BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 10 miesiąc temu #163999 przez ilona
Espiro się M. nie spodobał :dry:

Znaleźliśmy taki

Szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia bo znów zajmuje sporo miejsca.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #164243 przez Emme
Dzień dobry.
Ciężko coś się tutaj dostać :P
Ilonka piesek mi się podoba :D nawet jeśli to kundelek heh
Mimo, że niewiele do czytania to i tak nie pamiętam co chciałam napisać.
Ok środy dostaniemy klucze do mieszkania, więc raczej średnio będę miała czas w tym tyg, a później nie wiem jak to będzie z netem.
Więc szukam chętnej, która później napisze mi streszczenie :D

14 lata 10 miesiąc temu #164250 przez asia26
Emme wspaniale ze juz dostaniecie klucze ale przykre to ze bedzie Cie mniej a net musicie szybko na nowym miejscu zalozyc :) u nas weekend rodzinny bo R. w domku my spisalismy a kartce juz kolejne rzeczy do zalatwienia przed budowa domu i tyle tego ze hoho w tym ttyg startujemy pelna para mamy marzenia swieta przyszlego roku w domku najpozniej iwelkanoc 2013 :D

14 lata 10 miesiąc temu #164289 przez Emme
Asiu marzy mi się taka lista, chociaż wymaga to dużo wysiłku :)

14 lata 10 miesiąc temu #164363 przez mufa
Witam u nas noc ok, ale za to teraz masakra jakaś Karo płacze co chwilę o wszystko i już mam dość, a tu dopiero początek dnia.

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #164417 przez alutka1011
Asiu tych załatwień jest hoho dobrze że mąz za tym chodził :blush: Maja wczoraj zasnęła o....3 w ncy i do 6 tzn zasnęła na godz k.21 i wstała o 23 :dry: Dzisiaj na szczęście juz spoko aż się musze zobaczyć czy jej czasem ząb się nie wybił.
Mąż juz 3 tydz urlopu ale ni później będzie głupio jak wróci do pracy a my sami :(

14 lata 10 miesiąc temu #164472 przez mufa
Masakra, nie mogę dzisiaj popisać, bo mi co chwilę ERROR wyskakuje

14 lata 10 miesiąc temu #164613 przez asia26
wiemy ze zalatwien hoho ale czy zaczniemy dzis czy jutro to zawsze ich tyle bedzie a moze i wiecej ale w dwoje damy rade i warto bo robimy to dla siebie :) a chcemy w koncu miec cos swojego a nie jak te rumuny wiecznie u kogos na lasce :( kurcze nie moglam dzis pisac bo ciagle error mi sie ukazywal a my gora 2 dni i mamy 4 zabka :)

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #164617 przez Emme
Gratulacje dla Oli (i rodziców oczywiście :))
ja jak miałam chwilę to też miałam problem. w ogóle mi pokazywało jakiś problem z serwerem :P

Tolak się chyba znów poprzestawiała :P ok 20 robi sobie drzemkę i chodzi spać przed 11. Dziś spała tylko ok 11, więc liczyłam, że pójdzie szybko spać, ale się przeliczyłam. Buszuje w łóżeczku.

14 lata 10 miesiąc temu #164634 przez carolin1
Dziewczyny jestem i ja czasami WAS podczytuje a nawet coś skrobnę ale tu jest takie tempo, że naprawdę ciężko nadążyć

Dziś też ciągle tylko error i error

Asiersa Piosenka "MAŁE RZECZY" tak wpada w ucho ja rzadko która. Jest super...

Emme Też brałam udział w konkursie odsercadladziecka i odpuściłam zadanie ze znalezieniem rożnic z dzikami no bo nie było sznsy żeby znależć ten piąty szczegół. Klikałam już wszędzie gdzie się da i nic. Nie zdążyłam też napisać wierszyka(nie wiedziałm że to trzeba się zmieścić i wysłać w ciągu weekendu). Chiałam to uzupełnić w poniedziałek jak były te nieszczęsne dziki ale już mnie nie wpuściło. Mam 6387 punktów.

Alutka Zauważyłam hasło dysplazja ale nie doczytałm dokładnie o co dokładnie chodzi bo ciągle mnie wywalało. Jeśli chodzi o dysplazję stawu biodrowego to miała ją koja córcia więc jak masz jakieś pytania to może pomogę

Jestem na etapie wybierania lekkiej spacerówki może coś polecicie z własnego doświadczenia.

14 lata 10 miesiąc temu #164636 przez asia26
dziekujemy wogole dzis znow kilka razy udalo jej sie tak po prostu wstac i tak juz probuje kroczki robic ale jeszcze na pupe spada :) a taki kupujemy projekt domku :) archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-ro...h-5-w/m46e7e0337313b zwykly obyczajny ale nasz wymarzony :) normalnie jestem taka szczesliwa ze szok :)

14 lata 10 miesiąc temu #164640 przez Emme
Asiu śliczny, chyba stylizacja nowoczesna bardziej mi się podoba. chociaż właściwie ciężko zdecydować :D Kiedyś wpadniemy do Was na jakiegoś grilla i do Alutki :D
Carolin niestety nie pomogę, bo nie mam w planach zmieniać wózka, ale chyba wybrałabym jakiś gracco

14 lata 10 miesiąc temu #164653 przez asia26
mnie znow podoba sie ta stylizacja tradycyjna :) a na grilla jak najbardziej zapraszam ale chyba predzej do Alutki zajedziemy :) a ja mam graco mirage i jestem bardzo zadowolona z tej spacerowki :)

14 lata 10 miesiąc temu #164669 przez alutka1011
To zapraszam może w przyszłym roku się uda chociaż szczerze w to wątpie :dry:
Przez ta pogode zaczynam mieć już coraz większego doła!Ja chce SŁOŃCE!
A i domek śliczny!
Carolin chodziło o dysplazję 3 stopnia ale dzięki za chęci :)

14 lata 10 miesiąc temu #164672 przez Emme
Kurde nogi mnie bolą jakbym miała reumatyzm, czyli szykuje się zmiana pogody :( a szkoda bo dziś dość słonecznie było

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka