BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #1020948 przez natB
nefri nawet nie wiesz jak się ciesze, ze jest Ci dane przeżywać takie cudowne chwile! 3majcie się dzielnie :) czekamy na zdjęcia...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.. A tak powiem Wam, że jakoś się trzymamy, bo nie mamy wyjścia, jest Władek, potrzebuje rodziców mimo wszystko.musimy mu dać teraz mnóstwo miłości, a nawet więcej! Helenka dalej jest w naszym życiu i opowiadamy dalej Władkowi, że będzie miał siostre.. On ja kocha i mówi, że pokaże jej zwizwierzątka, traktory..i ja wierzę głęboko, że tak będzie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #1020949 przez natB

10 lata 3 miesiąc temu #1020977 przez miri66
Dziś się obudziłam z takim strachem i niepewnością Zaraz oszalaje

10 lata 3 miesiąc temu #1020980 przez Sandruska1995
miri co się stało?

10 lata 3 miesiąc temu #1020982 przez magmus88
Nat, kochana :) będzie tak jak piszesz :) Władek małej pokaże wszystkie traktory jakie ma i wszystkie zwierzątka jakie zna :)

Ech sandruska.... przykro mi,, że się pokłóciłyście i do tego w święta.... Mam jednak nadzieje, ze wszystko się unormuje :)

Ja dziś będę dzwonić zapisywać się na prenatalne... i na infolinię do ZUSu popytać co mi przysługuje w mojej sytuacji... Jak za bardzo nic się nie dowiem to podjadę tam w któryś dzień...

Siostra z szwagrem i małym zostali u mojej mamy aż do nowego roku... Śmiejemy się, że wizyty u babci małemu nie służą... znowu przeziębiony :( echhh
Podziękowania: niagara

10 lata 3 miesiąc temu #1021006 przez niagara
Witam się poświątecznie :)
NatB bardzo Wam współczuję, ale wierze że wszystko dobrze się skończy i Władek będzie wspaniałym starszym bratem! :)

miri pisz nam o co chodzi

aggi jak tam? ;)

10 lata 3 miesiąc temu #1021016 przez Sandruska1995
A właśnie! aggi melduj się tu :evil: :cheer:

10 lata 3 miesiąc temu #1021018 przez Miluniaa
Sandra, a Ty kiedy masz wizyte ?? Pewnie sie dowiesz już czy 1 czy 2 :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #1021025 przez brown24
Witam poświątecznie z bólem gardła i katarem po pas :unsure:

Sandruska teściowa sie nie przejmuj, szkoda nerwó a teraz musisz o siebie dbac, kiedy wizyta?
Aggi haloooo czekaaaamyyyyyy :P
Nefri super że tak szybko w domku jesteście, rozkoszujcie się tymi chwilami :)

10 lata 3 miesiąc temu #1021026 przez aggi
Hej dziewczyny zamelduje się jak maksa położę spać, mam gile do pasa no i @ przyszła wczoraj popołudniu wiec znów idealnie

10 lata 3 miesiąc temu #1021028 przez aggi
brown kurka widzę ty tez z katarem masakra jakaś ja cały czas się trzymałam i od soboty mnie wzięło gile po pas i gardło pobolewa.. Zdrówka!

10 lata 3 miesiąc temu #1021029 przez aggi

10 lata 3 miesiąc temu #1021031 przez magmus88
Dziewczyny! Co Wy takie chorowite!!! Polecam gorącą herbatkę z cytryną, miodem i sokiem, np. malinowym! Póki co, mnie to trzyma przy życiu :)

Umówiłam się dziś na prenatalne, idę 12 stycznia, dokładnie w 12 tygodniu :) Ginka mam na 11 stycznia i zastanawiam się czy nie przełożyć tej wizyty na kilka dni później, żeby być już po prenatalnych :) Co o tym myślicie??

10 lata 3 miesiąc temu #1021034 przez Sandruska1995
brown bynajmniej mamy spokój z teściowa bo wydzwaniala kilka razy dziennie , tylko po to żeby dowiedzieć się co robimy , i tak dalej .. :evil:

Jutro idę na pobranie krwi ( mam stres, bo lubię zemldec ) ale będzie dobrze M idzie ze mną :cheer: I jutro chyba dostanę kartę ciąży i wtedy termin na następną wizytę :)

milunia tak , teraz następna wypada w 9 tygodniu więc już napewno się dowiem :cheer: liczę po cichu na jedno. Teraz byłam 18 grudnia, i mówił że następna za miesiąc. Więc jakoś w połowie stycznia pewnie bo 18 stego mi nie pasuje bo mam rozpoczęcie następnego kursu

10 lata 3 miesiąc temu #1021035 przez brown24
Magmuś ja bym przełożyła wizyte. Kilka dni to później a będziesz juz po prenatalnym.
Aggi ojj wstretna @, ale pamietaj 2016 należy do nas ;) Mnie wczoraj zaczeło rozkładać a dziś obudziłam sie z takim bólem gardła jakby mi ktos widelec wsadził i drapał :dry: Własnie wziełam teraflu i gardimax, bo herbatki z sokami nic nie dają.
Pumcia Ziaa jak po świetach ? diabełki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka