BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #1020868 przez nati.olsztyn
Kochane, późno bo późno ale cóż;) Wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt Wam wszystkim życzę!:)

Nat Trzymam za Was kciuki szczegolnie. Dużo siły Ci życzę! Mocno tule!

Nerfri Gratulacje!:)

My w tym roku świętujemy w czwórkę!:) Jest pięknie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #1020870 przez aggi
sandra piękne zdjęcia :-)

Ja się porządnie zamelduje chyba koło poniedziałku. Dzisiaj byliśmy u teściów, jutro do nas przyjeżdża mój brat i mam urodziny ;) także pewnie zalatana będę. Miłej reszty Świąt! :*

10 lata 5 miesiąc temu #1020873 przez Sandruska1995
My jutro na śniadanie jeszcze do szwagierki, potem do teściów i pewnie wieczorem wrócimy.

Źle się czuję . Mdłości. Chyba się za dużo najadlam :blush:

10 lata 5 miesiąc temu #1020875 przez magmus88
Hej kobietki :)

Wszystkiego najlepszego na Święta po Świętach eheh :)

Rodzice jedni i drudzy już wiedzą.... było zaskoczenie i łzy szczęścia.... :) Super Święta ogólnie :)

10 lata 5 miesiąc temu #1020877 przez Sandruska1995
U mnie jakoś teściowa zaczyna pokazywać że chyba jej się nie podoba moja ciąża. I na wigili zaczęło mi to mówić jak mam zachowywać się jak mały coś zbroi . No, szlag mnie trafil i powiedziałam że ma się przestać wtrącać. I się zamknela. :evil: głupia! Nie wiem co ją ugryzło ale źle trafiła haha :blush: :blink:

10 lata 5 miesiąc temu #1020878 przez Miluniaa
Sandra mały to cały tatuś mała miniaturka;p;p;p

10 lata 5 miesiąc temu #1020882 przez magmus88
Potwierdzam Sabdra... mały cały Tata ehhe :) Słodziak :)

My się szykujemy, bo dziś znowu idziemy do teściów. Na obiadek już... Po tych świętach to ja się już nie podniosę heheh

A Wy jak się czujecie??

10 lata 5 miesiąc temu #1020883 przez Miluniaa
Mi zaczyna ciezko sie robic troszke zaczelam puchnąc ... wczoraj mialam przelomowy jakis dzien nogi spuchly buty ciezko bylo wlozyc, a dzisiaj caly dzien zmeczona jestem...
No i mam dyspense na cukier jem wszystko no i cukry w normie czytalam tez ze jak sie normuja i zaczyna sie puchnac to porod niedlugo... oby jeszcze chociaz 2 tyg wytrzymac :dry:
Świeta super ale chyba juz nie dla mnie na tym etapie ciazy posiedze przy stole to mnie tak kosc boli ze nie moge wstac, tylek to jak jeden wieli siniak :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #1020905 przez magmus88
Hej :)

Ja mam wrażenie, ze dziś jest czwarty dzień pod rząd - niedziela :D

Milunia.... toż to prawie już :D stresik jest?? Teraz to już nie znasz dnia ani godziny! heheh. A słyszeliście o tym?? To u mnie też :D www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/urodzi...coreczka,605604.html

Śmiałam się z Siostrą... ze jedne kobiety rodzą po dwa dni a ona w jakąś godzinkę urodziła hehe.

Nic... pora się trochę wyszykowac... dziś znowu obiad u rodziców hehe...

Jak tam Wasze samopoczucia??

10 lata 5 miesiąc temu #1020908 przez miri66
Ja co najmniej wyglądam jak bym była w 6 miesiącu ciąży tak chodze objedzona ☺

za 5 powinnam mieć okres wiec za 3 dni zrobię pierwszy test bo juz nie mogę się doczekać. Piersi mnie bola okropnie, szyjka wysoko, sluz mleczny ale nawet jest go sporo aż mąż się pytał ty znowu masz owulacje

10 lata 5 miesiąc temu #1020909 przez Miluniaa
magmus tylko i wylacznie stresuje sie tym oby mi numeru nie zrobila i przed 1 nie wyszla... a tak to spokojnie :blush:
miri moj pierwszy objaw ciazy to bol piersi :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #1020910 przez miri66
Milunia mój też tylko nie wiem czy to to bo przed okresem zawsze też mnie bola i nie wiem czy już nie swiruje.
Co do porodu to jeszcze masz moment ale jeśli te parę dni będziesz odpoczywać to będzie raczej dobrze

10 lata 5 miesiąc temu #1020911 przez miri66
Milunia mój też tylko nie wiem czy to to bo przed okresem zawsze też mnie bola i nie wiem czy już nie swiruje.
Co do porodu to jeszcze masz moment ale jeśli te parę dni będziesz odpoczywać to będzie raczej dobrze

10 lata 5 miesiąc temu #1020916 przez Nefri
Witam się poswiatecznie :)
My już od wigilii w domu, czyli wyszłam po dwóch dniach od cc. Czyje się super, a Eryk jest bardzo grzeczny, dużo spi, dużo je, wiec wszyscy jesteśmy wyspani . Karcie piersią a Eryk pięknie przybiera na wadze. Tymon zachwycony bratem, całuje, glaszcze, mowi, , " Eryk, nie płacz" , wspaniały jest ;)
Pozdrawiamy

10 lata 5 miesiąc temu #1020930 przez Sandruska1995
nefri super ;) zmień suwak :)

A ja się wczoraj poklocilam z teściowa. Teśc stanął w mojej obronie ale miał rację jak ja. :evil: nie gadam z nią. Chcieliśmy zapytać czy weźmie małego na noc bo chcieliśmy wyjść z Mateusza siostra i jej mężem. To ona jaki nerw , że nie bo zmęczona zaczęła rzucać wszystkim . Psychiatryk. A córki szwagier bierze bez słowa, codziennie leci w przerwie z pracy do nich , cały tydzień je pilnuje i jest dobrze . Ppplakalam się i wyszłam . Powiedziałam jej jak jest i teśc poparl. Teśc chciał żebym zostawiła małego. Ale ja już nie chciałam. Ona też chciała później bo teśc zaczął się kłócić z nią i wiedziała że będzie kłótnia dlatego specjalnie go nie zostawiłam. Przykro mi bardzo się zrobilo. Bo tak się nie robi . Ale jej słowa widocznie są święte jak mi kiedyś powiedziała " córki dzieci inaczej się traktuje " . Bo tamci mają nowe auto, pieniądze, oby dwoje pracują . No i co? My jesteśmy gorsi i dlatego tak jest . Też mamy auto, mój pracuje , a ja się zajmuje małym i domem więc nie wiem jaki ona ma problem . :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka