BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #857617 przez Asiaa
Emma oczywiście że trzymamy kciuki! :)

Ostatnio dowiedziałam się (a raczej domyśliłam, bo ona nic nie powiedziała na ten temat) że taka znajoma zaciążyła. Pomyślałam, że w końcu się doczekała :) Choć ja też już bym chciała :silly: z resztą, jak każda z nas, no może oprócz tych co są aktualnie w ciąży i co mają kilkumiesięczne szkraby w domu :silly:

Porto jak się miewasz? Jak malutka? I jakie imię wybraliście? I prosimy o fotkę! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #857643 przez betka81
magda1986 wielkie gratulacje, super, że się udało
Z testami różnie bywa, u mnie w ciąży z Iguśką nawet po 8 dniach po terminie też wyszła bladziocha, pewnie miałam małe stężenie hormonu... nie ważne, że 30 listopad wbijaj za Ferii

Asia trzymamy mocno zaciśnięte kciukasy za jutrzejszą wizytę

Agnilla jak mąż obiecał, że się dorzuci to szybciutko szukaj co by się przypadkiem nie rozmyślił ;)

emma czyli teraz już tylko 2 tygodnie nerwowego wyczekiwania na piękne dwie krechy na teście, oczywiście trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą... myśl pozytywnie, musi się udać

Ferii coś dziewczyny ciągnie za Tobą na sąsiedni wątek, jakoś te listopadówki popularne się stały, czy mi się tylko wydaje. nic tylko się cieszyć i niech Wam brzuszki piękne rosną, a co!!

11 lata 1 miesiąc temu #857738 przez Asia K
Witam sie w ten ponury , wietrzny poranek

Emma – przez kolejne 2 tygodnie bedziemy obie wyczekiwac , bo ty bedziesz czekac na II , a ja na wolne w koncu :D

Magda – gratuluje – czyli wbilas sie za Porto :)
Najlepiej isc około 7 tc

Gwiazdka ale jazda z tym doktorkiem- no tak jak laski mówią on musi przestrzegac tajemnicy lekarskiej !!!

Gwiazdka – ponarzekaj mu o ślubie to zaraz mu sie przytulanek odechce :D

Dziewczyny – RATUNKU ! Czym wybawic lakier do paznokci z bluzki? Czy to wogóle sie da?
Pomalowałam paznokcie na czerwono I przypadkiem omsnęłam o białą bluzkę :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #857742 przez gwiazdka2014
Witam się z ranca :)

codziennie rano jest kurcze kłótnia o to aby królewicz wstał z łóżka, mam juz tego tak dość.
agnilla ty to masz oko :P tak to ja. Ukrywam się :P a z tych lozeczek co ci wysłałam coś ci się podoba ???

11 lata 1 miesiąc temu #857750 przez Agnilla
Dzień dobry :)
Ferri śniadanie gotowe, choć ja z Pola dawno po, bo mnie już ssalo o 5.az dziec się bał, tak mi burczalo w brzuchu ;)
Noo mąż się rzuci dla córki, choć postanowiłam, że narazie czekamy, może ktoś sprzeda ten model używany :) gwiazdka łóżeczka śliczne, choć ja love love to jedyne :)
Asia dziś wizyta?? Z lakierem nie pomogę :(
Dziś mąż znowu przykładał ucho, ale mloda wtedy fika. Ciekawe czy z radości czy ze złości ;)
Miłego dnia laski :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #857752 przez Asia K
Gwiazdka - to co on nie pracuje czy mu sie nie chce wstawac do pracy ?

Agni - tak dzisiaj wizyta o 15,40 - pewnie bedzie niezły poślizg , dlatego odezwe sie najpewniej dopiero jutro ;)

11 lata 1 miesiąc temu #857761 przez ann-sunshine
Dzien dobry,

Dostalam roze i czekoladki i przeprosiny :-)

A o 6 rano dzidziol tak mnie kopnął ze musialam podkulic nogi i sie rozesmiac :-)

Agni co moge silniejszego na skurcze bez recepty? Bo nospa srednio dziala :S pewnie przez ostatnie stresy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #857774 przez emma
dzien dobry! :)

dziękuję wam mocno za kciuki, :kiss: oby podzialaly :)

Julka, wiesz, jak to jest, po tylu miesiacach czarnowidztwo gwarantowane ;)

Ann, milo, ze kwiaty i przeprosiny. oby teraz stresow jak najmniej! :kiss: a o leki rozkurczowe lepiej pytaj swojego lekarza, bo one maja wplyw na napiecie miesniowe u malucha.

Agni, o kurcze, chuchalas?? ale fajnie! :lol: no listopadowki marzenie, nadzieja gdzies tam zawsze jest :)

Asia K, no to wielkie odliczanie! :lol:

Aasia, a ty kiedy testujesz?

11 lata 1 miesiąc temu #857792 przez Agnilla
Ann ja dostalam scopolan, ale go nie wykupilam, dzis przeczytalam ulotke i juz zgłupiałam, czy go w ogole brac :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu #857794 przez emma
Agni, ja wychodze z zalozenia, ze jesli skurcze sa do wytrzymania, to lepiej sie wstrzymac z braniem lekow, wiadomo, ze im mniej tym lepiej, ale jesli czujesz, ze nie dajesz rady, niestety trzeba lyknac.

11 lata 1 miesiąc temu #857795 przez Asia K
Ann - wiedzialam , wiedzialam , wiedzialam ze facet nie mial racji no i teraz to zrozumiał :lol: ciesze sie bardzo
A dziec tak cie kopnąl by mamuska juz sie nie denerwowała tylko o niego dbała :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #857806 przez Agnilla
Emma, mnie to nie boli, ale brzuch mi bardzo twardnieje, jak kamien
Asia, a u Was sie nikt jeszcze nie rozpakował? :)

11 lata 1 miesiąc temu #857811 przez emma
Agni, moim zdaniem skurcze na tym etapie ciazy sa normalne, chyba ze sa bardzo bolesne albo bardzo czeste. jak masz watpliwosci porozmawiaj z zaufanym lekarzem. tabletke zawsze mozna lyknac, ale leki rozkurczowe niestety maja wplyw na namiecie miesniowe u dzieci, dlatego pamietajac o tym trzeba wybierac mniejsze zlo. mi tez brzuch sie napinal w ciazy, lekarka kazala mi lykac nospe, wiec grzecznie przytakiwalam i nie wzielam ani jednej, bo nic mnie nie bolalo.

11 lata 1 miesiąc temu #857813 przez magda1986
a oto moje testy :)

11 lata 1 miesiąc temu #857815 przez magda1986
oto moje testy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka