BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691832 przez Agnilla
o matulu, ale mnie uszy swędzą, też mi dziś kolczyki pasowały do koszuli i co, teraz znowu będą uszy swędziały. zeby mi nic wiecej jeszcze nie powyskakiwalo na szyi
kurna pofarbowalam wlosy i tak sobie usmarowalam paznokcie, ze musialam teraz je malowac.
co do wanny, to ja daaaawno temu mialam tylko wanne. potem rodzice sie wybudowali i na poczatku byla lazienka z prysznicem tylko. jaki to byl placz. po jakims czasie powstala druga lazienka z wanna. nie pytajcie jak rzadko jest ta wanna uzywana :D ojciec chyba nigdy sie w niej nie kapal :) ja czasem sobie robilam kapiele, ale tez uwielbiam jak ann stac pod prysznicem, ja do tego wrzatek kocham ;) nawet w te upaly maz bral chlodne prysznice, a ja nadal gorace :) w sumie w wannie od slubu lezalam moze raz , u tesciow jak bylismy :P bo tam nocujemy jak juz jezdzimy, a u rodzicow moich nie spimy
minal 5 dc, czy ktos moglby sie ze mna zamienic, i wziac ten 5 dzien a ja bym wziela jakis 20ty? ;) Ann moze Ty? :)
maliny malinowe, działać trzeba :)
a ja obcięłam wczoraj włosy, wchodze, a mąż "cześć Gardias" :P ogólnie to szłam ze zdjęciem małgorzaty kożuchowskiej ;) muszę wyczaić, jak ona to czesze :)
ps. czy mogę sobie kupić zegarek? :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691837 przez moofka
Agi dawaj fotkę na bloga B)

zegarek możesz kupić, ale najpierw pokaż :lol: a ja "zaszalałam" dzisiaj i kupiłam sobie 2 pary szortów do łażenia po domu i na działce, w lidlu po 15 zł, rozmiar M bo zamierzam je nosić pod bebolem :lol:

12 lata 3 dni temu #691852 przez gosia28
Agi ja też pomalowałam paznokcie u rąk i nawet u nóg bo pasowały nie dość że do kolczyków to do podstawy ubrania :P uszy też mnie bolą :S

i też uwielbiam gorący, długi prysznic, ale w te upały to co to to nie- 3x dziennie wchodziłam pod lodowaty taka ze mnie gorąca laska była :P

no to popatrzymy na tą nową fryzurę cnie?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691860 przez Agnilla
narazie to muszę się hmm opatrzyć z nią, wiecie jakie włosy są "surowe" po ścięciu. myślę, że na sobotnie urodziny ciotki coś wykombinuję to sobie słit focie walne ;)
no kurna zegarka znaleźć nie mogę. 60zł w reserved kosztuje, a na str go nie widze. biały ale ze wstawkami różowego złota, które lubię :)
jeśli go kupię, to zdecydowanie zrobię z niam małe oszukanko, żeby mąż się nie skapnął od razu :P choć znając mnie nie wytrzymam :P a ostatnio mam fajnego haka na niego, bo jak ja kupuję to mi czasem żal, a on mówi że jak mu się coś mega podoba to się nie zastanawia. i tak mu powiedziałam ostatnio z ta koszula, ze mi sie mega podobala :P

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691863 przez issska1986
Dziewczynki, a mnie tak napitalał brzuch dzisiaj i znowu ten śluz, więc poszłam prywatnie na usg a tamto jutrzejsze przełożyłam na 11 lipaca.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691869 przez moofka
ja tam nic nie wiem jakie są włosy po ścięciu bo u mnie funkcjonuje tylko przycinanie końcówek jakieś 3-4 razy w roku :P ale niech Ci będzie, że poczekamy do soboty :)

Iss jak z dzidzią w porządku to trza się cieszyć :kiss: serducho to czad jest, nie dziwię się że się popłakałaś. na zwolnieniu odpoczniesz to Ci się wszystko poprawi! będziesz leżeć i tyle, a mąż będzie Cie obskakiwać ze wszystkim :)

a jak dostałaś zwolnienie to pewnie w pracy wypłynie ciąża, mówiłaś komuś?

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691872 przez Agnilla
a ja powiem szczerze, że bardzo dobrze się stało,że poszłaś dziś na to usg. bo jak my Ci mówiłyśmy, że masz odpoczywać to wiadomo, bo w pracy nie wiedzą. a teraz to ja Ci życzę 8 mcy zwolnienia i mega dużo czasu na odpoczynek. kto ma dbać o nasze forumowe dziecię jak nie Ty Bejbe. będziesz miała dużo czasu dla nas na forum ;) odpoczywaj, odżywiaj się zdrowo, nie przemęczaj i wszystko będzie dobrze!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
i nie płacz Bejbe, bo wtedy stres się potęguje. odpoczywaj, mąż bez seksu też przeżyje. nasza fasolinka rośnie, już zuch ma całe 5 mm :)

12 lata 3 dni temu #691891 przez Kaś_O
Issska i dobrze że dostałaś zwolnienie. Samemu ciężko zwolnić a teraz to już nie ma wyboru i praca Cię w ogóle nie interesuje. Jeśli masz podbarwiony śluz, brunatny to faktycznie może być od krwiaka mi tak moja gin mówiła i ostrzegała żebym od razu w panikę nie wpadła. A dał Ci duphostan? W sumie ja właśnie na krwiaka dostałam, mam nadzieję że się wchłonął. Kochana uważaj teraz na siebie i naprawdę korzystaj z tych 2 tygodni a tym samym nie wychodź z wyra. Teraz to ważne, i nie to że jesteś w domu to coś ogarniesz, bo to taki sam wysiłek. :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 3 dni temu #691896 przez aggi
Hej dziewczyny ale miałąm dziś ciężki dzień ! zabiegana po sklepach byłam że o jacie, spożywczak, drogeria, ciuchów też sobie nie odpuściłam :D pół dnia w mieście, potem sprzątanie, obiad i z moim trochę przytulania w ramach relaksu:) poczytałam wszystko i zaraz pod dołem napiszę co nieco;)
Mam pytanie. U mnie trzeci dzień testowania, 12dc - minimalny cień cienia na teście. I powiedzcie mi jedną rzecz. Czy skoro jest cień cienia to gdzieś tam w organizmie jest minimalne stężenie hormonu odpowiedzialnego za owu? Czy jak to jest?

Agni elaborat jak trzeba, ale wiele rozjaśnił :)

Julka może zrób sobie od razu po @ testowanie :) Przynajmniej będziesz mieć od początku pogląd co i jak. Ja zaczęłam dwa dni po @:)

Isss musisz uważać na siebie !! Koniecznie powiedz gince o tym co zaobserwowałaś.. trzymam kciuki będzie dobrze . Odpoczywaj:* :kiss: :kiss:

Ann działaj działaj i wykorzystuj bo malinki jak się patrzy :) :) :) :kiss:

12 lata 3 dni temu #691903 przez aggi
Isss a bejbi śliczny <3 silna istotka, poradzi sobie ze wszystkim :) a ty leż i nie stresuj się :kiss: :kiss:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #691911 przez gosia28
Isss jakie piękne dziecię :) wzruszyłam się, przypomniałam sobie jak pierwszy raz zobaczyłam pikające serduszko w 6 tc. a za 2 tygodnie okazało się, że są dwa robaczki :)
odpoczywaj dzieucho ile się da, nie rób nic, poprostu pachniej, to teraz Twoje zadanie, a praca-podobno nie ma ludzi niezastąpionych więc luz. Z przytulańskami to akurat moje i mojego P. libido w ciąży było zerowe :) a Ty dla potomnego dasz radę :)

Aggi jeżeli jest cień cienia to lh musi się pokazywać w organizmie w jakimś stężeniu nie ma bata ;) czekaj na II :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 3 dni temu #691913 przez aggi
dzięki gosia za odpowiedź, właśnie mam mętlik w głowie jak to wszystko działa - dopiero zaczęłam testować pierwszy cykl :)

12 lata 3 dni temu #691962 przez moofka
hej :)

coś się forum chyba wczoraj zwiesiło i nie chciało mi się czekać aż się namyśli na współpracę, ale teraz już nie pamiętam co chciałam napisać :huh:

Iss wypoczywaj, a ja idę do pracy. zaczęłaś wolne przede mną :P

12 lata 3 dni temu #691972 przez Asia K
Moof jeszcze dzis i jutro ----uuuuuuuuuuuu zazdroszcze :p

Iss trzymaj sie dzielnie i słuchaj lekarza a przede wszystkim nas :laugh: ładnie leżec w łózeczku i dbać o nasz dzieciątko - bo wiesz - to nie tylko twoje :blink:

Agni - każdy sposób na męża jest dobry - ja stosuje taki ze podpowiadam mu coś tak by sam wpadł na mój pomysł i myslał ze to on wymyslił, np: wczoraj:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu #692050 przez Agnilla
Asia, okropna jesteś :D nie wiem tylko jak mam nakierować męża na kupno zegarka :D mam inne, jeden dostałam od niego na urodziny, ale go nie noszę codziennie.
Iss od dziś co 2 godz wklejasz nam foto siebie w łózku :) musimy Ci monitoring zrobić :)
fasolinka piękna, trochę dużą głowę ma ale to pewnie od tego, że mądra będzie ;) żartuję oczywiście :)
a ja sobie wkręciłam, że był czwartek i że kończe 5 dc, taaaa dziś go dopiero zaczęłam :P ale @ już nie ma ufff :)przed tabletkami miałam jak byk 7-8 dni :/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka