BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #744479 przez Asia K
Tak Domiś dam znac wczesniej niz w poniedzialek :p

U mnie wsio oki :D Nastepna wizyta na koniec 11 dc i wtedy beda badanka dzidzi :)

Termin mam na 24 kwietnia 2014 :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #744485 przez aggi
Domiś trzymam kciuki za wizytę :)

Asia tak tak koniecznie daj małego zbadać bo to może jakieś grypsko nieznośne:( U nas w szkole połowy dzieci nie ma bo wszystko choruje.. Mnie też już coś łapie ;/
Super że masz już termin wyznaczony :-) i że wszystko wporządku :kiss:

My z małżem pogodzeni 'teoretycznie' bo praktycznie nie ma jak hahahah :lol: . Jadę na lekach, wyniki moich badań będą dopiero w środę :dry: Wyjeżdżamy na weekend także trzymajcie się kobitki i jutro wieczorem Was nadrobię ! Nie piszcie za dużo :D

11 lata 7 miesiąc temu #744505 przez moniaW
isska z mojego męża też taki głodomor :) zjada pełny talerz na obiad,oświadcza że się najadł a odnosząc talerz do zlewu zagląda do lodówki :laugh: teściowa mówi że to rodzinne bo jego brat też tak robi :)
ja też miałam przygodę z kanarem po sprawdzeniu biletu oświadczył że pojechałam o jeden przystanek za daleko i już mi chciał wlepić mandat :angry: ale jak mu powiedziałam że do płace te 30 groszy różnicy to się zamknął i poszedł.wina była kierowcy bo mi zły bilet wydrukował :dry:
kiedyś jak wszedł kanar to chłopak wcisnął przycisk awaryjny nad drzwiami i uciekł ,też wyjście z sytuacji :lol:
wczoraj w tesco widziałam takie ogromne dynie ale stwierdziłam że jej nie doniosę do domu :) muszę wysłać mojego bo mi ochoty na zupę narobiłyście :S
Chudzinka ja z gór jestem i oscypki mam na co dzień na każdym rogu :S słoneczko świeci więc pogoda na wędrówki ci dopisała :) miłego dnia

11 lata 7 miesiąc temu #744512 przez Dagnes
Asia cieszę się że wszystko ok :) Tylko kurcze suwaczek byś sobie zamontowała na profilu, bo niedługo się pogubię kto na jakim etapie ciąży jest :silly:
Domiś teraz czekam na wieści od ciebie. Zastanawiam się co oryginalnego tym razem twój gin wymyśli.
Muszę zacząć czosnek wcinać, bo coś za dużo kicham i żeby nic się nie przyplątało.

Wiktoria

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744515 przez Agnilla
Dzień dobry :) o matko ile mam sprzątania, przez ta sypialnie zrobił się w całym mieszkaniu taki bałagan, będę dziś cały dzień sprzątać :)
Asia zdrówka dla małego :kiss:
mnie znowu zaczynają cycki boleć :/
milej soboty!!
edit : chyba przestanę wchodzić na fb, nie ma dnia kiedy ktoś nie wrzuci zdjęcia nowonarodzonego dziecka, jadę dalej a tam ktoś udostępnia zdjęcia śmiertelnie chorego dziecka, serce mi pęka to nie na moje siły :( idę się wyżyć sprzątaniem

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744539 przez Asia K
Wrócilam od lekarz i jakis cholerny wirus panuje.
Mały ma goroczke , wymiotuje i kaszle - super :angry:

suwaczek zaraz cos spróbuje wkleic

edit: ok - suwaczek jest a teraz mi powiedzcie jak zrobilyscie ten tekst co jest pod suwaczkiem - jak sie dziecko rozwija? :S

11 lata 7 miesiąc temu #744553 przez Porto1987
Asia, ten nasz suwaczek z tekstem jest z innej strony. Kliknij mój suwaczek, to Cię przekieruje.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744557 przez Asia K
a gdzie jest to mój suwaczek :S

edit:juz wiem o co chodzi :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744573 przez Dagnes
Asiu zdrówka dla syncia. Oby szybko mu przeszło :kiss:

Wiktoria

11 lata 7 miesiąc temu #744642 przez Domiśśś
Jestem z powrotem :)

Ale się najadłam... wracam od mamuśki rzecz jasna ;) Więc zupka grzybowa ze świeżych prawdziwków oraz placki ziemniaczane z gulaszem z indyka... Pycha pękam po prostu ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #744660 przez Dagnes
O ja pierdziu, badania za tyle kasy toż on na głowę chyba upadł :ohmy:
Ja za pierwsze badania zapłaciłam 100 zł. Część miałam refundowanych z NFZ, bo poszłam po skierowanie do rodzinnej. Ale jakbym za wszystkie miała zapłacić, to wyszło by mi maksymalnie 300 zł.

Wiktoria

11 lata 7 miesiąc temu #744708 przez anuuuusia
Mieliśmy iść z mężem do znajomych, ale rura im pękła i zalało pół domu :dry: I sobotni wieczór w domu, a tak się wyrwać chciałam :dry: Mężu mnie już meczem katuje :angry: Niech się cieszy każda, której luby nie jest fanatykiem futbolu :X

11 lata 7 miesiąc temu #744748 przez Asia K
Anusia to ja tak mam ale za to jak jet siatkówka to mam przerąbane

Domis nie to jakas masakra jest z tym ginem - naprawde czas udac sie do innego

11 lata 7 miesiąc temu #744763 przez ferritka
domiś a co to za magiczne badania są co to tyle kosztują??? Te badania to masz zrobić u szejków w dubaju???? masakra z przytupem :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 miesiąc temu #744767 przez biedroneczka39
Widzę że weekend I cisza...wszyscy pouciekali gdzieś. Ja mam pytanie dziewczynki. Co oprucz czekania na zrobienie testu mogę jeszcze zrobić? To znaczy czy stosujecie jakieś diety , leżycie z nogami do góry czy robicie jeszcze jakieś inne rzeczy? Czy poprostu dzień jak codzień ;)
Pozdróweczki I udanego wekendziku dla Was :*

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka