BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #1006324 przez Pumcia
Haaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa nie moge się doczekać :evil: :evil: :evil:

Ps. Kolorowanka - kamasutra nie byłaby nuda bo mogłabyś z kolorem czerwonym i białym poszaleć :woohoo: BEZ ODBIORU . . . :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1006332 przez Pumcia
:evil: next strona

10 lata 10 miesiąc temu #1006359 przez aggi
wróciliśmy od prababci, mały zjadł kaszkę i oddelegowałam go do łóżeczka na drzemkę :) też mega senna jestem ughh może się położę też :whistle:

pumcia toxo to surowe mięcho i np kocie odchody ;) jak masz kota i musisz grzebać w kuwecie to lepiej na czas ciąży robić to ostrożnie albo podarować robotę komu innemu. Dobrze, że nasz kot załatwia się na dworze :silly: jest jak pies, tylko wyprowadza się sam :D wypuszczamy go kiedy chce, wraca kiedy chce, żyć nie umierać :D

ziaa co to za kredki akwarelowe? połączenie kredek i farbek? :P

10 lata 10 miesiąc temu #1006362 przez Pumcia
Aggi KotQ ale ja nie mam Kotka tylko moja siostra, która mieszka z rodzicami - do ich domu przyniosła. JA nie mieszkam z rodzicami - dzieki Bogu - Kocham ich na odległość :evil:

10 lata 10 miesiąc temu #1006364 przez aggi
pumcia no to jak nie robisz nic z surowym mięsem, nie masz kuwety do sprzątania ani nie kopiesz w ziemii to nie musisz się raczej stresować :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1006369 przez Pumcia
Aggi - surowe mięso idzie od razu do obróbki termicznej czyt. piekarnik lub patelnia :whistle: a rączki myję po takim zabiegu, do kuwety nie dotknę - mam od tego ludzi :P nie kopię w ziemi bo . . . po co ? Robaki na wędkę same przychodzą :evil: :evil:
Spoko, nie stresuję się tylko zapytałam bo w rodzinie miałam siostrę która 8 lat temu poroniła przez toxo - stąd moje pytanie :D
Lece do pracy :) Miłego popołudnia DzieFczynki :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1006384 przez aggi
w ogóle meldować mi się tu... mam z nicków wymieniać? :P na specjalne zaproszenie?? :evil: :evil: :evil:

nattka ? pati ? was szczególnie się to tyczy bo już tu kilka dni nie zaglądałyście, nieeee ładnieeee :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #1006399 przez brown24
Uuuuuuuuuuuuuuuuu cisza jak makiem zasiał :whistle: :whistle: :whistle:
Gdzie jesteście diabełki :evil: :evil: :evil:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1006402 przez Pumcia
Brown też się zdziwiłam ze tu tak pusto ;) ja mam usprawiedliwienie bo jestem do 21 w pracy :D niezafasolkowane pewnie raczą się trunkami bogów :P. A Ja się zainspirowałam ziaii kamasutrą i kupiłam sobie w empiku nowa czesc Greya - w końcu będę miała stosunkowo udany wieczór :P

10 lata 10 miesiąc temu #1006404 przez joanna1991
MAGMUS ja luteinę biorę od 14dc przez 12 dni.. i mam dopochwową..

AGGI tak suwaczek mam uaktualniony, coś mi się pomieszało z terminami @ ale mniej więcej przybliżony czas :p ale zakręcona jestem :silly:

Ja dziś spędzam samotny wieczór i noc, bo mój mężulek po pracy umówiła się ze swoim szwagrem i dopiero zobaczę się z nim jutro po pracy... Jak ja nie lubię gdy go nie ma, smutno mi :(

10 lata 10 miesiąc temu #1006405 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Padam na twarz.. Za dużo wrażeń dziś :).. Po krótko dziec ma się bardzo dobrze, przeziernosc wyszła prawidłowa :) rośnie maluch, a to najważniejsze i od pon. Z worem leków mogę na jakiś czas wrócić do pracy heh :) mam nadzieje, ze miesiąc i będę już na L4.. A teraz zabieram się za ogarnianie Waszych postów :*

10 lata 10 miesiąc temu #1006406 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Padam na twarz.. Za dużo wrażeń dziś :).. Po krótko dziec ma się bardzo dobrze, przeziernosc wyszła prawidłowa :) rośnie maluch, a to najważniejsze i od pon. Z worem leków mogę na jakiś czas wrócić do pracy heh :) mam nadzieje, ze miesiąc i będę już na L4.. A teraz zabieram się za ogarnianie Waszych postów :*
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #1006408 przez magmus88
nat!!!!!!!!!!!!!!1 Jakie cudowne wiaodmości!!!!!!!!! Super :) jaka śliczna kruszyneczka!

Ja dziś po pogrzebie sprzątałam prawie cały dzień.... teraz będę uaktualniać mojego olxa hahah ;)

10 lata 10 miesiąc temu #1006409 przez natB

10 lata 10 miesiąc temu #1006414 przez martyna_z
Nat :-) piękna :-) też jestem zdania że to dziewczyna :-)

Dziewczyny, do którego dnia cyklu pić zioła ojca sroki? Jestem już po owu i zastanawiam się czy pić dalej czy już odstawić do następnego cyklu?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka