BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #711289 przez ann-sunshine
Witam się,

wczorajszej nocy umarłam po raz drugi, dreszcze i gorączka, a kaszel taki że płuca zaraz wypluję. Ale już i tak o niebo lepiej. Trzasłam se dziś owulacyjnego, ale tylko jedna krecha. A która mi powie który ja mam dziś dc?

Co ja tam chciałam?

Asia witaj, ale energia cię rozpiera. Szkoda że bez fasolki - bo jakoś mało fasolkowo się zrobiło u nas ostatnio, ale dobrze chociaż że w terminie małpiszon.

Kaś mega fota z usg, ale się Maks ustawił, widać że wstydziochem nie będzie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Porto blogiem Agnillka zawiaduje, jak wróci z urlopu do uderz do niej.

My kobiety już tak mamy, że się o tych naszych facetów martwimy. Mojemu też się czasem rozładuje bateria i nawet o tym nie wie. Dopiero jak przychodzi do domu to słyszy ode mnie że się 1000 razy próbowałam do niego dodzwonić. A on na to: o bateria mi padła, no popatrz. Aggi i Porto i tak podziwiam jak nie wariujecie mając mężów, którzy mają niebezpieczne zawody.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #711291 przez aggi
Ann zdrowiej ! :kiss: :kiss: :kiss:
A co do mężów to wiesz w sumie każdy zawód jest w jakimś stopniu niebezpieczny no. Ale ja się o niego wiecznie martwię :P

11 lata 10 miesiąc temu #711294 przez Kaś_O
Nie mogłam się spakować :| ale za to Czarek ma pościel w wyscigowki :laugh: a ja fajne firanki do sypialni i salonu.. :)

Agi konserwuj sie :)

Ann zdrowka zdrowka..

Porto musiałabym zobaczyc co masz na mysli czyli jakis link do zdjecia.. Tak zeby Ci sprzedawców polecić to niestety ja zawsze wybierałam w ten sposob ze patrzylam ktory ma wiecej interesujących mnie rzeczy i gdzie taniej wychodzi i tyle.. Fakt jak po forach poszukaj to napewno szybko znajdziesz ja ostatnio nic nie robię tylko inspiracji szukam.. Nawet przed wyjazdem nauczyłam sie makmary :) hehe całe zycie człowiek sie uczy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann Maks wlasnie bardziej nieśmiały od Czarka bo na dwuch USG ciezko było wypatrzeni a Czarek zawsze sie wywalal.. Wszystko na USG ok ale i tak kazał powtórzyć z powodu tego ze serce nie zbadał tak jak chciał.. Powiedział ze zdrowe ale woli jeszcze raz obejrzec.. Ale pocieszyl mnie ze moge sie zgłosić jakos 18 sierpnia dopiero :) czyli tak jak wizyte nie musze wczesniej latać po lekarzach i w ogole :) cos tam chciałam jeszcze ale mi wypadlo..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #711304 przez Asia K
Agnilla napisał:

Dalaby dalaby znać, niestety pisałam do Lil grubo ponad tydz temu i do dziś się nie odezwała :(
Asiula witaj w domu :) a Wy mówicie, że to ja dużo gadam :P
U mnie dziś 30 dc cycki ogromne, ale @ nie ma i mam ogromną nadzieję, że do środy się przekulam :) ale wtedy niech już przyjdzie bo nie mam zamiaru się bawić w jakieś poślizgi jak po bromku. Swoją drogą ciekawe czy ten dostinex opóźnia @ :/
Dziś się byczylismy.na plaży matulu jak gorąco. A ja tak się kiedyś lubiłam opalać a dziś spod parasola nie wyszłam a i tak mnie kolor złapał. Lekko bo lekko, ale zawsze coś a laski tu chodzą normalnie czarne. Dobrze, będę dłużej młoda ;) Iss my dokładnie to jesteśmy w Oba ale to rzut beretem do Alanyi. Całuje Was wszystkie, Ann wracaj do zdrowia :kiss:
My lecimy zobaczyć tutejszy bazar :)

ooooo bazary LUBIEM LUBIEM LUBIEM :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #711305 przez Asia K
aaa zapomniałam ... DZIEN DOBRY W TEN PIEKNY SŁONECZNY DZIEŃ :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #711307 przez Asia K
Porto1987 napisał:

Głowa po weselu, to mogła mnie boleć co najwyżej z niewyspania :P bo tak mi alkohol nie wchodził ... blee a tu jeszcze dwa wesela przede mną, na których raczej być muszę :)

Asia naładowała baterie, byle tylko z długą żywotnością :P :P

Dzwonił do mnie mój mąż i pytał czy mam dla niego dobre wieści, tzn. czy dalej @ brak :P

Porto bo to akumulatorki są to muszą długo trzymać :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #711314 przez Asia K
helenne napisał:

Hej kochane melduje ze powracam zwarta gotowa i pelna sily. Juz ze mna lepiej wzielam sie w garsc koniec uzalania. Trzeba sie ogarnac i zaczac dzialania tym bardziej ze nieplanowana 3 dniowa @byla i to oznacza nowy cykl!!! moj nowy lekarz to moje nowe guru i mnie zrelaksuje i rozbawi i konkretnie gada lekarz z klasa.! :kiss: !! Czytam was caly czas i podgladam

:kiss: :kiss: :kiss: to dla ciebie :)
Taki lekarz to skarb

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #711318 przez Asia K
Kaś , któraś tu napisała że Maks będzie chłopak jak dąb - oj tak - MA KORZEŃ JAK TRZA :laugh: :laugh: :laugh:

P.S. Agnila , ja z tych niesmiałych i mało mówiących :P a poza tym ja dopiero "buduje zdania" :blink:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #711341 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Bry,

Gosia a co z Tobą? Nadal w zawieszeniu i niewiedzy, czy @ się rozkręciła?

Domiś i Aggi co ma być to będzie, jak nie ten cykl, to są kolejne szanse.

Domiś o szczepionce nie słyszałam, ale problemów z pęcherzem nie miewam, ale lepiej wyleczyć wszystko przed ciążą, bo infekcje są niebezpieczna dla maleństwa, im mniej bakterii tym lepiej.

Moof Marta już tylko pokasłuje. W poniedziałek do żłobka wraca, zobaczymy na jak długo tym razem.

Ech a ja zaczynam kolejny cykl liczyć, ale mam tylko 5 testów owu i już kupować nie będę, więc niewiele testowania będzie z mojej strony. Jakoś tak mało przywiązuje do wszystkiego wagę, nawet nie pamiętam czy dziś 3 czy 4 dc.

Ja ci chetnie oblicze :)
Ann to napisałaś 12-go lipca , tak wiec myśle ze własnie 12-go dostałas WREDOTE. Dzisiaj 22 lipca to twój 11dc

p.s. dlaczego rezygnujesz z testowania? Dlaczego ostatni cykl?

11 lata 10 miesiąc temu #711343 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Witam się,

wczorajszej nocy umarłam po raz drugi, dreszcze i gorączka, a kaszel taki że płuca zaraz wypluję. Ale już i tak o niebo lepiej. Trzasłam se dziś owulacyjnego, ale tylko jedna krecha. A która mi powie który ja mam dziś dc?

.

Ja ci powiedziałam ja ci powiedziałam post wyżej :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #711346 przez Izabelka
mi sie udalo w 2 miesiacu stosowania polecam testy owulacyjne afrodyta!! moze i sa drogie ale skuteczne :P

11 lata 10 miesiąc temu #711348 przez Porto1987
Dziewczyny zrobiłam test. Bo cholera nic nie zapowiadało okresu. Mam mętlik w głowie. Przeżyłam szok.

11 lata 10 miesiąc temu #711350 przez moofka
heloł :) zaglądałam wczoraj z tel ale nie chciało mi się już pisać.... pojechaliśmy na rezonans na 20:20 a wróciliśmy do domu to było po 22, było opóźnienie bo jakiegoś pacjenta ze szpitala przywieźli a oni bez kolejki.... dupa mnie bolała od siedzenia, wyniki w czw.

Kaś ale fujara! no tym razem nie trzeba mi tłumaczyć co jest i gdzie :lol:

Ann zdrówka :kiss:

Porto coś wysiurała???

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #711352 przez Porto1987

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #711354 przez Asia K
Izabelka napisał:

mi sie udalo w 2 miesiacu stosowania polecam testy owulacyjne afrodyta!! moze i sa drogie ale skuteczne :P

Napisz coś wiecej. Kiedy dzialaliscie - w dniu malin czy póxniej , czesto czy rzadziej ... ?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka