BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856900 przez gwiazdka2014
Ale Wiki jest słodka, nawet moj Michał powiedział ale ma wielkie oczy :P

Ferr ale ty masz śliczne nogi, opalone, nigdy takich nie miałam - daj troszkę opalenizny :)

Ja z moją przyjaciółką mam umowę, 2015 wychodzi za mąż wiec jak jakaś laska bedzie ubrana na biało potykam się na nią z czerwonym winem :D
Z moją siostrzenicą też miałam taki układ :D

Julia kupiłam ten kombinezon bedziemy miał identyczne - :P
Ja też powinnam być na październiówkach ale jakoś nie mam weny tam pisać, wole tutaj

Znalazłam jeszcze jakieś promocje ale strona mi się wyłączyła

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #856901 przez ferritka
ee no miłe jesteście ale to niestety nie ja.. ja mam dłuższe nogi i troszkę bardziej umięśnione łydki :S :S tu macie linka na fb do dziewczyny ,która te cudne kiecki sprzedaje www.facebook.com/pages/Nina-Butique/451439501640925?fref=ts
kupiłam i żółtą a nad białą wciąz rozważam ale chyba na 98% sobie ją sprawię :S :S
Gwiazdka , na moim weselu były 3 panny w bieli, w tym jedna w zaawansowanej ciąży.. i niespecjalnie mi to przeszkadzało, w sumie to wcale ..a jakby tak któraś sie podknęła na mnie z czerwonym winem- jak to macie w układzie z koleżanką- to jakby to na mnie trafiło- sorry za wyrażenie ale z miejsca z liścia byś dostala i kopa w nere :angry:

na komunie w niej posicne, na wesele pomyslę, ale pewne też dodatkami w kolorze ją porobie i bedzie git malina :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #856903 przez gwiazdka2014
NA wesele nie powinno się ubierać na biało i tyle. Jak by to na mnie trafiło ze dostała bym w twarz to była by masakra!! :P

Ale sukienki cudowne mi niestety taka rozkloszowana nie pasuje :(

11 lata 1 miesiąc temu #856905 przez Ada2424
Sukienki piękne ale niektóre ceny jakie ło matko :ohmy:

[/url] [/url]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856908 przez ferritka
ale nie powinno sie ubierać na biało bo co ? bo kto tak zadecydowal ?

bez sensu ,spytam młodej czy nie ma nic przeciwko i se w niej pocisne, nie jestem przesądna i w babcine zabobony nie wierzę więc luz B) B) B) poza tym no cięzarna w białej kiecce jeszcze nigdy nikomu pecha nie przyniosła :lol: :lol: :lol:

problem z kolorem rozwiązany bedę miała czerwoną z czarnym paskiem nikt na mnie wina nie wyleje :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856912 przez gwiazdka2014
Ferr czemu ty mi pokazałaś te ciuszki :P masakra
Są cudowne, a ta dziewczyna jak zgrabna.
Ferr właśnie kurcze, czy jestem przesądna o nie... straszna ze mnie baba. Ja tam nigdy nie będę miała wesela wiec... nie mam tego problemu :/

11 lata 1 miesiąc temu #856941 przez Agnilla
matko juz widze siebie w 9 mcu ciazy w tej bialej :lol: o matko :P
ale zolta mi sie podoba, gdyby jeszcze byla w innym kolorze :)
zjadlam ciemna bule z serem, szyneczka, ogoreczkiem, rzodkieweczka i pomidorkami i moglabym zjesc takich w 5 jeszcze i jesc je do konca zycia :)
mezu wysprzatal lazienke po wizycie hydraulikow i w calym mieszkaniu wali domestosem jak na basenie :P ale przynajmniej z czystym sumieniem puscilam go na kosza, bo bedzie mogl sie wykapac jak wroci :P
Gwiazdka, jak tam moje łózeczko? ;)

11 lata 1 miesiąc temu #856965 przez gwiazdka2014
Agi niestety na razie nic nie znalazłam :-/ jutro coś przejrzę a jaki masz budżet??
my z michen tak sobie wymyslismy ze na święta powiemy jego rodzinie ale jak... Ubiore taka bluzeczkę "wychodzę jesienią".
Agi a tu w ktorym tygodniu poznałaś plec??

11 lata 1 miesiąc temu #856968 przez Dagnes
W imieniu corci dziekuje za wszystkie komplementy :)
Widzialam te cudenka ferr na fb juz wczesniej i te kiecki sa rewelacyjne. Ale nadawac sie beda tylko na poczatku ciazy. Ja mialam duzo takich co myslalam ze bede w nich smigac w ciazy a tu dupa - bo raz ze w cycochach za ciasno sie zrobilo a dwa ze na brzuchu wszystkie ida w gore i automatycznie za krotkie sie zrobily. Teraz na swieta musze sobie cos sprawic bo chrzciny robimy ale pewnie skonczy sie na spodnicy i bluzce bo karmic trzeba jakos a z sukienka ciezko bym miala :unsure:
Ann w koncu na wolnym.
Porto sie wypakowala to teraz Asi kolej :)

Wiktoria

11 lata 1 miesiąc temu #856973 przez Asiaa
Dag ładne duże oczęta ma Wasz Skarb :)

Monique nie przejmuj się tylko testuj dalej. Może owu przyjdzie później w tym miesiącu? ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #856994 przez emma
Porto! ! Gratulacje, kochana! :kiss: cudnie że mała już z tobą! Wybralas imię? Jeśli już pisałaś to sorry ale nie dałam rady doczytać :)

A u mnie od wczoraj maliny na Julkowych testach (dziś zuzylam ostatni). Próbowałam wrzucić zdjęcie z komórki ale nie wyszło :silly: jestem na monitoringu, w sobotę pęcherzyk miał 22 mm, jutro idę znowu :).

Za wszystkie testujące trzymam mocno kciuki! :)

Tigi, owu może się jeszcze pojawi, u mnie tedt pozytywny wyszedł dopiero w 18 dc.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #856998 przez ulka1983
hejka :)

Porto :kiss: super cieszymy się z Tobą :lol: mam nadzieję że nie było źle i księżniczka Twoja będzie miała rodzeństwo ;) oczywiście nie tak zaraz :lol:

dziewczyny ja zauważyłam że czym baba jest bardziej wredna dla swojego męża tym on jest bardziej uległy i bardziej posłuszny :lol: moja siostra tak sobie męża wytresowała że szok sprząta gotuje zajmuje się dzieckiem a mój to musi być żeby się do czegoś ruszył :silly: pamiętam jak siostra polecała mi książkę ,,faceci wolą zołzy '' muszę przeczytać i zobaczyć o co w tym wszystkim chodzi może to jest jakiś sposób :S gratuluję tym szczęściarom które nie mają powodów do narzekań na swoich mężów :) a reszcie powiem na pocieszenie że za coś tych swoich mężów kochamy to chyba nie jest z nimi tak źle :silly:

Julka a twoi rodzice to są już dziadkami czy zostaną po raz pierwszy :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu #857008 przez julka
ulka1983 napisał:

dziewczyny ja zauważyłam że czym baba jest bardziej wredna dla swojego męża tym on jest bardziej uległy i bardziej posłuszny :lol:

o, to ja!!! ;) :) :)

Julka a twoi rodzice to są już dziadkami czy zostaną po raz pierwszy :unsure:

moja mama po raz pierwszy :) dlatego ojciec lepiej to przyjął, choc o niego sie bardziej balam, bo on malzenstwu przeciwny (wg niego lepszy konkubinat, takie jaja) ;)

Och, ulzylo mi jak powiedzialam, bo wczesniej musialam sporo krecic... Wiec Gwiazdka, polecam ;) i tak w koncu bedziesz musiala to zrobic, lepiej powiedziec teraz,bo niedlugo bedzie widac!
A wesele moze bedziesz miala, juz Ci mowilam, ze babeczka tez siemoze oswiadczyc, jak chlop sie ociąga! :) i idz w koncu na zwolnienie,nie wyglupiaj sie. A na plec tojuz bedzie szansa za jakis miesiac u nas, zalezy od umiejetnosci ultrasonografisty ;)

Emma! piekne maliny, och, bedzie sie dzialo dzisiaj??? czy maz nie wspolpracuje? :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu #857010 przez emma
Julka, znasz mnie już trochę -dzieje się już od tygodnia :silly: jutro idę na ten monitoring może pęcherzyka już nie będzie i wreszcie se odsapnę :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #857013 przez ann-sunshine
Emma zadzialane juz, ma sie rozumiec?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka