BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #941298 przez mesy
moof wiem , ale zaczelam jiz tam problemu szukac.... bo w majtach wszystko ok....
mam nadzieje , ze jutro nie bedzie tak mial , bo szczerze mowiac dzis to mnie przeroslo :( nie wiedzialam jak mu pomoc...bo wszystko co mi do.glowy przychodzilo bylo w jak najlepszym porządku...
A to normalne , ze raczki tak mamlosi ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #941304 przez joanna1991
MESY może po prostu Patryk miał taki dzień? ale co wypłakał to pewno wypłakał się bidulek :(

10 lata 5 miesiąc temu #941306 przez betka81
Dziękuję dziewczyny za słowa współczucia :) wiem, że muszę to przeżyć i tyle. Dziś zaczęłam 9 tydzień i jest maleńka poprawa ale zobaczymy co będzie jutro?
I najlepsze mój mąż "zdycha" tzn.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

więc dzieci i on na mojej głowie a ja ledwo się ruszam :(

A moja Iga TT nie trawiła, pluła i nie chciała ciągnąć w ogóle.

gosiak wpadaj z krzaków. My też podczytujemy staraczki. I bardzo Ci kibicuję. A co do przeczytania wszystkiego to nie przeginaj, jak się poudzielasz to ogarniesz kto jest kto i z czym ma problem. Więc zapraszamy!

mari życzę Ci II kresek i dzidzi ale ta męczarnia mogła by Cię ominąć....

Ada u mnie odruch wymiotny to jeszcze nie tak źle ale mi się ciągle wymiocinami odbija, piecze przełyk i boli żołądek aż nieraz się z bólu zwijam. Ogólnie to tylko bułka z masłem lub sucha wchodzi bo po wszystkim to jest masakra z żołądkiem i mdłościami.

martyna urlop zaliczony, baterie naładowane to teraz czas porządnie zrobić dzidzie.

mesy może zwyczajnie miał gorszy dzień?

moof nikt Ci nie powiedział, że remont kosztuje? Niestety trzeba otworzyć worek z pieniędzami.

10 lata 5 miesiąc temu #941308 przez Anabelle
cholera nie mogę was nadgonic :P co doczytam to juz nie mam czasu odpisać.

jedyne co mogę napisać to to, że dziewczyny mają racje - dziecko wybiera butelkę - u nas kupowałam wszystko po kolei, aż okazało się, że Antek zakceptuje wyłącznie butelki NUK ze smoczkami lateksowymi. Inną jak miał w buzi to wypychał językiem i płakał.

nie wiem jednak czy bym kupowała butelkę na zapas. jak sytuacja wymagałaby butelki, to mąż może kupić w każdym sklepie z akcesoriami dla dzieci, przywieźć do szpitala czy domu... ja pokupowałam troche przed porodem, a później wszystko do pudła, bo nic nie pasowało. na dodatek intelinentnie kupowałam po 2 sztuki... niby butelki nie są drogie, ale jak dziecko zacznie wybrzydzać, każdej kupimy po 2 sztuki to robi się niezła sumka.

10 lata 5 miesiąc temu #941309 przez Anabelle
zancik ja tam widze II kreski :D choć faktycznie, 7 dni przed terminem miesiączki to burżujstwo - nawet ja tak nie szalałam :P
Podziękowania: zancik

10 lata 5 miesiąc temu #941322 przez martyna_z
Było co nieco na wyjeździe, ale takie hm.. łóżko skrzypiące, ściany cienkie, zobaczy się za jakiś czas :P

Moof no niestety kuchnia i łazienka najdrożej wychodzą, coś wiem na ten temat, tak jak Mesy napisała, worek pieniędzy... Ale satysfakcja jaka i wszystko nowe, ładne i pachnące ;)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #941323 przez moofka
mesy Zośka miała taką fazę że pchała całą piąchę do buzi i jeszcze sobie podpychała drugą :lol: potem dziumlała zabawki a teraz to już gryzie :silly:

Betka wiem wiem że wszystko kosztuje a nasz remont spory i nie idziemy po taniości ale dopiero jak kasa znika z konta to do człowieka dociera :whistle:

Martyna kurier zajedzie z towarem to już mi się humor poprawi ;)

10 lata 5 miesiąc temu #941336 przez Iwi8218
Witam wszystkich :)
Jestem tu nowa, ale postanowiłam podpytać o opinie o testy owulacyjne, gdyż właśnie zakupiłam takie i zastanawiam się czy jest nadzieja ;)
Odstawiłam plastry po około pięciu latach i jak na razie trzy miesiące i cisza :( mimo usilnych starań.
Mam nadzieję, że te testy pomogą nam i wkrótce będziemy mogli także cieszyć się :)
Mam już dwoje dzieci nie co starszych i ponad 30-stkę na karku, ale mam nadzieję, że uda się i to jak najszybciej, więc trzymajcie kciuki :)
Pozdrawiam wszystkich.

10 lata 5 miesiąc temu #941344 przez Anabelle
lwi mi się udało z testami owu - powodzenia ;)

10 lata 5 miesiąc temu #941349 przez mesy
kuzwa 3 godz temu tez obudzil sie z takim plsczem....choc teraz mi tylko przymarudzil wiec moze dzis będzie mial lepszy dzien....

ja dziekuje za takie jego gorsze dni :P juz wole jak marudkuje niz plscze az sie zanosi bez powodu :blink:
moof o mamo....no ten memla i memla :/

10 lata 5 miesiąc temu #941350 przez majka1987gnoWlkp
Hej co do butelek... Dziewczyny mają rację... Moja Misia mimo usilnych starań pluje wszystkimi i jak Wojto Juli nic po za cycem do paszczy nie weźmie.... Ze smokiem tak samo.....

Zancik ja tam cień cienia widzę ale ostatnio też Widziałam.....

Aggi my decyzję musieliśmy odebrać osobiście w mops.. Odbiór był pokwitowany podpisem i wtedy ustaliliśmy daty wypłat.. Ze do tego dnia miesiąca będą :-) teraz 21 mają być rodzinne i wychowawcze :-D
Mesy moja ma istnie tak samo... Cała pięść do buzi ostatecznie kostki od kciuka..... I z ryczeniem tez tak ma.. Chyba jakiś skok rozwojowy

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #941351 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Martynka grunt ze odpoczeliscie.

Witaj Iwi. Proponujemy zaopatrzyc sie w tanie testy z allegro i testowac przez niemal caly cykl aby zobaczyc co i jak. Powodzenia i jak cos to pytaj.

Mesy moze tylko skok rozwojowy. Oby dzis bylo juz normalnie.

Betka wspolczuje, sajgon masz nieziemski. Jestesmy z tobą myslami

Ale wczoraj mialam glupi dzien, wszystko szlo nie tak. A to jogurt na sofe wylany, a to lozko zasikane, a na koncu musialam wykazac sie pomyslunkiem i przechytrzyc pralke ktora wirowac nie chciala. Umordowana wieczorem bylam. Oby dzis spokojniej bylo

10 lata 5 miesiąc temu #941352 przez zancik
Majka więc właśnie dlatego nie biore wyniki za pozytyw bo w tamtym cyklu też tak było czekam do poniedziałku ;)
Anabelle cykle mam 26-28 dni zależy kiedy @ przypomni się o mnie :laugh: ale z pomiaru tempki wyznaczyło mi na 17.11 i owu miałam w 11dc :)
Moof niestety remont to duży wydatek ale potem jaka radość :lol:
Mesy mam nadzieje,że dziś niunio będzie mial dobry dzień ;)
Martyna super,że wypoczełaś i wyjazd się udał :)
Iwi ja używam testów owu i czekam na efekty ale dziewczyny tutaj bardzo sobie je chwalą :)

10 lata 5 miesiąc temu #941363 przez mesy
Majka tos mnie troche pocieszyla , ze misia tez tak ma :P
no oby to byl skok bo dziwnie jak dziecko nagle zaczyna plakac :/ no z dooopy ni z pietruchy :/

teraz spi :P mam nadzieje , ze pospi haha choc wierci sie co chwile....

10 lata 5 miesiąc temu #941380 przez aggi
dzień dobry B)
kurna normalnie dzieć płakał a ja spałam do 8 :blink: :blink: nie umiałam się dobudzić mimo że słyszałam płacz... wyrodna matka ze mnie :huh:

gosiaku ja staraczki czytywałam swojego czasu (Też 'zza krzaka :blush: ') no ale wiesz... trochę tu podsiedzisz i zaraz będziesz wiedzieć co jak kto i kiedy :woohoo:

mesy bardzo możliwe że skok rozwojowy. Nie martw się nic ! musisz być cierpliwa do niego, innej rady nie ma :* a Maks też ciśnie całe pięści do buziola, nawet jak trzyma coś w ręce to i tak ręką grzebie w buzi :P

Iwi witaj ! Zerknij sobie na wątek owulkowego meldunku. Tam jest czarno na białym ile z nas zaszło już dzięki testom :) Powodzenia ! ps. a nadzieja umiera ostatnia :)

majka ja czekam na kasę za październik i listopad - na piśmie pisało do 30.11.14, ale decyzja mi nie przyszła jeszcze na ten następny okres zasiłkowy i tak czekam i czekam :)

Ann obyś miała dziś spokojniejszy dzień :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka