BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #856558 przez betka81
majkadobrze Cię rozumiem moja ma 18 miesięcy i jest mega absorbująca, cały czas trzeba się nią zajmować bo nie to wymyśla głupie rzeczy albo ciągle wyje uczepiona nogawki... a ja pracuje i jak wracam też jestem wykończona. Jednak mój mąż jest cudny i wszystko rozumie, więc jak jest pełen zlew to sam zmywa....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856564 przez ferritka
Agnii nad moim suwaczkiem jest niebieski link a tam mój Groszeksobie pływa :lol: zrób sobie Pole Petunie :lol: :lol:

Julkaa aa z rodzicami tak już jest..i fakt jesteś kompletnie nieoradna życiowo, no wiesz Ty co mieć 29 lat ,własne mieszkanie, faceta i stałą prace toż to nie wypada!!! :blink: :blink:

u mnie też tak wieje i chula, że się boje z domu wyjść a muszę bo bridget jones musze kupić noooo :angry: :angry:

Julkaaa padłam!!!! hahahaha weź lepiej tą książką stół podeprzyj :lol:
ja polecam gorąco relaksacyjna.pl/jezyk-niemowlat-wychowan...uomb0CFafKtAodK3gAdQ dostałam ją od Studentki ze Staraczek i pochłonęłam od deski do deski takie fajne mądre podejście :S
a jak byłam u oszona to kupiłam sobie ale jeszcze nie wiem czy warto poczytać, póki co obrazki przeleciałam :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856570 przez Agnilla
Jula, no to jestesmy na identycznym etapie, z tym, że ja mam męża od 3,5 roku a Ty nie ;) a reszta identyko ;) ale fajnie wiedzieć, żem młoda :lol:
postanowione, nie ruszam sie dzis z domu, poczta znowu odroczona o jeden dzien, chyba, ze skocze autem jak maz wroci i mi gienia da
ide stworzyć Polę ;) jak będzie dżczna to dostanie dziś koktajl jagodowy, bo matka postanowiła 3 trymestr przejść zdrowo...ehe ehe :P
Ferri też mi dawać linki po angielsku :ohmy: fenk ju wiesz :P a tak w ogóle Twój dzieć wygląda jak krewetka :lol:
edit: Pola zrobiona, ale jak kurde tego linka zrobić :unsure: :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856575 przez gwiazdka2014
Ferr a mi nie chce zrobić mojego rodzynka strasznie długo mieli :/
Pomocy :P

Julia dlatego ja swoim jeszcze nie mówię, moja mama to STRASZNIE przesadza, by do mnie dzwoniła 20 razy na godzinę i jak się czujesz, leżysz, żyjesz, zjadłaś??? Mojej mamie powiem później.

Za to Miśka rodzice wiedzą, mama bez emocji a tata to hm... więcej emocji okazał ale powiedział że się domyślała jak Michał zadzwonił na skype.

11 lata 1 miesiąc temu #856577 przez Asiaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Majka fajnie że się odezwałaś i że wszystko ok u Ciebie :)

Agni jak fajnie Pola wygląda :)

Monique dobrze że gin nakreślił plan działania

Betka witaj :)

Porto gratulacje!!! :kiss: :) :)

Julka byli zaskoczeni że nie zachowaliście "odpowiedniej" kolejności tzn. najpierw ślub, a potem dziecko?
Już przeczytałam co później napisałaś ;)

Ferri :lol: ale Twoje dziecię wygląda. Mówisz że podobny do Kręgla? :lol:

U mnie już w piątek i sobotę tak wiało że szok :ohmy: dziś ciąg dalszy. Z rana to wszystko przysypane było warstwą śniegu nawet.
Wczoraj odwiedziliśmy w szpitalu chrześniaka mego męża, akurat była u niego siostra jego mamy i jakaś gadka szmatka i temat coś na dzieci i ona stwierdziła do nas "No ja nie wiem na co wy czekacie" :dry: gdyby to jeszcze takie łatwe było...

11 lata 1 miesiąc temu #856626 przez ann-sunshine
Agni idz idz po te doniczki. U mnie od 24 h drzwi od szafki klamotaly a ja myslalam ze to u sasiadow.

Czekam grzecznie w kolejce do poloznej

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856629 przez Agnilla
Asiaa olej to! :kiss:
Ann byłam byłam, zabrałam doniczke i stojak od choinki :lol: cały czas cos lata, teraz to juz nie u mnie :)
mowilam, ze zapchało nam rury :ohmy: co spuszcze wode i pralka to wybija prysznicem :ohmy: własnie cofnelo nam czyjas
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na szczescie jak cofnelo wode z pralki to te syfy pachna plynem do plukania, ale ja si tego nie tykam, to robota meza :P

Ferri, bądź dobra kuleżanka, koktajl Ci zrobiłam ;) pomóź mi do końca stworzyć Polę Petunie :)

11 lata 1 miesiąc temu #856632 przez aggi
Witam się jak to ja - po weekendowo :)

Sobota na urodzinach - dałam radę ! ufff :S
a wczoraj prąd nam odcięli bo wiało strasznie :P
i na kolację do kfc jechaliśmy hahaha :blush:

Zabieram się za nadrabianie, a później czyścić nowe meble :lol: bo emek chce się z rzeczami przenieść żeby maluchowi w komodzie miejsce zrobić :S

Agni ale śliczna fotogeniczna ta Wasza córcia :)

gwiazdka nie chciało mi się iść bo kilka h siedzieć na dupie to masakra :P ale wytrzymałam :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann wypłacz się kochana. I się nie martw, dojdziecie wkońcu do kompromisu - pocieszę cię - mojemu też tefal porządny by się czasem przydał :dry: przytulam :kiss: a czasem tak jest że ten który murem powinien być to swoje zdanie nagle ma :dry:

ulka szkoda myszy, pocieszę Cię że niejedna by życie oddała żeby myszy w domu nie mieć :P

Ferri to nieźle z tym Twoim śniadankiem :S a mi smaka na taką mieszankę zrobiłaś :D

Porto kuwa trzymam kciukasy ! Toż malutka niedługo będzie z nami :lol: oooooo.... czekam na pozostałe wieści :lol: :lol: :lol: JACIE ale EXPRESSOWY poród :D GRATULACJE KOCHANA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

witaj betka, czytaj uważnie żeby niczego nie przeoczyć :D

julka rzeczywiście kiepska książka :P no chyba że to komedia :D

Udanego dnia dziewczyny :)
Ja spadam te meble czyścić :S

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856633 przez mesy
Agni dawaj ostatni dzień @ to ci zrobię ;)

aggi to jest fajne www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/pajac-5r2508?c=3232 ja jak bym wiedziała co tam siedzi to bym zamówiła , bo dla cinki to tak nie bardzo ;) a trzymałam to wczoraj w ręce :lol: :lol:

Agni ten szary pajacyk z czapką co ty kupiłaś też trzymałam wczoraj w ręce :lol: :lol: :lol: emek mnie opierdzielił i powiedział , że jak będę znała płeć to wtedy pozwoli mi coś kupić :lol: :S

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856639 przez Agnilla
haaa bo kcesz koktajlu co? ;) będzie i dla Ciebie :)
28 wrzesnia 2013
mesy, ja go kupiłam nie wiedząc, że Pola będzie Polą, ale n uniwersalny wg mnie a teraz nie mogę się doczekac, aż ją w to ubiorę :)

11 lata 1 miesiąc temu #856642 przez aggi
mesy no fajne fajne :D ale czemu nie dla cinki, przeca takie uniseks jest :D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856644 przez mesy
Agni no pewnie :lol: :lol: :lol: masz ;)

babystrology.com/tickers/baby-ticker-gla...80%22%3E%3C/embed%3E

Aggi no niby tak , ale emek się zbulwersował i amen w pacierzu heheh

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856646 przez Agnilla
:kiss:
przeraża mnie tylko to 110 days to go ;)ona tak będzie teraz cały czas pływac, czy np kopać tez kopie? :) bo jak powiesz, ze tak, to bede caly dzien to ogladac :P

11 lata 1 miesiąc temu #856648 przez mesy
Agni nie mam pojęcia - obserwuj ;)

11 lata 1 miesiąc temu #856651 przez Asia K
Dag - widze cie - co tam u was dziewczynki :)

Eee eja tez chce sobie takie cos załozyc

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka