BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #693030 przez Porto1987
dzięki :)
tabletki anty odstawiłam pod koniec września 2012 i z cyklami było różnie. W tym roku już wychodziło ładnie 30 dni, ale przedostatni cykl to 32 dni, a ostatni 33. W tym 32 byłam trochę chora na zatoki, więc podejrzewam, że to przyczyna wydłużenia. A w tym 33 dniowym cyklu brałam Gynalgin, bo miałam cytologię, robioną i lekarz dał mi te tabletki, chociaż nie wiem, czy to one miały taki wpływ. Dlatego zaczynam robić testy od 10 dc by wiedzieć jak najwięcej :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #693038 przez Asia K
I bardzo slusznie - trza sie najpierw poobserwowac :)

11 lata 10 miesiąc temu #693041 przez Porto1987
Obserwacja - obserwacją, ale starania trzeba zaczynać, żeby nie przegapić za dużo :)

11 lata 10 miesiąc temu #693063 przez Asia K
eeeeeeeeeeeee no starania to obowiazkowo - dla sportu chociazby :P

11 lata 10 miesiąc temu #693103 przez Kaś_O
Cześć Porto, powodzenia w staraniach i witamy wśród nas.. Czyli testy już zakupiłaś, dawaj nam znać jak to tam wygląda..

Lili bo warto L4 wziąć skoro kręgosłup obciążony i boli ;) ale i tak uważaj na siebie..

A ja dziś jestem taka śnięta od rana że chyba razem z Czarkiem spać pójdę :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #693111 przez gosia28
Dobry :)
Porto witaj i rozgość się :) no i foty koniecznie tu wrzucaj

Iss no dziś niby miała przyjść, póki co jej nie ma i nie czuję, żeby przylazła. Ale z moim szczęściem to pochwalę się Wam II kreskami pewnie gdzie za dwa lata :X test może jutro? nie wiem jeszcze bo się gdzieś zniechęciłam

o delikatności i takcie lekarzy nie chce mi się nawet wypowiadać. Spotykałam po drodze różnych konowałów.

Asia hehe zobaczymy co wyjdzie z Twoich planów co do syna i synowej ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #693117 przez Asia K
Goś tosz to oni sami sie wybrali wiec nic na sile :laugh: Gorzej bedzie jak ich rozdzielą w przyszlym roku szkolnym ;) Przetrwaja próbe czy nie :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #693124 przez Agnilla
oj ja Ci kochana życze, oby te Twoje starania trwaly jak najkrócej! powodzenia i witaj w klubie ;)

11 lata 10 miesiąc temu #693145 przez Kaś_O
opędzlowałam trochę owoców przeplatanych z czekoladą.. jest w domu ciężko się powstrzymać i chyba idę sie położyć. Może ściągnę jakieś ciekawe gry i piosenki dla Czarka na telefon żeby miał co w samolocie robić ale nie ukrywam że jeszcze 10 minut temu zasypiałam na stojąco.. Chociaż powinnam pozmywać i jakąś zupę ogarnąć.. hmm..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #693176 przez Porto1987
Dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie :)

Oj tak bym chciała, żeby te starania były jak najkrótsze. W ogóle to bym chciała wiedzieć już, czy coś z tego wyjdzie czy jeszcze nie. No ale swoje muszę odczekać. Myślę, że to moje "wszystko na już" na tym etapie starania jest całkiem normalne. Prawda?? Poprawcie mnie, jeśli się mylę :D A to dopiero 10 dc, więc jeszcze ze 3 tygodnie przede mną :P Także dziś popołudniu pierwszy teścik. Pewnie nic nie pokaże... ale sprawdzić trzeba :) Widziałam, że używacie testów z allegro, ja swoich pasków jeszcze nie widziałam. Kupiłam w aptece, bo oczywiście chciałam mieć je już :P

Gosia, żeby wredota tak nie przyszła ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #693185 przez Becia87

11 lata 10 miesiąc temu #693208 przez Asia K
Becia gratuluje :) Teraz to tylko lepiej bedzie
A z ta pewnoscia to tutaj juz nie jedna pewna byla ze @ nie przyjdzie , a teraz suwaczki maja :P

11 lata 10 miesiąc temu #693225 przez Porto1987
Becia gratulacje umowy :) teraz już będziesz miała spokojniejszą głowę

11 lata 10 miesiąc temu #693236 przez aggi
mloda ale słodziaki :D !

moof miłego dnia w pracy ! mimo że ostatniego to miłego:*

Asia tak to jest, dzieci strasznie szybko rosną, powiem Wam że wczoraj pilnowałam dwulatka od koleżanki, jezuu jak on wyrósł i jaki mądry jest ! a niedawno pamiętam jak go jedną ręką nosiłam, takie maleństwo zapłakane było :ohmy: jeju ten czas strasznie ucieka...

Cześć Porto ! Witaj w naszym gronie, ja też w sumie tu od niedawna jestem :) Ale wkręcisz się :) no i przede wszystkim powodzenia w staraniach :) :kiss:

Becia gratuluję umowy :kiss: :kiss:

Spadam coś poogarniać w domu nim mój przyjdzie, muszę pranie zrobić i wysprzątać... A tak mi się nie chce :S haha :) dziś znów test za mną i znów cień cienia jest ;p

11 lata 10 miesiąc temu #693352 przez ann-sunshine
Cześć dziś tylko przelotem

Porto witam Cię serdecznie. Każda z nas chce na już :) pamiętaj tylko żeby się nie zniechęcać do wszystkiego po ewentualnej pierwszej nieudanej próbie. Powodzenia i melduj co tam u Ciebie

Młoda o ja cie, przypomniała mi się moja domowa kochana króliczka. Cudowna była, taka mięciutka i puszysta.

Becia super!!! Teraz możesz "głowę" zająć czym innym ;)

I co to ja tam, jeszcze?

Moof witaj na L4 :) teraz możesz zacząć planować wyprawkę dla bobaska :lol:

może wpadnę jeszcze wieczorkiem poczytać i powiedzieć co mi na dzisiejszym teście wyjszło, pędzę sikać i lecę do żłobka

pa pa pa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka