BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 3 miesiąc temu #64177 przez Renia2108
U nas tez niezbyt :/ Tak dziwnie oddychała.. jakby powietrza nie umiala złapac i nos jakby byl zapchany a nie by, minimalnie moze katarek byl. Chyba za suche powietrze.. do noska psikłam , troche odciaglam okno otwarlismy na moment i bylo lepiej, ale stracha mialam jak diabli.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #64197 przez MoNiaaa
wszystkiego najlepszego dla Judytki i Vanessy :):)

Julka z piciem to ma roznie czasem napije sie lyka na caly dzien a wczoraj cala butelke na raz wypila i jeszcze jej malo bylo :side:

a u nas noc nawet Ok raz sie przebudzila a pozniej poszla spac :) u nas tylko problem z tym odwracaniem bo sie w nocy obraca i pozniej placze ze jej nie wygodnie i nie inie 5 sekund i spowrotewm na brzuch sie obraca zlosnica mala :)

a wczoraj bylysmy na szczepoieniu nawet dzielnie to zniosla zaplakala tylklo troszke przy wpuszczaniu ale podobno to piecze wiec sie nie dziwie ale szybko przestala plakac :):):)
a wazy 7 700 :) po za tym OK choroby narazie nas omijaja (odpukac) od urodzenia nie byla nawet przeziebiona wiec sie ciesze za to ja dalej pokaszluje.

nie wiem co z tymi naszymi zebami czasem tez jest strasznie marudna ale nie wiem czy od zebow czy przez pogode bo na mnie tez zle wplywa :P

a macie jakies pomysly na walentynki dla mezow?? my mamy cos tylko skromnego kupic ale wogole nie mam pomyslow ani glowy zeby lazic po miescie zreszta z Julka nie bardzo chodzic po sklepach bo zaraz sie spoci w tym wozku..;/ niech ta wiosna przyjdzie bo zalozymy ta spacerowke w koncu i probklem z ubieraniem sie skonczy!!!

http

]

14 lata 3 miesiąc temu #64225 przez iwkaa
hej dziewczyny ja juz zmienilam wozek na spacerowke 2 tyg temu bo mozna ja calkiemrozlozyc na lezaco i mamy do zakladania na nozki spiworek i mala super w niej siedzi rozglada sie nie samowicie a jak zasypia to wtedy ja opuszczam i przezdewszystkim jej jej wygodnie bo ma duzo miejsca narazie mam ja zalozona w moja strone zebym widziala co robi a pozniej przeloze w druga ale to moge zrobic w kazdej chwili
mam takie pytanie do tych mam co karmia sztucznym mlekiem czy juz mnienilyscie mleko na 2 bo ja juz kupilam ale nie wiem jak mam przejsc na ta 2 czu od razu czy stopniowo np raz dziennie potem 2 itd

14 lata 3 miesiąc temu #64268 przez MoNiaaa
ja tez juz kupilam mleko 2 ale jeszcze zostalo mi jedno opakowanie 1 wiec jak go skoncze to bierzemy sie za 2 :)

ja czekam narazie ze spacerowka bo wydaje mi sie ze tak jej cieplej w gondoli niby mamy tez ten spiworek na nogi ale jakos wole odczekac az cieplej sie zrobi

http

]

14 lata 3 miesiąc temu #64303 przez iwkaa
monia bedziesz jej dawala sama 2 przez caly dzien od razu??? bo ja mojej chcialam na noc kaszke robic z bebilonu bo mialam jedna puszke ale nie chciala tego mleka pic normalnie az wrzeszcala bo glodna byla a mama jej dala takie okropne mleko i boje sie ze 2 jej moze nie po smakowac moja kolezanka ez taki problem miala niby to sama mleko ale 2 a i tak maja inny sklad sa bardziej wzbogacone i dzuecko od razu wyczuje

14 lata 3 miesiąc temu #64349 przez alutka1011
Ja na poczatku zostawiłam sobie połowe puszki 1 i dawałam co 2 karmienie raz to raz to a teraz już normalnie pije 2 tylko nie wiem czemu pisze że 7 msc i powyżej :dry:

14 lata 3 miesiąc temu #64380 przez iwkaa
kazda 2 jest chyba od 7 miesiaca

14 lata 3 miesiąc temu #64394 przez martela89
MoNiaaa napisał:

wszystkiego najlepszego dla Judytki i Vanessy :):)

Julka z piciem to ma roznie czasem napije sie lyka na caly dzien a wczoraj cala butelke na raz wypila i jeszcze jej malo bylo :side:

a u nas noc nawet Ok raz sie przebudzila a pozniej poszla spac :) u nas tylko problem z tym odwracaniem bo sie w nocy obraca i pozniej placze ze jej nie wygodnie i nie inie 5 sekund i spowrotewm na brzuch sie obraca zlosnica mala :)

a wczoraj bylysmy na szczepoieniu nawet dzielnie to zniosla zaplakala tylklo troszke przy wpuszczaniu ale podobno to piecze wiec sie nie dziwie ale szybko przestala plakac :):):)
a wazy 7 700 :) po za tym OK choroby narazie nas omijaja (odpukac) od urodzenia nie byla nawet przeziebiona wiec sie ciesze za to ja dalej pokaszluje.

nie wiem co z tymi naszymi zebami czasem tez jest strasznie marudna ale nie wiem czy od zebow czy przez pogode bo na mnie tez zle wplywa :P

a macie jakies pomysly na walentynki dla mezow?? my mamy cos tylko skromnego kupic ale wogole nie mam pomyslow ani glowy zeby lazic po miescie zreszta z Julka nie bardzo chodzic po sklepach bo zaraz sie spoci w tym wozku..;/ niech ta wiosna przyjdzie bo zalozymy ta spacerowke w koncu i probklem z ubieraniem sie skonczy!!!

Ja na walentynki robię mężowi kalendarz ze swoim zdjęciem :silly: tzn monami mi zrobi bo ją prosiłam :lol:

14 lata 3 miesiąc temu #64397 przez Renia2108
Ja na Walentynki chyba zrobie dla niego taka prezentacje w Power Poincie od pcozatku naszego poznania sie do dzis :D No i jakas romantyczna kolacja o ile bedzie w Polsce... ?Tylko teraz kurde mojego Corela nie mam i kurde poprawic zdjec nie mam jak...

Ja Natalke mierzylam wczoraj to ma 68 cm :D I wczoraj pierwszy raz przewrocila sie z pleckow na brzuszek ale jestem dumna! :D

14 lata 3 miesiąc temu #64398 przez martela89
To super Renia :)

A ja byłam dzisiaj z moją mała na spacerku i weszłam do coocodrillo i ją trochę obkupiłam,ale nie wiedziałam,że są takie przeceny-2 pary spodni,bluza i kopertowe body i zapłaciłam tylko 99 zł :lol:

Też bym zrobiła dodatkowo taką prezentację ale nie umiem :silly:

14 lata 3 miesiąc temu #64406 przez alutka1011
Ja juz robiłam mężowi taką prezentację na picasie bodajże i muszę wymyśleć cos innego :huh:

14 lata 3 miesiąc temu #64409 przez Renia2108
Ja kiedys daaaawno takie cos robilam ale nie dla meza :P Jeszcze wtedy dla innego :P

14 lata 3 miesiąc temu #64411 przez alutka1011
Reniu to teraz będziesz mieć okazje :laugh: Fajnie to wygląda ja robię do tego pokaz slajdów i odpowiednia muzyczka :lol:

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #64412 przez _aga86_
Ja podaje Julce mleko, ktore ma tylko 2 serie: pierwsza od 0-12, a druga 1+. Na 2 przeszlam jak Julka miala ok. 12 m-cy i odrazu dawalam tylko 2. Nie wiem jak Twoja mala zareaguje. Jesli odrazu jej zasmakuje to nie przeplataj.

14 lata 3 miesiąc temu #64443 przez Renia2108
No ja tez zrobilam wtedy prezentacje i muzyke chyba jakas :P Fajnie to wyszlo no :D Wiec zrobie pewnie cos takiego, albo na rocznice slubu bo teraz jest w domu i mi zaglada do komputera wiec nie ma jak :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka