BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 10 miesiąc temu #20460 przez monami
jasne paulinka..już piszę :) wymiary:

Rozmiary po złożeniu
Długość: 65 cm
Szerokość: 60 cm

to jest taki jakby szlafroczek..można go rozpiąć i później dzidzia nosi długo, nawet jak jest starsza :) a normalnie służy jako ręczniczek.

sylwcia - racja :) Ja kupiłam x-landera 3 w 1 : głęboki, spacerówka i fotelik. Starczy na dłuuugo i jest super jakości :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #20461 przez monami
a cena...tego ręczniczka to 29,99 zł

14 lata 10 miesiąc temu #20462 przez paulinkaaa2202
dziękuje :)
ja się zastanawiałam nad kupnem takiego ręczniczka ale 100cm x 100cm żeby służyło na później

14 lata 10 miesiąc temu #20463 przez monami
Mam taki większy też..ale to kupiłam już w jakimś innym sklepie ;) fajny fajny. O..ale wiesz..zerknij, jak będziesz w IKEA, bo tam różne były, nie wiem, czy większych tez nie było :) Musiałabyś sprawdzić :)

hehe..co do sesyjki :P - jak będę w okolicy - dam Ci znać :)
Będę niedługo kompletowała galerie ze zdjęciami dzieciaków..i mam..myslę też o sesjach ciążowych :) - to taki mój ostatni pomysł :)

14 lata 10 miesiąc temu #20464 przez paulinkaaa2202
no sesja ciążowa super sprawa :) i fajna pamiątka ale są takie ceny że aż włosy się jeżą ;/ z tego co pamiętam ceny wahają się od 500- 1000 zł

14 lata 10 miesiąc temu #20465 przez monami
No ja ostatnio robiłam foty dzidziusiowe... :) cena zależy od ilości zdjęć itp. U mnie tak srednio to 500 - 800 zalezy...ale często robię fotki za free, bo tak to uwielbiam, że staram się nie marnować okazji :)

14 lata 10 miesiąc temu #20470 przez MoNiaaa
mi tez sie marzyla taka sesja strasznie mial znajomy mi zrobic kilka fotek ale teraz okres slubow i wolal zarobic a mnie nie stac niestety isc do fotografa :( a mieszkam w Tarnowie nie wiem czy wiecie gdzie to jest :P
ja wanienke kupilam taka zwykla z wbudowanym termometrem ale wlasnie zalezalo mi zeby duza byla bo moja szwagierka kupila z jakimis bajerami i po kilku miesiacach maly sie nie miescil juz :P mysle teraz nad kupnem jakies malej szafki na kosmetyki dla malej ale zeby malo miejsca zajmowala bo my musimy sie w malym pokoju pomiescic ale nic mi do glowy nie [rzychodzi w najgorszym razie kup[ie taka jakby pietrowa jak do lazienki sie wstawia na koleczkach:P

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #20476 przez iwkaa
ja wlasnie wrocilam ze szpitala od mojego gina ale ten szpital mnie przeraza jak sobie pomyslalam ze za ok miesiac bede tam lezec to myslalam ze oszaleja az mi ciarki przeszly jeszcze jak lekarz mi robil usg to jakas pielegniarka weszla i poinformowala go ze akacja porodowa sie zaczela u kogos tam i on jej mowil co ma zrobi normalnie szok!!! dobrze ze to byla moja jedyna do tad wizyta w szitalu bo ta to prywatnie chodze gdzie indziej ale za to usg mialam lepsze normalnie widzialam tak dokladnie buzke mojej Majijaka slodka normalnie szok i takie malitkie stopki ma :laugh: ale mi sie podobalao i jest duze prawdopodobienstwo na to ze urodze pod koniec lipca juz mam byc w gotowosci no to ze cos moze zaczac sie dziac....takze musze sie strescic i spakowac torbe... tylko jeszcze nic do niej nie mam :dry: ale sie nie moge doczekac tej swojej corci jak ja juz bede miala na rekach :) i z tego zachwytu zapomnilam zapytac o jej wage no ale skoro wszystko jest ok tzn ze wage ma prawidlowa:)

14 lata 10 miesiąc temu #20477 przez Gosia
Hej mamuśki! Byłam dziś z moim mężem na porodówce. I powiem Wam że tam jest całkiem przyjemnie. Tylko, że wiecie dziś to byłam tam tak na luzie a co będzie w godzinę zero to niewiem. Pytałam też o ten poród we wodzie, ale kurcze narazie nie ma takiej możliwości. Kiedyś był a teraz nie :( Niewiem czemu, ale się dowiem. Moj znajoma w ten sposób dwukrotnie rodziła właśnie w tym szpitalu i była BARDZO ZADOWOLONA! No i tak mnie przekonała a tu lipa, dupa blada chyba nici z tego!

14 lata 10 miesiąc temu #20478 przez iwkaa
monami ile zaplacilas za wozek bo kupilas 3w1???

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #20482 przez monami
iwka - za wózek zapłaciliśmy niecałe 1900 zł, miałam na niego rabat 7% i tak tak, 3 w 1 : głęboki, spacerówka i fotelik maxi-cosi citi.

14 lata 10 miesiąc temu #20485 przez basik_twins
paulinko ja uważam że z tą wanienką bardzo dobrze myślkisz bo moment i w tej sie mieścic nie będą przecież 3 miesiące miną jak jeden zreszta sama tez mam juz taka ogromianstom metrowa :lol:

Sylwciu skarbie sie nie zamartwiaj ja mam blizniaki i moj od 6 do 19 mniej wiecej robi teraz.... masz mama 'z za płota' nie stresuj sie :cheer:

Po porodzie organizm kobiety wytwarza wysoką ilość hormonów
dzieje sie tak specjalnie po to zeby mama miała siłe i checi zajmowac sie dzidziusiem wiec napewno nie bedzie tak zle jak teraz sobie to wyobrazamy bo bedzie INACZEJ
Wszystkie damy rade wzorowo :kiss:

14 lata 10 miesiąc temu #20487 przez iwkaa
damy rade musimy dac!!! basik ty tez masz rdzic pod koniec lipca??

14 lata 10 miesiąc temu #20489 przez basik_twins
No iwciu właśnie doczytałam Twoje info nie dziwie sie ze ie zapytałaś o nic... kurde
Ja mamcały lipiec na rodzenie termin mam na 18 , 19 sierpien ale do 37 albo sie umawiamy na wywołanko tak mi lekarka powiedziała czyli do konca lipca urodze
zreszta w 27 mialam regularne skurcze i szyjke 2,5cm wydłużyła sie do 3 bo odlezałam 2 dni z nogami do góry i teraz leze duzo, i w 35 tyg zaczynamy bzykanie juz mojemu zapowiedzialam ze ja nie bede czekac w nieskonczonosc juz rady nie daje

14 lata 10 miesiąc temu #20491 przez iwkaa
kurcze troche spanikowana jestem torbe trzeba spakowac ciuszki wyprac wyprasowac teraz juz nie bede zwlekac trzeba brac sie za ostatnie zakupy bo jeszcze szkloe mam na glowie puki co to powoli wszystko robilam ale teraz wiem ze przelewki sie skoczyly lepiej wszystko miec gotowe i czekac pozniej spokojnie o ile sie wczesniej wyrobie :P nasze Maja gonia na swiat :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka