- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
wczorajszej nocy umarłam po raz drugi, dreszcze i gorączka, a kaszel taki że płuca zaraz wypluję. Ale już i tak o niebo lepiej. Trzasłam se dziś owulacyjnego, ale tylko jedna krecha. A która mi powie który ja mam dziś dc?
Co ja tam chciałam?
Asia witaj, ale energia cię rozpiera. Szkoda że bez fasolki - bo jakoś mało fasolkowo się zrobiło u nas ostatnio, ale dobrze chociaż że w terminie małpiszon.
Kaś mega fota z usg, ale się Maks ustawił, widać że wstydziochem nie będzie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Porto blogiem Agnillka zawiaduje, jak wróci z urlopu do uderz do niej.
My kobiety już tak mamy, że się o tych naszych facetów martwimy. Mojemu też się czasem rozładuje bateria i nawet o tym nie wie. Dopiero jak przychodzi do domu to słyszy ode mnie że się 1000 razy próbowałam do niego dodzwonić. A on na to: o bateria mi padła, no popatrz. Aggi i Porto i tak podziwiam jak nie wariujecie mając mężów, którzy mają niebezpieczne zawody.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

A co do mężów to wiesz w sumie każdy zawód jest w jakimś stopniu niebezpieczny no. Ale ja się o niego wiecznie martwię

- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1

Agi konserwuj sie

Ann zdrowka zdrowka..
Porto musiałabym zobaczyc co masz na mysli czyli jakis link do zdjecia.. Tak zeby Ci sprzedawców polecić to niestety ja zawsze wybierałam w ten sposob ze patrzylam ktory ma wiecej interesujących mnie rzeczy i gdzie taniej wychodzi i tyle.. Fakt jak po forach poszukaj to napewno szybko znajdziesz ja ostatnio nic nie robię tylko inspiracji szukam.. Nawet przed wyjazdem nauczyłam sie makmary

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann Maks wlasnie bardziej nieśmiały od Czarka bo na dwuch USG ciezko było wypatrzeni a Czarek zawsze sie wywalal.. Wszystko na USG ok ale i tak kazał powtórzyć z powodu tego ze serce nie zbadał tak jak chciał.. Powiedział ze zdrowe ale woli jeszcze raz obejrzec.. Ale pocieszyl mnie ze moge sie zgłosić jakos 18 sierpnia dopiero

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
Dalaby dalaby znać, niestety pisałam do Lil grubo ponad tydz temu i do dziś się nie odezwała
Asiula witaj w domua Wy mówicie, że to ja dużo gadam
U mnie dziś 30 dc cycki ogromne, ale @ nie ma i mam ogromną nadzieję, że do środy się przekulamale wtedy niech już przyjdzie bo nie mam zamiaru się bawić w jakieś poślizgi jak po bromku. Swoją drogą ciekawe czy ten dostinex opóźnia @ :/
Dziś się byczylismy.na plaży matulu jak gorąco. A ja tak się kiedyś lubiłam opalać a dziś spod parasola nie wyszłam a i tak mnie kolor złapał. Lekko bo lekko, ale zawsze coś a laski tu chodzą normalnie czarne. Dobrze, będę dłużej młodaIss my dokładnie to jesteśmy w Oba ale to rzut beretem do Alanyi. Całuje Was wszystkie, Ann wracaj do zdrowia
My lecimy zobaczyć tutejszy bazar
ooooo bazary LUBIEM LUBIEM LUBIEM

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Głowa po weselu, to mogła mnie boleć co najwyżej z niewyspania
bo tak mi alkohol nie wchodził ... blee a tu jeszcze dwa wesela przede mną, na których raczej być muszę
Asia naładowała baterie, byle tylko z długą żywotnością![]()
Dzwonił do mnie mój mąż i pytał czy mam dla niego dobre wieści, tzn. czy dalej @ brak
Porto bo to akumulatorki są to muszą długo trzymać

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hej kochane melduje ze powracam zwarta gotowa i pelna sily. Juz ze mna lepiej wzielam sie w garsc koniec uzalania. Trzeba sie ogarnac i zaczac dzialania tym bardziej ze nieplanowana 3 dniowa @byla i to oznacza nowy cykl!!! moj nowy lekarz to moje nowe guru i mnie zrelaksuje i rozbawi i konkretnie gada lekarz z klasa.!
!! Czytam was caly czas i podgladam

Taki lekarz to skarb
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

P.S. Agnila , ja z tych niesmiałych i mało mówiących

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bry,
Gosia a co z Tobą? Nadal w zawieszeniu i niewiedzy, czy @ się rozkręciła?
Domiś i Aggi co ma być to będzie, jak nie ten cykl, to są kolejne szanse.
Domiś o szczepionce nie słyszałam, ale problemów z pęcherzem nie miewam, ale lepiej wyleczyć wszystko przed ciążą, bo infekcje są niebezpieczna dla maleństwa, im mniej bakterii tym lepiej.
Moof Marta już tylko pokasłuje. W poniedziałek do żłobka wraca, zobaczymy na jak długo tym razem.
Ech a ja zaczynam kolejny cykl liczyć, ale mam tylko 5 testów owu i już kupować nie będę, więc niewiele testowania będzie z mojej strony. Jakoś tak mało przywiązuje do wszystkiego wagę, nawet nie pamiętam czy dziś 3 czy 4 dc.
Ja ci chetnie oblicze

Ann to napisałaś 12-go lipca , tak wiec myśle ze własnie 12-go dostałas WREDOTE. Dzisiaj 22 lipca to twój 11dc
p.s. dlaczego rezygnujesz z testowania? Dlaczego ostatni cykl?
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam się,
wczorajszej nocy umarłam po raz drugi, dreszcze i gorączka, a kaszel taki że płuca zaraz wypluję. Ale już i tak o niebo lepiej. Trzasłam se dziś owulacyjnego, ale tylko jedna krecha. A która mi powie który ja mam dziś dc?
.
Ja ci powiedziałam ja ci powiedziałam post wyżej

- Izabelka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

Kaś ale fujara! no tym razem nie trzeba mi tłumaczyć co jest i gdzie

Ann zdrówka

Porto coś wysiurała???
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mi sie udalo w 2 miesiacu stosowania polecam testy owulacyjne afrodyta!! moze i sa drogie ale skuteczne
Napisz coś wiecej. Kiedy dzialaliscie - w dniu malin czy póxniej , czesto czy rzadziej ... ?