BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 11 miesiąc temu #727265 przez aggi
Moff świetny wózeczek :-) Ale cena też zabójcza :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #727281 przez Asia K
Jesli chodzi o brzuch to tak jak na @ pobolewa , ale dopiero od dzisiaj - takie dziwne to ;)

Ja w pierwszej ciazy tez zaraz polecialam do meza - teraz jednak chce poczekac :p

12 lata 11 miesiąc temu #727287 przez gosia28
Dzień dobry.

Domiśśś trzymam kciuki za ładną betkę ;)

moof ja nie wiem czy to o firmę chodzi bo moja szwagierka kupowała na moje oko taki sam wózek (inny kolor) ale zapłaciła z 1000 zł mniej

Asia no spę możesz wziąć, bóle takie długotrwałe koniecznie należy konsultować, krótkie raczej są fizjologiczne.

a ja wróciłam od ortopedy- początki zwyrodnieniowe, przepisała mi leki na 2 miesiące i do kontroli. I głupia zapomniałam zapytać czy nie będą szkodziły przy ewentualnej ciąży :dry: może na necie znajdę ulotkę leku jak się po niej wyczytam :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 11 miesiąc temu #727291 przez Agnilla
Gosia, koniecznie podpytaj jaki to model co ma szwagierka :) ja tez mam plan pospisywac modele wozkow od znajomych i poczytac, co i jak :)
witaj w klubie z kolanami, mnie sie tylko nie chce isc do lekarza, taka roznica mala ;)

12 lata 11 miesiąc temu #727314 przez moofka
my szukaliśmy w tym sklepie bo mają duży wybór i to w lublinie jest, więc pojedziemy pooglądać na żywo i potestować, a jak coś wybierzemy to będziemy szukać w necie najlepszej ceny :)

o kolanach nic mi nie mówcie, mój ma jeszcze drugie do zoperowania :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #727329 przez aggi
Jeśli już o dolegliwościach mówimy to mój ma niedługo te operację przepukliny :( tak się zaczynam martwić, jeszcze w dodatku w dzień jego zabiegu i jak będzie w szpitalu to ja będę musiała w pracy siedzieć. no chyba zwariuję :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #727355 przez aggi
ooo i @ zawitała u mnie :blink: wkońcu ! także 1dc, łyknęłam sobie wiesiołka :) szkoda że owu liczę gdzieś na 6 września, a mój monżek po operacji będzie dopiero:( także cykl stracony na 99% no ale może chociaż wiesioł zdziała cuda na śluz ;-)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #727362 przez Agnilla
no to jak juz o chorobach, to mój mąż też jest chory, tylko niestety nieuleczalnie...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 11 miesiąc temu #727365 przez gosia28
Agi bo to zaraźliwe jest i tylko chłopy łapią to dziadostwo B) mój też na to cierpi :S

a o wózek zapytam przy najbliższej okazji jak nie zapomnę, pamiętam tylko, że jakiegoś dostawcę dorwali co na naszym rejonie zaopatruje sklepy i kupili jeszcze ze 100 zł taniej niż na allegro. A zapłacili gdzieś 1250 zł ? Coś w tych pieniądzach.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 11 miesiąc temu #727366 przez Kaś_O
Moofka luknijcie sobie na TAKO serio, spokojnie z 1tys zapłacisz mniej jest prawie identyczny do X-landera a ma miekksze zawieszenie i jest bardziej zwrotny.. Mi tez sie bardzo podobał x-lander ale jak pojezdzilam po sklepie i pozniej tym tako to zdecydowałam sie na tako.. Szczegolnie ze cena o 1tys mniejsza tez zachęcała.. Teraz do swojego tylko dokupie fotelik zeby tez był 3w1 bo z Czarkiem mielismy fotelik od mojej siostry (nadal go mam) ale jednak przydaje sie mozliwosc wpiecia fotelika w stelarz szczegolnie jak sie idzie na zakupy do sklepu tak szybko i zima kiedy dziecko opatulone i spi wiec nie budzi sie przekladaniem do gondoli..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 11 miesiąc temu #727380 przez aggi
goś niby tak ale ciężko będzie miał ze szwami jeszcze :( wolę go nie uszkodzić

12 lata 11 miesiąc temu #727381 przez Agnilla
ja mimo wszystko jestem przeciwna tym wozkom z fotelikami na dluzsza mete, bo raczej za wygodne to nie jest :/

12 lata 11 miesiąc temu #727382 przez aggi
Agni wg mnie to jest tak dobre w trasie malucha na szybko do sklepu wziąść czy coś. Na dłuższą metę wiadomo że odpada

12 lata 11 miesiąc temu #727385 przez Agnilla
dokładnie.
szukajcie, kupujcie, a potem ja bede miala na gotowca ranking wózkow, butelek i wszystkich innych
aaa no i ciuchy ciazowe taniej, bo od Was kupie. takze ustawiona jestem mega :P

12 lata 11 miesiąc temu #727388 przez aggi
Agni ja razem z Tobą bo obydwie w kolejce haha :D No i goś nasza :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka