeby tam nic nie puściła heh
Szósteczka daj znać jak reakcja na "nową" zabawkę. Ja czekam z utęsknieniem na mate z puzzli
Karolka niby wnętrze najważniejsze ale w sumie najpierw ja patrzę na urodę jak mi przypasuje to podbijam znaczy podbijałam

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malutka, jak zobaczyłam zdjęcie nr 1..pomyślałam...ale Ty masz piękną pupę

Kakaszka...ale się uśmiałam z Twojego posta o spaniu bez majtek w szpitalu

Mój mąż umie ugotować wodę, ziemniaki, zrobić jajecznicę i chyba tyle..nie powiem bo jak mu napiszę co ma po kolei zrobić to ugotuje, ale jest to dla niego dość ciężkie zadanie.

Zosia, ale lala

Eskimosek taki kochany, że chciałabym go wycałować w te pysie

Srenka, a ja dziś ważyłam Artka, tyle,że w ciuszkach...i między nami było całe 9kg różnicy..więc myślę, że 8,5; 8,6 już ma

Ja mam 2 takie seksi wdzianka, ale rzadko je zakładam, a przyznam się, że śpię w spodniach od piżamy i powyciaganych podkoszulkach...uwielbiam luz a do tego muszę coś mieć między nogami

Gochens ja tez lubię męskie tyłki...

Srenka, nie widziałam blizn u Twego męża...chyba jak nikt o nich nie wie, to jednak nie zwraca na to uwagi...ale wiesz, dobrze, że ma Ciebie

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Heh ja tez lubie meskie dupcie...ja kiedys bylam z chlopakiem,a raczej facetem ktory byl 8 lat starszy ode mnie wiec nie tylko wyglad sie liczy,choc on byl przystojny ale troche roznice bylo widac

Oskar tez spi juz 2h,tez po cwiczeniach,dzisiaj delikatnie skalpel

Aleksia taki maz to skarb.
A ja prawdopodobnie zostane ciocią,chyba bardziej sie ciesze od siostry

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja jestem wkurzona na maksa i gotowa na wojne!!!
Zamówilam te krzesełko co Marta. No i dzis przyszło. Zaraz je sobie złożyłam. Siadłam i tak patrze ze coś mi nie pasuje... patrze na zamowienia a to inny model tzn kolor. Dzwonie do faceta a on mi mowi ze wymieniłby jakbym go nie złozyła. A tak to teraz może mi rekkompensate w zł wysłać albo jakis pokrowiec. Powiedziałam ze nie ze chce ten model co wybrałam. A on mi ze jak zlożyłam to nie. A on mi ze mam sobie wszystko przemysleci napisac do niego maila. Tylko ja nie wiem po co? a wiecie jaka rekompensata? 10 zł

Napisałam do niego maila. Jutro czekam na odpowiedz a jak nie bedzie chciał wymienić to zadzwonie do jakies organizacji konsumenckiej niech mi powiedza co mam robic. Bo poskarżyc sie allegro moge dopiero po 7 dniach

Ja horrorów się boje. Nawet programy typu 997, czy inne dziwne zjawiska - kiedys był taki program o paranormalnych rzeczach wyłaczam bo bym się potem do wc bała iść.
Haniu współczuje z ta dzisiejszą nocą. Mój tez zasnąło 19 a o 21:30 juz wyspany do zabawy

Co do mowienia to ja jeszcze nie słyszałam nic co przypomniałoby jakies słowo. Jak miał kolkę to płakał "LA LA LA LA'" etraz często płacze "NIA NIA NIA". W buzi ciągle tylko wierci jezykiem jakby ssał jakąś landrynkę (wiec po śląsku mu mowie - "wypluj tego bombona"). A przecież cały rok chodził na studia z logopedii to powinien pierwszy tu zacząc mówić

Gochens pierścionki cudne.
Zosia slodka

Szósteczka nieżle wcina ten twój Pewełeczek

Haniu a ten szpinak mrozisz? ja ostatnio probowałam kasztanów ale mi nie podeszły

Dziewczyny moj w ogole sam przestal sie bawić

Srenka z serduszkiem bedzie wszystko dobrze. A co do waszego małżeństwa to jesteś wspaniała

Kakaszka ja tez teraz kupiłam kombinezon i przez lenistwo mojego meza go nie przymierzylam i jakiś przydługawy jest

Ale temat

Dobrej nocy
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kasia masz rację pisz ! Przecież nie musiałaś od razu zauważyć, że to nie ten model ?! Postrasz trochę gościa
Violcia fajnie, że będziesz ciocią... ja niestety już chyba nie będę a bardzo bym chciała mieć siostrzeńca albo siostrzenicę. Gratulacje. Pogadaj z mężem jak się zgodzi to napiszę Ci tekst a jak nie to napiszę to w translatorze
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasiu, a teraz nie da sie tego krzesełka rozłożyć, że gość takie ultimatum postawił? nie rozumiem...