BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #954179 przez emilia1410
karolincia trzymam kciuki by dobre wyniki wyszly:)
natboby okres sie nie pojawil
Nerwica jelitowa po prostu mi sie zrobila od pracy, bo jadam w roznych godzinach posiłki i czesto w nocy i mam troche stresujaca prace, bo sie wszystkim przejmuje niepotrzenie:( a dołujace jest to ze jak zadzwonilam do mamy by jej opowiedziec, to mnie wysmiala , ze co to i wgl:( nic sie nie przejeła:(
juz przynajmniej wiem dlaczego mnie w boku bolalo i mialam mdlosci:(
I dziewczynki dzis bylismy zarezerwowac wycieczke!! Nareszcie!!! Juz kupiona, zaliczka wpłacona:) juz tylko odlaczac dni do wyjazduu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #954210 przez Anielka00
Karolinka oby wyniki były dobre ;)
Emilia a gdzie się wybieracie? :) Ja wczoraj z moim też myśleliśmy o jakiejś wycieczce... aż wstyd ale jeszcze nie byłam za granicą :O
A u mnie cykl idzie na straty :( pęcherzyk przedwczoraj ( 15 dc ) miał tylko 10 mm :( idę jeszcze w czwartek na usg, moze się cos zmieni, chociaż już nie mam nadziei ehh.... tak się zastanawiałam wczoraj cały dzień, że może odpuszczę jednak te wszystkie starania i monitoringi i za rok albo dwa lata porządnie się za to wezmę... bo już nie mam siły :/

10 lata 3 miesiąc temu #954352 przez emilia1410
grecja rodos

10 lata 3 miesiąc temu #954389 przez Sophie25
hej :*

NatB kciuki mocno sciaskam!! :D
Karolincia jak po badaniu zabralas cytrynke ze sobą ? :D
Emilia kochana wspolczuje nerwicy :( JA mysle ze moze praca ciezka wpływa na Ciebie na samopoczucie stres dodatkowo i moze to tez hamowac zajscie w ciaze moze jakis urlop gdzies sie wyciszyc odstresowac :*

NatB całuski dla Władzia :* JAk sie czuje ?

Moja dzis wylazła na parapet ia ptarzyła na snieg a jak chciałam ja sciagnac to przekupka całuski mi puszczała bym pozwoliła jej tam zostać :D

10 lata 3 miesiąc temu #954403 przez Karolincia
Anielka - Jesli czujesz taka potrzebe to przerwij ten monitoring i na spokojnie wrócisz sobie do tego za rok, kiedy bedziesz na to gotowa i uznasz ze to ten czas :* Nic na siłę jeśli Cię to przerasta wszystko :*

Emilia - Sophie ma racje !! Może przez prace którą masz stresująca tak sie dzieje? :) Wyjedziesz wyluzujesz :) I będzie dobrze :*

Sophie - Po wypiciu tego cholerstwa zrobiło mi się gorąco i słabo....przez 2 godziny miałam zawroty głowy, mroczki przed oczami i uczucie, że zaraz się osunę na podłogę... :blink: Koszmar....dopiero teraz się lepiej czuuje.....do 19 mnie te osłabienie trzymało... :side: :side:
Do tego pielęgniaka przed pobraniem krwi sie pyta ktora reke chce dac to mowie ze prawa, a ona wzięła lewą... :blink: I czym to się skończyło?? Bardzo bolesny wkłuciem i tak pobrała krew, że mam siniaka i opuchnięta żyłę :///
Za drugim i trzecim razem podałam jej prawą rękę, i wszystko było wporzadku....:/
Oprócz glukozy miałam jeszcze zwykłą morfologie do zrobienia - poziom żelaza między innymi ginewkolog chciała mi skontrolowac, czy wzrasta hemoglopbina czy nie ....
Oddałam tez mocz do badania :) :)
Mam to z głowy przynajmniej, a za tydzień wizyta o 9.30 ;)

Ojj..ale Modelka z tej Zośki :D hahaha :D Mała Aparatka :D Wiedziała jak Mamuśke podejść, żeby jej pozwoliła paradować i patrzeć przez okienko na śnieg :) :) Słodka Mała :) :)

10 lata 3 miesiąc temu #954491 przez emilia1410
sophie no urlop dopiero w lipcu niestety;( ale w lutym mam 2 tyg wolnego niecale bo sa ferie:):) słodka ta Zośka i pomysłowa
karolincia dobrze, ze juz masz to za soba:)

10 lata 3 miesiąc temu #954492 przez emilia1410
ostatnio usłyszalam takie słowa: może jeszcze nie czas na dziecko, jak bedzie odpowiedni momemt t wtedy sie pojawi:)

10 lata 3 miesiąc temu #954511 przez JoanaG
Anielka a pijesz Inofolic albo Inofem? Spróbuj, w końcu to nie zaszkodzi.... a może powinnaś zasugerować ginowi Clostybegyt?
Wszystkie te specyfiki pobudzają jajniki do działania i pęcherzyk rośnie jak szalony :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #954533 przez Karolincia
Dzien dobry Dziewczynki ;)

Jaka pogoda u Was? U mine pieknie słoneczko od rana świeci, niebo błękitne ani jednej chmurki na nim nie ma :) Do tego lekki mrozek jest i odrobina śniegu -bajkowo. zimowo :) :) Chyba jakis spacerek sobie dziś urządze :) :)

10 lata 3 miesiąc temu #954546 przez emilia1410
U mnie dzis słonce ostre i przymrozek. Jutro wracam do pracy po 6 dniach wolnego:)) niechce mi sie no ale co zrobic;)) co macie na obiadek?

10 lata 3 miesiąc temu #954574 przez Karolincia
Emilia nie dziwie się, że nie masz chęci na powrót do pracy po kilku dniach wolnych :) :) Będzie ciężko jutro :(, ale dasz rade :)
U mnie dzis barszczyk czerwony :)

10 lata 3 miesiąc temu #954575 przez Karolincia
Właśnie go wcinam ;) ;) Pychotka :)

10 lata 3 miesiąc temu #954623 przez natB
A ja cały dzień zabierałam się do napisania postu, ale normalnie mały dawał mi dzisiaj w kość... od jutra siedzimy jeszcze w domku yhmmm jak JA TO PRZEŻYJĘ!... w dodatku wizyta u gin...

Emilia ja to miałam kilka dni wolnego, potem praca i znowu wolne i znowu praca na łeb można było dostać XD... ja już chcę albo iść do pracy, albo siedzieć w domu, bo normalnie jestem wybita z rytmu! ble

Dzisiaj na prawdę mam kiepski humor... wszystko mnie dobija... ale z Władem lepiej, chociaż mam wrażenie, że zaczął z jedzeniem wymyślać... jajko zje, ale reszta jest ble... no, ale ciągle jajka nie może jeść... max 2-3 razy w tygodniu :/.. a co z resztą posiłków Xd

Sophie Zoja pije dalej mleko na noc?... bo mój w ciągu dnia nie wypije, tylko na noc dostaje butle no i upije z 150-180 ml, ale nie wiem, co by to było gdybym wyeliminowała butle... chociaż kurka mleko jeszcze musi pić, chociaż te trochę...

U nas dziś było słonecznie, ale nawet mój nos nie był poza granicami domu.. ciągle dom i dom :/

Joanna jak u Ciebei starania? bo zagubiłam wątek...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No więc moje samopoczucie jest do bani, chce mi się spać, w nocy kiepsko sypiam... no i to na tyle eh...

Idę się wykąpać... dobrej nocki moje Panny :)..

10 lata 3 miesiąc temu #954626 przez natB
Emilia a co do wakacji to jakis hotel macie już wybrany i biuro?... pytam, bo ja siedziałam kilka lat w turystyce i mogę doradzić heh :)...

My jedziemy w tym roku w PL, albo Mazury, albo góry :P.. haha wybrany hotel też mamy i dumamy czy tam czy tam :)...
Najważniejsze, żeby Wład miał co robić :)... basen, plaża (jeśli chodzi o mazury), jakieś atrakcje dla maluchów, wyżywienie koniecznie no i dobre warunki :)... mamy jeden hotel w Karpaczu, ale ciągle tam nie będziemy jeździć... więc chyba tym tazem mazury :)

10 lata 3 miesiąc temu #954678 przez emilia1410
Natb tak juz wszystko wybrane i zarezerwowane juz zaliczka wplacona, biuro podrozy ecco holiday.
Ja przyznam ze nigdy nie bylam na mazurach;))

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka