BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #1020659 przez moofka
Nat tak mi przykro, że to się tak potoczyło :( jesteśmy wszystkie z Wami i zaciskamy kciuki! :kiss:

Oby wiadomość od Nefri pociągnęła kolejne dobre wieści tutaj!

Nefri gratulacje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #1020660 przez moofka
bla bla bla

10 lata 3 miesiąc temu #1020662 przez aklim88
Nat - aż mi ciarki przeszły jak czytałam. Bardzo mi przykro. Bądź dzielna i walcz o Helenkę, a my bedziemy wspierać Cie myślami i modlitwa.

Nefri - gratuluje

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 3 miesiąc temu #1020669 przez Patikierc
NatB- również się modlę i trzymam kciuki żeby wszystko się udało! Nie poddawaj się,tylko tyle mogę powiedzieć :blush: Teraz nadchodzi pora cudów więc trzeba być dobrej myśli!

Nefri-Gratki!

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 3 miesiąc temu #1020671 przez magmus88
Nefri - serdecznie gratulacje!!!

Jak to dobrze czytać z rana takie dobre wiadomości :)

Udzieliłam się właśnie na wątku mamusiowym hehehe... To mój debiut! Ale napisałam co myślę - ze wieje tam troche smutem :) ehhehe mam nadzieje ze jakoś fajnie się rozkręci.

Jak tam moje perfekcyjne Panie Domu?? Można już przychodzić do Was z testem białej rękawiczki??? Ja Wam się przyznam że jeszcze choinki nie mam :( bo lampki jeszcze nie dotarły ehhee.... ale dziś już je będę miała bo wczoraj awizo zostawili.... takze wieczorem poczuję już magię tych świąt :)

A teraz zmykam do pieczenia ciast! Zdam relacje po wszystkim :PP czy będziemy mieli co "maszkiecić" (śląskie słowo ehhe) w święta

10 lata 3 miesiąc temu #1020674 przez aggi
Dzień dobry. Melduję się o 8:40 wyciągnięta z łóżka. Pewnie dalej bym spała, bo Maksio śpi.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Dobra nie chcę tak o sobie, widzę że tu są poważniejsze sprawy.

natB kochana ! trzymamy kciuki za dobre zakończenie tej całej smutnej historii !! bardzo mocno trzymamy !!! będziecie do tej Łodzi uderzać??? Macie plan??

jeta
dziękujemy za info od nefri :)

nefri gratulacje :kiss:

moofka ma rację oby wiadomości od nefri zapoczątkowały tutaj same dobre informacje !!

aklim
co u Was?

magmus daj spokój u mnie wczoraj teściowa była powęszyć po domu co i jak. masakra. nawet na górę szła, niby do Maksia do pokoju rybki zobaczyć, ale syf po remoncie i tak skomentowała.

10 lata 3 miesiąc temu #1020688 przez aklim88
Aggi dzieki ze pytasz
Jestem wykonczona mojego męża 1,5tygodnia temu dopadły korzonki lub cos w tym stylu tak ze jęczał z bólu nawet leżąc. Musiał dostać tramal przeciwbólowo, bo inne leki w ogóle na niego nie działały. Musiałam go masować, grzać karmić itd. Trzecie dziecko w domu i cały dom na głowie. Na szczescie wychodzi pomału na prosta. Kilka dni temu zaczął znowu chodzic

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 3 miesiąc temu #1020689 przez aggi
aklim o matko nie zazdroszczę trzeciego dziecka w takim momencie. Dobrze, że mu przechodzi. A jak Ala? Robert? jak Ty się czujesz ogólnie? przygotowania do Świąt pełną parą, czy raczej na spokojnie?

10 lata 3 miesiąc temu #1020690 przez magmus88
Aklim - fajnie, że masz czas do nas zaglądać :)

Oj.... zdrowia dla męża życzę... ale go dopadło, i to przed samymi świętami :)

Ja mam już drugie ciasto w piekarniku.... pierwsze stygnie... jak ostygnie muszę przeciąć i przełożyć kremem :) Trzymajcie kciuki :D to są moje debiuty..

Chociaż ja przeważnie wszystko piekę "pierwszy raz"... zawsze wyszukam coś nowego na necie... :)

10 lata 3 miesiąc temu #1020694 przez aggi
magmus ja też zawsze nowe przepisy wyszukuję :D Mam zamiar dzisiaj robić ciasteczka, ale nie wiem czy mi się będzie chciało :blink: taka niemoc mnie ogarnia, że szok ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #1020695 przez ziaa
Dzień dobry!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oczywiście Was nie nadrobię :dry: Napisze tylko co pamiętam z małych momentów podgladania:

Sandra - trzymam kciuki za dwie kropki :) ALe Fajnie!
Nerfi - wszystkiego dobrego dla Eryka i podwójnej Mamusi! Wielkie Gratulacje!
NatB - któraś z dziewczyn pisała, ż enadchodzi czas cudów, jeden musi znaleś się dla Ciebie! Życzę mnóstwo siły do walki i zdrówka dla Helenki! Trzymam mocno kciuki za szczęśliwe zakończenie!

P U M C I A !! PUMCIA! Poka brzuchol bo dano nie pokazywałaś (chyba;p). :D Co tam szatanico? :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #1020698 przez aggi
ziaa czyli mówisz że wszystkie prezenty dotarły na czas ? :silly: 6dc powiadasz :D przy clo i win i wie będziesz testowała? podeślij trochę sernika :P :evil:

u mnie 30dc. chyba ;) albo może nawet 31 :P nie, nie 31dc dziś ;) ostatnio nie miałam takich długich cykli. ostatnimi czasy bywały po 29-30 dni...

10 lata 3 miesiąc temu #1020702 przez ziaa
aggi to kiedy "sikamy"? :D
Tak, wszystkie zamówienia pięknie zrealizowane i na miejscu docelowym :D Uffff! :)

10 lata 3 miesiąc temu #1020707 przez Sandruska1995
aggi no to już sikaj i dawaj nam tu i sobie prezent pod choinkę! :D

10 lata 3 miesiąc temu #1020713 przez aggi
Spoko dziewczyny termin @ 27.12 ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka