BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 11 miesiąc temu #710898 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #710900 przez Asia K
Porto1987 napisał:

ale mnie szyja boli nie po weselu :P

Wiesz co ja robie jak mnie ząb boli - wyrywam go hahahahahah :laugh: :laugh: :laugh:
Na inne czesci ciala nienarzekam by ich nie stracic :blink: :lol:

A tak serio to mąz po co jest - bierz go i niech rozmasuje , a co :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #710901 przez gosia28
Porto1987 napisał:

ale mnie szyja boli nie po weselu :P

dobrze, że szyja a nie głowa B)

szczerze to martwię się trochę o lili

Asia widać, że z urlopu wróciłaś, ile energii ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 11 miesiąc temu #710912 przez Asia K
Goś energi to mam tyle ze mi uszami wychodzi - zobaczymy na jak długo mi straczy :silly:

Tez sie martwie o Lil. Agnila mówila ze sie do niej odezwie i da nam znac ale tez milczy. Wiem że jest na urlopie ale wifi rifi ma wiec kontakt z nia jest.
Juz sama chcialam udezyc do Lil ale niewiem czy mozemy ja tak wszystkie teraz "nachodzic" :unsure:
Sama niewiem co robic ale tez sie bardzo martwie :(

11 lata 11 miesiąc temu #710915 przez moofka
Gosia no wszystkie się chyba martwimy o Lil, ale nie ma z nią kontaktu :( Agi chyba pisała do niej na fb ale nie wiem czy coś odpisała.

11 lata 11 miesiąc temu #710921 przez Asia K
moofka napisał:

Gosia no wszystkie się chyba martwimy o Lil, ale nie ma z nią kontaktu :( Agi chyba pisała do niej na fb ale nie wiem czy coś odpisała.

Mysle ze jakby cos odpisala to Agnila dalaby nam znac :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #710940 przez aggi
Porto no wiem wiem ale tak ogólnie odnośnie bólu mówię :D:P

Asia no ja wesel nie znoszę :P Ale jak trzeba to trzeba, i w sumie muszę powiedzieć że nawet fajnie było :D a co do przepukliny to powiedz, bardzo duże to miałaś?? Mój ma taką kulkę może na 5cm średnicy i jak bardzo się zmęczy czymś to mu to wychodzi.. podobno na drugi dzień po operacji będzie wychodził do domu.. zobaczymy

Gosia ja też o Lil ostatnio myślałam co u niej

11 lata 11 miesiąc temu #710946 przez Asia K
aggi napisał:

Porto no wiem wiem ale tak ogólnie odnośnie bólu mówię :D:P

Asia no ja wesel nie znoszę :P Ale jak trzeba to trzeba, i w sumie muszę powiedzieć że nawet fajnie było :D a co do przepukliny to powiedz, bardzo duże to miałaś?? Mój ma taką kulkę może na 5cm średnicy i jak bardzo się zmęczy czymś to mu to wychodzi.. podobno na drugi dzień po operacji będzie wychodził do domu.. zobaczymy

Gosia ja też o Lil ostatnio myślałam co u niej

s

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #710957 przez Agnilla
Dalaby dalaby znać, niestety pisałam do Lil grubo ponad tydz temu i do dziś się nie odezwała :(
Asiula witaj w domu :) a Wy mówicie, że to ja dużo gadam :P
U mnie dziś 30 dc cycki ogromne, ale @ nie ma i mam ogromną nadzieję, że do środy się przekulam :) ale wtedy niech już przyjdzie bo nie mam zamiaru się bawić w jakieś poślizgi jak po bromku. Swoją drogą ciekawe czy ten dostinex opóźnia @ :/
Dziś się byczylismy.na plaży matulu jak gorąco. A ja tak się kiedyś lubiłam opalać a dziś spod parasola nie wyszłam a i tak mnie kolor złapał. Lekko bo lekko, ale zawsze coś a laski tu chodzą normalnie czarne. Dobrze, będę dłużej młoda ;) Iss my dokładnie to jesteśmy w Oba ale to rzut beretem do Alanyi. Całuje Was wszystkie, Ann wracaj do zdrowia :kiss:
My lecimy zobaczyć tutejszy bazar :)

11 lata 11 miesiąc temu #710959 przez Porto1987
Głowa po weselu, to mogła mnie boleć co najwyżej z niewyspania :P bo tak mi alkohol nie wchodził ... blee a tu jeszcze dwa wesela przede mną, na których raczej być muszę :)

Asia naładowała baterie, byle tylko z długą żywotnością :P :P

Dzwonił do mnie mój mąż i pytał czy mam dla niego dobre wieści, tzn. czy dalej @ brak :P

11 lata 11 miesiąc temu #710966 przez aggi
Asia no właśnie zaastanawiamy się też jak będzie z pracą, on jest budowlańcem i bardzo boimy się czy będzie mógł normalnie wrócić do pracy, bo jakby nie było jest to dla nas źródło utrzymania i on jak ognia boi się długiego l4 ;/

Agni mnie słońce w ogóle nie chwyta ;/ mogę leżeć, siódme poty na mnie wychodzą a opalenizny zero:(

Porto mnie też głowa nie bolała choć z początku tak do wieczora sobie pozwoliłam dość mocno aż Ci powiem nogi mnie prowadziły hahaha ale zanim oczepiny i wogóle to spać już trzeźwiuteńka szłam ;-)) Do Ciebie mąż dzwonił a o mojego się niepokoję bo wyłączony telefon ma, nie wiem sama czemu tak mam że jak załącza się 'abonent ma wyłączony telefon' to zaczyna mnie żołądek boleć i zaczynam się denerwować o niego :huh: :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #710987 przez Porto1987
Też nie lubię takich komunikatów, tym bardziej, że mój mąż dużo jeździ samochodem i nie tylko ... ale zawsze oddzwania :) Twój pewnie też się zaraz odezwie jak tylko zobaczy połączenie nieodebrane :)

11 lata 11 miesiąc temu #710993 przez aggi
Porto ja po prostu przyzwyczajona jestem że o 11 lub 13-14 mam od niego telefon i sobie kilka minutek rozmawiamy co słychać :) I albo ja dzwonie albo on. Zawsze :P I dlatego nie lubię jak ma nagle wyłączony telefon bo zaczynam się niepokoić :dry:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #710999 przez Porto1987
No ja nie umawiam się z mężem na konkretną godzinę, bo to by było bardzo trudne z racji jego pracy, ale zawsze w między czasie stara się dzwonić.
Mam nadzieję, że już do Ciebie dryndnął i ze już jesteś spokojna?

11 lata 11 miesiąc temu #711002 przez aggi
No my też nie umawiamy się tylko on dzwoni jak ma chwilę czasu a w tych godzinach ma przerwę zazwyczaj :) Nie dzwonił, ma wyłączony tel to pewnie mu bateria padła :dry: to pewnie dopiero się 'usłyszymy' jak wróci czyli ok 18tej

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka