BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #1001505 przez Pumcia
Magmus - ja robiłam testy od stycznia, prawie co miesiąc po pare dni - ZAWSZE NEGAT - ja nawet 1 razu nie zobaczyłam więc jestes lepsza :) uwierz w moje zdziwienie jak zobaczyłam 2 kreski na ciazowym ! :) Jakoś te testy chyba nie są wiarygodne w moim przypadku :) Napisz mi na priv dane do wysyłki :) Odsprzedam za pokrycie kosztów transportu :D

Miśka ja biorę kwas foliowy który dała mi siostra przed wyjazdem. Ja nie wiem czy to nie jest z Rossmana . . . chyba może byc co ? Dziewczyny czy to musi być jakiś specjalny ?
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #1001506 przez Pumcia
Nattka - a jak Ty się czujesz ? Lepiej troche ?

NatB - Ty też musisz się odzywac i mówic nam co u Ciebie - kurcze martwie się o Ciebie :(

10 lata 11 miesiąc temu #1001509 przez aklim88
Cukiernikiem nie jestem. A co przeszłam z tym ciastem... 3 razy piekłam biszkopt, bo raz zakalec, drugi raz za niski. W kremie zrobiły mi sie grudki z budyniu. Ale wpadłam na to zeby je zblederowac. Masa cukrowa za pierwszym razem sie rozpadła jak chciałam ja wyłożyć na tort, bo za mało posypałam blat cukrem pudrem. A teraz leżę i zdycham, bo cały brzuch mnie boli

Misja - masę kupiłam gotowa w sklepie. Tylko do rozwałkowania. Tu są bardzo popularne.

Nat - jak sie trzymasz? Tak bardzo wierze, ze Ci sie uda! Jestem z Tobą i trzymam kciuki.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 11 miesiąc temu #1001515 przez natB
miska możesz spokojnie pić inofem :) .. .. Inofolic i infoem są lepsze dla starających sir :) poczytajcie staraczki o tym :) nie zaszkodzi a może pomóc :)..

pumcia przepraszam ,, ale niestety u mnie już druga ciąża jest problemowa .. .. Wieczorem pękłam popłakałam sobie troszkę .. .. Nie ogarniam tego trybu życia ,leżenie mnie bardzo meczy, ja wiem ze to dla fasolki , ale tak bardzo dziewczyny się boje :( eh
Raz jestem pełna nadziei ,, że będzie ok, a potem znowu myśle o tym ,, że fasolka jest mała i ze odklejajaca się kosmowka wpływa na wzrost dzieciatka :(

aklim piękny tort :) taki delikatny ,, idealnie pasuje dla Alusi :).. Odpoczywaj Laska !! marsz do łóżka .... Musisz jeszcze troszkę wytrzymać .. ..

10 lata 11 miesiąc temu #1001516 przez ziaa
Dziewczyny help!
W załączniku moje testy z ostatnich 4 dni. Na żywo są ciemniejsze, ale generalnie kurde dupy nie urywają. Gdyby nie ból jajników to pewnie bym z nich owu nie wyczytala. Ale 24,25,26.08 no jajniki grały że hej! Dziś za to test bladziocha, a podbrzusze pobolewa, jajnik jeszcze też. Jakieś wnioski? :(

10 lata 11 miesiąc temu #1001517 przez ziaa
Miska ją w trzy sekundy po tym jak mi odpisalas o ziolkach już mialam je zamówione ;) teraz tylko na odległość dodaj do nich trochę swojej mocy ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #1001519 przez Pumcia
ziaa - ja nigdy u siebie takich kresek nie widziałam więc mi dupe urwało :) musza sie wypowiedzieć bardziej doświadczone dziewczyny bo ja tylko na ciażowym zobaczyłam maliny :)

NatB - trochę wiem co czujesz, wczoraj tez miała kryzys. Ostatnie 2 dni były straszne, biegunka, wymiosty, wszystko mnie boli, musiałam iść do pracy dopilnować kontroli. Oczywiście nikt nic nie wiedział a ja lewdo stałam bo jajnik okropnie mnie bolał o podbrzuszu i kregosłupie nie wspomne. Wróciłam do domu, poryczałam się z tego wszystkiego ale już dziś mam wolne i doszłam do wniosku ze wrzucę na luz. Też się boję ze jest coś nie tak ale na szczescie mam mame w słuzbie zrowia i czesto do niej dzwonie zeby zapytała o coś lekarza :) 3 mam za Ciebie kciuki Kochana . . . A mój zwykły rossmanowski ten co w załączniku też może być ?:D

10 lata 11 miesiąc temu #1001554 przez weronia89
ziaa Myśle ze było podwyższone stężenie hormonów 26.08 wiec mogło dojść do owulacji w tych dniach :) wiec przytulanko i przytulanki :) i dalej czekamy na dwie kreski :)

10 lata 11 miesiąc temu #1001555 przez weronia89
Ziaaa tak dla porównania wrzucam jeszcze raz moje z tego miesiąca :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #1001560 przez magmus88
Aklim! Tak w ogóle tort jak z lepszej cukierni!!!!!!!!!!!! Piękny ;))

Dziewczyny! Naprawdę przywracacie mi nadzieję.... z tymi testami!!
Podziękowania: weronia89

10 lata 11 miesiąc temu #1001565 przez ziaa
Weronia89 tak mi się wydawało, że jedziemy "na jednym wózku" :) przytulanki oczywiście były :) i teraz moje "ulubione": czekanie :p

10 lata 11 miesiąc temu #1001578 przez aggi
Dzień dobry ja dziś na szybko poczytać co u kogo :-) bo Maks rozbojnik dzisiaj mi nie pomaga, wszystko jest na nie. Czeka nas dziś wyjazd na urodziny bratanicy od S aaaaa tak nie chcę.. znów % głupie gadania itd :/
Maks wczoraj na sesji dał popalic, mam nadzieję że coś fajnego wyszło :-) ale to dopiero zdjęcia dostanę, narazie nic nie mam ;)

nat jak się czujesz??

martuska a to takiej drugiej nie usuwają? Nie słyszałam jeszcze o czymś takim jesteś wyjatkowa i tyle :-)

magmus ja do Kato mam 30min autem oczywiście w naszych realiach drogowych w tych korkach z godzinę :p i u mnie też taka pogoda.. przedwczoraj pokazało w cieniu 34!!! A wczoraj 32!... masakra :p

emilia witaj ;)

10 lata 11 miesiąc temu #1001580 przez natkka
Aklim piękny tort :)
Pumcia jest odrobinę lepiej, nie mam złych dni codziennie więc dla mnie to progres :) tym razem dostałam czopki przeciw nudnością, więc jest super bo mam brać je doraźnie jak będzie źle :)
aggi na pewno będą śliczne zdjęcia, bo to też nie o to chodzi żeby było pozy wydumane, tylko żeby był tam Maks :)
dzisiaj na śląsku brzydko, a ja chciałam jechać na jurę do ciotki i wujka pobyczyć sie trochę :(

10 lata 11 miesiąc temu #1001581 przez aggi
aklim Cudny tort :-) ! Jak masa cukrowa, łatwo się z nią pracuje?? Za rok chcę sama Maksowi zrobić tort :-)

pumcia pięknie to z mężem rozegraliscie :-) ja mojemu w mikołaja chciałam powiedzieć ale dzień wcześniej już dopytywał i mu powiedziałam. Auto mu zgasło na środku drogi i odpalic nie umiało :p to tak z naszego doświadczenia haha :-) kwas foliowy bralam zwykły folik :-)

miska do lekarza jak chcesz serduszko zobaczyć to najlepiej po 6tc. To ja chce druga połowę sloika! :p haha

10 lata 11 miesiąc temu #1001582 przez Patikierc
Hejka dziewczyny nie często pisze ale czesto was podczytuje co u której słychać i jestem z wami w staraniach!
U mnie przed wczoraj test owu pozytyw wiec było działanie przed wczoraj i wczoraj teraz czekanie czy coś będzie owocnego z tych naszych uniesień miłosnych:)
Jestem w szoku bo test owu był pozytywny 17 dc a nie 21dc albo 22 dc jak zwykle szok :blink: no nic zobaczymy co to bedzie:)
U mnie dziś brzydka pogoda pada :blink: ja zmykam do pracy a potem wyruszamy na wieś do teściów :)

Pozdrawiam was wszystkie,czekamy na pozytywne testy!
Może w niedziele uda mi się usiąść tu i coś więcej poodpisywać B)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka