BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 4 miesiąc temu #952206 przez natB
jak na moje mozesz isc zrobic bete i bedziesz wiedziala :)... u mnie po tygodniu wyszly maliny na tescie, wczesniej nie testowalam, bo w sumie tak mi okres umknal heh :)... testy moga zawodzic, mamy dziewczyne w grupie, ktora byla w 10 tyg. ciazy jak poszla do gin, a wczesnije testy wychodzily jej negatywne :)... 3 mam kciuki :)... po Swietach zrob sobie badanie z krwi :)... Wesolych Swiat

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #952261 przez emilia1410
sophie i nat mam nadzieje ze wszystkie razem zajdziemy w upragnniona ciaze i mam nadzieje na 2015:)

10 lata 4 miesiąc temu #952298 przez Patikierc
Dziś 23 dalej czekam na okres, jutro rano coś spróbuję test może tym razem a jaki świętach jeśli nic się nie wykluje to pójdę na te z krwi:) dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam :) i trzymam za siebie i was kciuki zeby ten albo i nowy rok był owocny:)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 4 miesiąc temu #952342 przez JoanaG
Dziubeczki życzę spokojnych i zdrowych Świąt... żeby były piękniejsze od wymarzonych... :D no i może bogatego Mikołaja, i bocianów, bocianów, bocianów, bocianów...... :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #952375 przez Sophie25
Kochaneeee WESOŁYCH ,Czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń,DUZOOO uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu,sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni!!! :*

mam nadzieje w tym 2015 ze zobaczymy 2 piekne kreseczki :*

10 lata 4 miesiąc temu #952386 przez emilia1410
Wesolych swiat dziewczynki i bocianow...

10 lata 4 miesiąc temu #952423 przez Patikierc
Wesołych Świąt :)

Robiłam test 4dzien spóźnienia okresu i dalej nic nie wyszło. Może po świętach zgłoszenia się na badania chyba straciłam nadzieje ze to ciąża. A myślałam że mężowi zrobię niespodziankę.

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 4 miesiąc temu #952613 przez Sophie25
gdzie kobitki jestescie :D

No ja miałam w pierwszy dzien swiat odwiedziny jedni odjechali to drudzy przyjechali :P Zosia sie wybawiła z kuzynem bo tylko poł roku starszy oczywiscie rzadziła nim i prała w choinkę a potem kuzyn robił to samo i łaził za Nią rzadzicielka mała :P :D
No u mnie 1kg do przodu i szkoda ze w cycki nie poszło własnie :(

10 lata 4 miesiąc temu #952617 przez emilia1410
A ja to pracuje duzo teraz cale swieta i sylwester, wiec nawet nie mam kiedy wpadac;) u mnie tam ni sie nie zmienilo w sumie:)) a jk tam u was

10 lata 4 miesiąc temu #952641 przez natB
A u nas już koniec świętowania, dzisiaj błooogie lenistwo.... mam mega dużo prania... Wład w święta się najeździł naszalał :)... zaliczyliśmy termy w Poz... no a teraz śpi, bo wstał dzisiaj uwaga po 8, w Kościele dawał czadu, po obiedzie zamiast spać to wstawał w łóżeczku i wyrzucał smoczki :P... no i padł heh :)...

Mały dostał dużo prezentów, ale wiadomo najważniejsze było to, że mogliśmy spędzić z nim tyle czasu... jutro zostaje z Tatą w domu, a ja idę do pracy, we wt. dp niani i w środę może któreś z nas będzie miało wolne :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #952647 przez emilia1410
Natb w poznianiu na termach? Zajebiste one sa bylosmy tam raz i na torze tym gorskim co jest po drugiej stronie. Wybieramy sie teraz w lutym w ferie tam;) na caly dzien najlepiej;)
To trzymam kciuki za cb nat;) ja mam dni plodne chyba od pt wiec juz w pt sie dzialo;) i tak sie staramy co drugi dzien nonponoc to lepien wplywa na plemniczki;)

10 lata 4 miesiąc temu #952679 przez natB
Emilia tak dokładnie te :)... a Ty skąd jesteś, że jeździsz do Poz ?:)

10 lata 4 miesiąc temu #952700 przez emilia1410
Ja to z kujawsko ponorskiego to mam kawalek:)

10 lata 4 miesiąc temu #952703 przez natB
no o kawalek masz... ja mam blisko, ale ze wzgledu na Wlada alergie rzadko jezdzilismy na basen... teraz chcemy to nadrobic :)...
Pochwalcie sie co dostalyscie od swoich polowek pod choinke? :).. w tym roku sami sobie wybieralismy prezenty, wiec srednio byla niespodzianka :)... ja dostalam bransoletke :), a mezu kupilam koszule :)... oprocz tego dokupie nowa aktowke, bo na urodziny nie dostal ode mnie nic, nie mialam swoich pieniedzy wtedy, bo zasilek sie skonczyl, wyplaty nie mialam no i zostal bez niczego :P... ale ze teraz mam juz wyplate na koncie to nadrobie zaleglosci :)...
Maly dzisiaj z Tata w domu zostal, a ja do pracy... a przed wskoczylam do szwagierki na pobranie krwi... dzisiaj beda wyniki, napisze Wam co wyszlo... sama jestem ciekawa, czy faktycznie cos wyszlo nie halo

10 lata 4 miesiąc temu #952716 przez Karolincia
Hej Kochane :*

Nie było mnie dawno , bo przygotowania do Świąt mnie pochłonęły i potem odczułam skutki długiego stania w kuchni......dostałam skurczy lekkich....tak sie wystraszyłam że zadzwonilam do mojej ginekolog...kazała mi leżeć i jeszcze raz leżeć i czekać czy przechodzą ...na szczęście minęły więc zagrożenie również przeszło..... :S :S :S :S :S
Tak sie objadałam że czuje się jak słonica.... :sick: :sick: :sick:
Od dziś ograniczam się w jedzonku ale tak zdrowo sie ograniczam :) Bo sie za ciężka czuje ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka