BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #741863 przez anuuuusia
Agnilla wiem, że wiesz :kiss:
To przemaluj muszkę na żółto i czerwono i będziesz mieć hiszpańską :blink:

gosia28 piękne sysunie :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #741866 przez gosia28
chłop mi na zawał chciał padnąć, przysną to go budzę, że o 13.00 ma pogrzeb zagrać to może by wstał się ogarnąć, ale dostał zrywa

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 11 miesiąc temu #741868 przez Chudzinka
Goś, o matulu, nie chcę zapeszać, ale czuję, że marzenie się może spełni.. :kiss:
Mój chłop wczoraj oznajmił, że mam testa zrobić dziś rano, a ja mu mówię, że nie zrobię, bo jak coś, to koleżanki na forum potrafią się obrazić, a tego w życiu bym nie zaryzykowała, bo tak je kocham! :kiss: Tak więc nie zrobiłam, ale przed chwilą okazało się, że już jest brunatny śluz, więc uff, nie podpadne Wam i przede wszystkim z laparo jestem do przodu. :silly: Zresztą czułam, że szkoda testu marnować.
A Ty Goś jak coś, to kolejkę popchniesz, bo niektóre szczególnie na to czekają.. A ja trzymam kciukasy za wszystkie tak bardzo!
Anuusia, PMS nie PMS, nie przejmuj się, zły humor może sie zawsze przytrafić, to niczego nie rozstrzyga.. A hiszpański jest super :)
Ciekawe jak tam u Dag z tym pismem..
Asia, no rozkojarzenie ciążowe.. Chciałaś objawy, to masz ;) Szkoda, że to takie ryzyka rodzi! :ohmy:

Dziewuszki, ja kolejny dzień w super humorze, nawet po wczorajszym deszczu słońce dziś zawitało, więc mnie power rozsadza.. No nie pomarudze, nie ma bola! :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #741874 przez Agnilla
Gocha kuwa, jak nie po dobroci to teraz mnie juz wkurzasz!! :lol: ile ja mam w tej kolejce czekać? przepuściłam Cie, ale nie p oto by rodzić po 30tce!! :P
mi oprocz tego, ze zimno i plecy bola to nic nie dolega :D który mam dzis dc? chyba 13ty :P wiec daje owu czas do piatku 13go!! :D bo czas na dupka nadchodzi a na tescie u mnie blado
chudzinka jak czytam Twoj nick to mnie zazdrosc zżera :D ale nie wiem czy dobrze wnioskuje, ze jestes mała :P :P :P

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #741886 przez Chudzinka
Goś,choćby chciała, to nas długo w niepewności nie potrzyma :silly: Dziś 12-ty dzień po jej okołoowulacyjnie pękającym jaju, więc teścik tuż tuż :side:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #741890 przez gosia28
czuję na sobie czyjś oddech B)
dobra, dobra Agi nie wpieniaj się już, w piątek robię testa :P

Chudzinka jednak zazdraszczam chudości :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #741893 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ej, ja zęby myłam!! w piatek :unsure: Ty wiesz co jest w piatek :unsure: :unsure: 13ty :lol: :lol: będę czyhać na czarne koty, bo one mi zawsze szczęście przynoszą :lol: i jak przelecę torreadora w piątek 13go to normalnie będzie się działo :D a nietopera, jak to mówi Ferri na swa kochana przyszla, to w galoty bedzie robic, bo sie boi każdego 13go :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #741933 przez biedroneczka39
No to poczytałam sobie co u Was. To powiedzcie mi kiedy moge zrobic test po owulacji? Dzis byly jeszcze czerwiensze krechy wiec rano przed robota moj chlop mial "robote" he he :) Mam nadzieje ze sie uda. A dzis rano czulam taki bolik w boku jakby jajniki. Co to moze oznaczac?

<3 Oliwia i Alicja <3

12 lata 11 miesiąc temu #741937 przez Asia K
gosia28 napisał:

czuję na sobie czyjś oddech B)
dobra, dobra Agi nie wpieniaj się już, w piątek robię testa :P

Chudzinka jednak zazdraszczam chudości :laugh:

Aby jeden ten oddech czujesz? My wszystkie na ciebie dmuchamy i chuchamy :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #741952 przez anuuuusia
gosia28 czekam na piątek i siedzę jak na szpilkach :kiss:

Agnilla jak przelecisz torreadora, to będziecie mieć śliczne ciemnowłose i ciemnookie dzieciątka :cheer:

biedroneczka39 to owulka najpewniej :) Albo wyrostek :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #741957 przez biedroneczka39
gosia28 też czekam na twój piąteczek :laugh:

anuuuusia wyrostek he he nieeeeee :P

<3 Oliwia i Alicja <3

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #741961 przez Agnilla
no to jajo pęka! :) ale nie zajeżdżaj tak starego, bo Ci zamiast mega plemniorów da jakieś pipki niedorobione :P
Gocha ja do piątku nie wyczekam!! :P
anuuusia, z blondyna i ciemnej blondynki ( farbowanej na ciemna czekolde) ni hu hu, nie da brązowookiego bejbika. chyba, że... ;) nie nie, z wfu cienka bylam i skok w dal, czy w bok mi nie wychodził :)
dokupiłam farbę, czas dokończyć malowanie szpitala :D ale se wkuwilam, bo gdzie tu fizolofia...wczesniej kupilam 2,2 litra. i dzis poszlam, ze chce litr, to max. a producent duluxa robi albo 0,5 l albo 2,2. no pojebalo ich? aaaale ok, wezme dwie puchy po pol litra i gra...nieee, bo dwie puchy po 0,5 litrakosztuja 2 zl mniej niz wiaderko 2,2. nic tylko pogratulowac pomyslowosci
a tu moj mietowy, ktory nie wyglada jak mietowy :D ale to wina kompa

12 lata 11 miesiąc temu #741976 przez biedroneczka39
Nieee no ładny ten miętusek ;) A co przepraszam będziesz malować takim kolorkiem bo chyba nie doczytałam ;)

A mój taki zadowolony he he że codziennie ale teraz to już się mu skończy.Jajco pęknie I trza czekać na testy. A 5 czeka w kolejce he he.

<3 Oliwia i Alicja <3

12 lata 11 miesiąc temu #741979 przez Kaś_O
Biedroneczka tylko błagam powiedz mi że nie sikasz na testy z rannego sika tylko tak trochę później..

Aga maluje sypialnię aby dzieci się lepiej robiło :) akurat przed owu się wyrobi.. więc Gosia w piątek ogłasza nam szczęśliwą nowinę i akurat w piątek Aga zachodzi :D hehe plan doskonały B) B) B) B) B) :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

chyba mi przez ta chorobę odwala..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 11 miesiąc temu #741993 przez Agnilla
no jaha, ze sypialnie! :) będzie niebiański seks :D Kaś, ja też mam dziś głupawkę. zjadłam właśnie 2 wielkie śliwki i będzie zaraz głupawka pierdziafka, bo mi tak w brzuchu jeździ już :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka