BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #62131 przez MoNiaaa
moja kochana coreczka :)

http

]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #62140 przez alutka1011
Monia przykro mi bardzo z powodu wujka i wszystkiego najlepszego dla Julci :kiss:
Ja już nie pamiętam jak Maja była mała ;)

14 lata 3 miesiąc temu #62160 przez wola82
100 lat dla Julci! :kiss:

Moje kondolencje z powodu wujka :(

Ja juz w nocy probowalam ze smoczkiem polezal chwile pomruczal ale niestety nie zasna, z woda nie probowlam, ale sprobuje moze da sie oszukac :)

Mi przesypial noce jak byl mniejszy cos w 3 miesiacu, a teraz nie chce :angry:

14 lata 3 miesiąc temu #62188 przez MoNiaaa
wola a moze sprobuj dac malemu jesc ok 23 nawet jak bedzie spal wyciag go z lozeczka i daj na spiaco Julka tak cala butkle potrafi zjesc i pozniej spi cala noc a z czasem coraz wczesniej bedzie jadl i przesypial cala noc :) odkad ja tak zaczelam robc to nie mam problemu ze wstawaniem i karmieniem w nocy bo pol roczne dziecko chyba jest wystarczajaco duze zeby nie jesc w nocy.

http

]

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #62197 przez Groszek
Ja próbowałam z Miśkiem chyba wszystkiego i on po prostu tak ma że musi wstać i już :) ale ja się przyzwyczaiłam no chyba że kilkanaście razy wstaje to trochę ciężko, ale cóż :)

Dla Julci ogromne buziaki z okazji tak okrągłej miesięcznicy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 miesiąc temu #62217 przez asia26
Sto lat dla JUlci :) kondolencje z powodu wujka :( i groszku gratulacje z okazji zabkow Misia :) my to chyba jestesmy rekordzistkami w wychodzeniu zabkow jak miala 4 mies lekarz powiedzial dolne jedynki ida i do tej pory nic poza tym ze marudzi :) a teraz jak miala 6 mowi o te dolne jeszzce nie wyszly a juz 3 na gorze ida :/ on chyba jakis koniowal jest bo to niemozliwe zeby tak dlugo trwalo ::)

14 lata 3 miesiąc temu #62221 przez _aga86_
asia jak narazie moja Julcia jest rekordzistka. Pierwszy zabek wyszedl Jej jak miala 10,5 miesiaca :)

14 lata 3 miesiąc temu #62226 przez asia26
ale jak dlugo i od kiedy wychodzil? :) moja mama tak glupio ostatnio zazartowala ze ona ich juz chyba nie dozyje :/ musze sie Wam pochwalic dzis Oliwcia jak zwykle brykala po kocyku i mama poprosila o herbate wiec poszlam jej zrobic i wracam a Oliwka w drugim pokoju przepelzla sobie tylko co prawda tylem ale zawsze to jakis sposob przemieszczania :) a jaka zsapana byla :) jakby ie wiem jakie kilometry nie przybyla :) Ona wszystko tak pozno robi ze ja z kazdego jej posepu ciesze sie jak glupia :)

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #62234 przez MoNiaaa
dziekujemy wszystkim za zyczenia :) Julka pol roku temu juz od 25 min byla na swiecie :)

Julka 04.02.2011 19:45

http

]
Załączniki:

14 lata 3 miesiąc temu #62242 przez asia26
czas biegnie tak nie ublagalnie a my mialysmy 7 miesiecy temu pierwsza noc w domku z tatusiem juz i pieskiem no jednym slowem cala rodzinka w komplecie :)

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #62321 przez Gosiaczek31
100lat dla Julci!!!! Monia Przykro mi z powodu wujka.

Kuba śpi a ja zajadam pyszne ciasto. Mniam mniam kuchareczka.blox.pl/2009/07/Ciasto-z-bud...ami-mojej-babci.html

I jak tu stracić zbędne kilogramy :silly:

14 lata 3 miesiąc temu #62343 przez wola82
Pycha :silly: Ja tez polecam to ciasto, tylko pieklam je z przepisu mojej siostry :)

14 lata 3 miesiąc temu #62344 przez _aga86_
asia26 napisał:

ale jak dlugo i od kiedy wychodzil? :) moja mama tak glupio ostatnio zazartowala ze ona ich juz chyba nie dozyje :/ musze sie Wam pochwalic dzis Oliwcia jak zwykle brykala po kocyku i mama poprosila o herbate wiec poszlam jej zrobic i wracam a Oliwka w drugim pokoju przepelzla sobie tylko co prawda tylem ale zawsze to jakis sposob przemieszczania :) a jaka zsapana byla :) jakby ie wiem jakie kilometry nie przybyla :) Ona wszystko tak pozno robi ze ja z kazdego jej posepu ciesze sie jak glupia :)

Dozyje nawet stalych zebow :) Tak trzeba myslec- zwlaszcza Twoja mama tak musi myslec. Wiesz co ja myslalam, ze Julcia szybko bedzie miala zabki, bo juz od ok. 4 m-ca zabkowala. Ciagle sie slinila, wkladala wszystko do buzki itp. Jak Julka skonczyla 8 m-cy poszlam z Nia do lekarza, bo martwilam sie, ze zabkow wciaz nie ma. A lekarz mnie "wysmial";) powiedzial, ze nawet lepiej jak dziecku pozniej zabki wychodza. Ale wiem co czujesz ja tez strasznie nie moglam sie ich doczekac :)

14 lata 3 miesiąc temu #62349 przez Renia2108
U nas chyba zaki wychodza ale no nic nie widac nadal. Wszystko do buzi wklada (dziewczyny ale dzieci nie wkladaja wszystkiego do buzi tylko przez zabki :P One tak poznaja swiat :P I ogladaja kazda rzecz :P Sprawdzaja buzia po prostu :P ) Wiec wkladanie wszystkiego do buzki wcale nie oznacza zabków. Ja nie chce zeby szybko wyszly. Ja mam okropny problem z zebami i boje sie zeby ala nie miala tego po mnie. Lepiej zeby odziedziczyla zeby po tacie :D On ma zeby jak tytan :D

14 lata 3 miesiąc temu #62351 przez Gosiaczek31
Renia mam ten sam problem z zębami. Przed ciążą wszystkie były poleczone a w trakcie już dwa kanałowo leczyłam i czeka mnie trzeci. Wrrrr
Oby Kubie wyszły jak najpóźniej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka