BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #745045 przez Kaś_O
Biedroneczka a nie probowalas zamowic na Allegro.. Ja np czasem zamawiam na Allegro u tych sprzedawców co maja wysyłki zagraniczne :)

Ja swoją pożyczalam od kolezanki wiec nawet jej juz nie ma ale pamietam ze przyjemnie mi sie ja czytało i naprawde duzo sie dowiedziałam dzieki czemu cała ciaze byłam spokojna.. Wiem ze rozne sa zasady w ciazy i dziewczyny roznie sie do nich stosują.. Ja pierwsza ciaze rygorystycznie podchodzilam i nie żałuje.. Czarek jest zdrowy i cała ciaze nie miałam problemów chociaz wiem ze to zadna zasada ale zawsz wiem ze zrobiłam wszystko zeby mi i małemu było dobrze i sie zdrowo rozwijał.. A tak jak Moofka rodzi witaminy to nic koniecznego.. Ja ani tera ani w pierwszej ciazy nie brałam az do połowy kiedy sie morfologia pogorszyła..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #745071 przez Porto1987
Mi mąż kupił tą książkę zamiast kwiatka jak się dowiedział o ciąży :) i zamawiał w empiku, może spróbuj tam. Czytałam gdzieś nie tak dawno (może ze 2 tygodnie temu), że wysyłają książki za granicę.

11 lata 7 miesiąc temu #745073 przez Domiśśś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

To są te badania które kazał mi zrobić.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #745110 przez julka
.

11 lata 7 miesiąc temu #745135 przez Asiaa
Julka a jak długie masz cykle?

11 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #745136 przez julka
.

11 lata 7 miesiąc temu #745139 przez Asiaa
może zacznij testować od 10 d.c.?

11 lata 7 miesiąc temu #745144 przez Agnilla
skoro nie wiadomo ile am cykl, to ja bym testowala juz, bo ja np raz mialam maliny bardzo wczesnie. Jula jak masz duzo testow, to co Ci szkodzi ;)

11 lata 7 miesiąc temu #745190 przez Kaś_O
Ogólnie Domiss powiem tak ja miałam 2, 4, 5, 6, 7, 8, 10 (tylko trzy pierwsze pozycje), 11, 13 i to wszystko.. Do tego miałam cyto i posiewy.. Rozyczke miałam bo chorowalam ale nie byłam pewna wiec stwierdziła ze sobie sprawdzimy.. Ja kiedys tutaj dawalam cała listę badań i jak chcesz moge jutro cyknac ja i Tutaj wstawic.. To sa badania ktore moja gin zalecila jeszcze teoretycznie przed ciaza.. Widac ze moze faktycznie chce Cie sprawdzic od gory do dołu ale nie wiem czy to potrzebne no ja lekarzem nie jestem i sie nie znam.. Ale tez pierwszy raz słyszę o tych badaniach a teraz prowadzi mnie inne gin.. I widząc badania od mojej zadnych innych nie chciała.. A widac ze łaska ogarnieta kazda nowinke wie zreszta Pracuje dodatkowo w centrum zdrowia dziecka na oddziale polozniczym.. I od zawsze chodze prywatnie nigdy nie byłam w ciazy u gin z NFZ wiec jednak nie jest to kwestia tego ze prywatnie chodzisz..

Julka ja bym testowala od samego poczatku.. Moim zdaniem po tabsach mozesz miec bardzo ładne książkowe cykle.. A tak jak Aga mowi masz duzo :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #745223 przez aggi
Domiś najważniejsze to że dzidzi się rozwija, a Ty masz rację zgłoś się do tego innego lekarza, może jakiś bardziej ludzki będzie :) i nie martw się :*

ANuusia mój nie lubi piłki nożnej na szczęście :D Ale są momenty że czasem ogląda MotoGP gdzie jeżdżą na motorach po 20 okrążeń w kółko i nic się nie dzieje. Haha to dopiero nudy :D

biedroneczka proponuję się w ogóle nie nakręcać i nie myśleć o tym żeby późnej rozczarowania nie było :) ot co.

Porto
spędziliśmy weekend w BARDZO zgodzie :D haha :) fajnie było, małż wkońcu kochany. Ulżyło mi :)

Agni ja też tyle leków i witamin biorę że już się śmiałam że będę miała o czym z babcią pogadać haha :D Bo babcie to tylko leki i leki :D

Moofka, Dagnes no to mnie przekonałyście :P Ja zawsze do kibelka biegłam po, a 'falę' tamowałam husteczkami bo jakoś szybko ze mnie ulatuje ;/

11 lata 7 miesiąc temu #745225 przez aggi
Julka jak masz dużo testów to nic nie szkodzi wcześniej zacząć:) będziesz mogła na spokojnie z dnia na dzień obserwować swój organizm :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #745230 przez aggi
Melduję 28dc i bolące cyce więc kobitki szykuję się na @ a później nowy cykl pełen nadziei, bo jednak nadzieje mam :) Wyniki moich badań w środę będą. ZObaczymy co tam we mnie siedzi.

D obranoc :*

11 lata 7 miesiąc temu #745281 przez Kaś_O
Ale paskudna pogoda zawitala do nas :( całkowita jesień.. Deszcz i ziab.. Wczoraj nici Ze wspólnego spaceru dzis nici z jakichkolwiek wyjsc :(

11 lata 7 miesiąc temu #745283 przez Asia K
Kaś ty do wyrka uciekaj bo wczsnie jeszcze jest :p

A tak wogóle to DZIENDOBEREK :D

Domis - ja juz ci pisalam - zmien lekarza

Julka - tez popieram - zacznij jaknajszybciej testy skoro masz duzo

Tez spałam z zawartoscia , ale pod pupe nic nie kładłam , połozyłam sie na boku i chrrrrrrr :D

Powiedzcie mi kiedy wasz gin wam zlecił badania na toxo, hiv, przeciwciała rózyczka itp?
Ja teraz na wizyte zaniosłam wyniki morfo , mocz i glukoze, teraz bede miala wizyte na koniec 11 dc i nic nie kazał mi badac :dry: nie wiem czy zapomnial czy jak?
Jak to wy miałyście?

11 lata 7 miesiąc temu #745329 przez Porto1987
Bry Laseczki :)

Kaś a jak sytuacja z choróbskiem? Lepiej już?
Julka, jak masz tyle testów, to po testuj wcześniej, będziesz miała pewność, że nie przeoczysz owu. I trzymam kciuki :)
Asia, ja miałam zlecone badania na pierwszej wizycie, ale ponad dwa lata temu sama sobie robiłam toxo, to teraz już nie powtarzałam. Teraz mam zrobić mocz tylko, bo glukoza i krew ok, ale z tego co wiem, to ten zestawik 3 badań się powtarza co wizytę (chyba :) ). Może zleci Ci przy następnej wizycie.

Ja chcę słońce :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka