- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Zabrałam się za nadrabianie to później jakiś błąd forum był -.-
Ja miałam dzisiaj genetyczne, dzidzia ponad 5 cm, z usg starsza o tydzień w stosunku do faktycznego zapłodnienia. Jest dobrze

Tak sobie czytam o tym selerze naciowym na syna, a ja tego w życiu w ustach nie miałam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Anabelle super że wszystko ok

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 32
Tak jak Julka pisze- gin widac nie widzial potrzeby w informowaniu Cie, ze jest ok.
A ja wlasnie przeszlam pierwsze idiotyczne zalamanie nerwowe... poplakalam sie ze bede miala sflaczaly i pomarszczony brzuch. Wstyd mi, bo nawet jesli to i tak bym nie cofnela czasu i ciazy. Glupie te hormony powiem Wam. Dobrze, ze emek stoi na strazy;)
Anabelle gratulacje:)
Martyna, dokladnie jak Julka mowi, nie znasz dnia ani godziny skutecznego zaplodnienia, ale chlodne podejscie do sprawy pomoze uniknac ew. rozczarowan;)
- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Aggi 35 zł z wysyłka, już doszło a jakie to ślicznie - jeszcze lepszejsze niż w realu ...
Ferr moj moze wyskakiwać 18tego nie obraziłabym się na niego...
Meli ja też tak miałam i jesteśmy w dobrej sytuacji

Zoi nie tylko ty masz takie wahania

Moof gratuluje....

Martyna własnie Bella ma racje nie ma @ nadzieje jest

Ann super.... wrzuć nam jakieś fotki Natki

TAK TAK TAK TAK Julia ma racje - seler naciowy jest ohydny
- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 32
Badalam w kazdym trymestrze igm i caly czas nic. Sporo kolezanek z branzy jest igg ujemna, to swiadczy o tym, ze koty nie sa strasznymi zarazaczami:)
Bardziej sie boje np w miesnym ze babka nalozy ta sama rekawiczka surowe mieso i wedline...
Gwiazdka, to mowisz, ze nie tylko ja mam zalamania? Z jednej strony chcialabym byc atrakcyjna, ale tyle razy juz sobie mowilam, ze najwazniejsze jest zdrowie, ze normalnie jestem zla na siebie za takie sceny. Eh.
- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Dziś mi jeszcze znajomy z pracy pojechał.... ale urosłaś ... nie kur.... nie jestem w 9mc ciąży... ja nie wiem o czym ludzie myślą
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

oo Anabelle w końcu do nas wróciłaś

co do basenu to ja nie chodziłam ale bym chyba poczekała aż się laktacja unormuje w miarę. chociaż z drugiej strony myślę, że jak woda nie za ciepła to może powstrzyma wycieki

Ann super że macie już badania z głowy

julka u nas też przepełnienie w szpitalu. jakiś dziki szał porodowy

weźcie szczypiory nie panikujcie bo na pewno szybko wrócicie do swoich figur! gwiazdka widziałam foty i ślicznego masz brzucha

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

zresztą syn na szczęście pojawił się bez niego

dziewczyny, jedna szczuplejsza od drugiej a narzekają

jak ja bym schudła do waszych wymiarów to jeszcze by moje zdjęcia na jakiegoś motywatora wstawili

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lece 20 stron. Postaram się coś napisać do głównych wątków, bo Antek mi w jakiś bunt chyba wkracza i dawał popalić ostatnio. Aaaa i 2 czwórki mu wyszły, dwie jeszcze pod dziąsłami. Bywa ciężki w obyciu

Ulka widziałam, że pisałaś o płci, mój Antek też był takim wstydziochem. Ujawnił się między 21-22 tc z tego co pamiętam, ale dlatego, ze udało mi się załatwić dodatkowe połówkowe na NFZ. Moja mama nawet zawiedziona była, bo twierdziła, że to piękna niespodzianka - dowiedzieć się o płci przy porodzie. Pamiętam jednak, że ja byłam wtedy innego zdania i okropnie mnie to frustrowało.
Ann pisałaś o nocy we czwórkę. Jakie macie wymiary łóżka? Ja spodziewam się, że po porodzie będziemy spali we 4 - co najwyżej noworodek w koszu mojżesza, ale nadal wszyscy razem i ostatnio zastanawiałam się czy się zmieścimy, a zmiany łóżka nie przewiduję. Materac mamy 2x2 m i w trójkę jest ok - ale mój Antek śpi tak fatalnie w swoim pokoju, że nawet mąż odpuścił. A póki nie zafundował tygodniowego kursu spania w swoim łóżku Antkowi, to twierdził, że wymyślam

Ferri Antek mi też siedział poprzecznie. Ja standardowo już gacie brudziłam, że cc będzie

Chudzinka bardzo mocno Ci życzę, żeby wszystko się udało, żebyś mogła dołączyć do szerokiego grona zaciążonych w wątku o testach owulacyjnych

Aaa dotarłam nawet do awantury. No nie da się nudzić w tym wątku - i za to go lubię!

Tort - piękne te zwierzaki - świeczki. To dinozaury? Gdzie kupowałaś Julka?
Joasia92 - oj broniłam cię na marcówkach, łagodziłam dziewczyny, mimo, że stwierdziłaś, że pracujące kobiety w ciąży gonią za pieniądzem ryzykując życie własnego dziecka. Nie chciałam, żeby była zadyma na marcówkach na dzień dobry. Ty stwierdziłaś, że kasujesz konto, a teraz widzę robisz dokładnie to samo. Wyskakujesz na Julkę, bo śmiała napisać bez owijania w bawełnę co uważa. Nie rób drugiemu, co tobie nie miłe.Każdy ma prawo do swojej opinii jak i do wyrażania jej.
A dodam post - żeby mi nie zjadło i czytam dalej ;P
Aj dubelek. Ferri łap buziaka na przeprosiny :* Spodziewałam się, że już będą jakieś posty.
Maksiu ma już miesiąc, Pola skończyła już dwa miesiące <3 niesamowicie się już zmienili.
Monique - rany nie wiedziałam, że takie nieszczęście Cię spotkało. Ogromnie mi przykro. Bardzo mocno Cię przytulam :*
Mesy Patryk silny, duży chłopak

Gwiazdka - sesja cudna

Zostały mi 4 strony, ale oczy mi się już zamykają. Idę łyknąć witaminy, wsadzić luteinę i do spania - jutro będę dalej nadrabiać

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
konkurs.kindii.pl/photo/422/Najwiksze-szczecie-.html
- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Ann super że wszystko ok

Moofka gratki

Anabelle 5cm powiadadz?

Zoi ponoć chwilowe załamki przy szalejacych hormonach to norma wiec się nie przejmuj

Julka niezły plan dzieciaczkowy