BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #960145 przez natB
A ja chcialam sie na jakis czas z Wam pozegnac :)... musze odpoczac od forum, bo za bardzo sie ze staraniami nakrecam... w 1 ciazy trafilam tutaj, jak juz Wlad byl w brzuszku.. a teraz mi tak ciezko, za bardzo sie spinam, wyliczam itp... w kazdym badz razie jestem dostepna na fb :) gdyby cos ktoras :)... czekam na info o 2 kreseczkach ktorejs z Was :)... 3mam mocno kciuki :) i wierze, ze sie uda :)...

p.s. jak i ja kiedys doczekam 2 kreseczek to wroce :)... w "kupie" razniej...
p.s.2 Karolincia za Was najbardziej 3mam kciuki, bo czeka Ciebie jeden z najlepszych etapow Twojeco zycia, odezwe sie na pewno do Ciebie :) i bede czekala na Lilke... jestem z Toba myslami :)
Do uslyszenia :***

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #960149 przez Karolincia
NatB - Szczęka mi opadła jak przeczytałam post, że odchodzisz na jakiś czas....ale w pełni Cię rozumiem i szanuję Twoją decyzję, jeśli za bardzo się spinasz, wyliczasz itp, to pewnie, po co ma Cię to wszystko stresować....:*
Pamiętaj, że jestem z Tobą myślami również i ja ;) Będę oczywiście, że będę się odzywać na fb nie tylko po to, aby Cię poinformować, o urodzeniu Lilki - bo do tego czasu jeszcze spoooro dni minie :) Będę się odzywać bo bardzo lubię z Tobą rozmawiać i zżyłam się z Tobą :) Tak samo z każdą stąd się zżyłam i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Nam się kontakt urwał :)

Trzymaj się Kochana i do usłyszenia :*

10 lata 3 miesiąc temu #960164 przez Anielka00
NatB ja również Cię rozumiem bo sama się zastanawiałam nad mała przerwa od forum bo też za bardzo się nakręcam he he ale udało mi się tylko kilka dni wytrzymać żeby tu nie pisać :p
Bardzo się z Wami zżyłam i również nie wyobrażam sobie żeby miało tego forum nie być albo żebyśmy straciły kontakt ze sobą ;)
Emilia tez pracuje wiele godzin.. po 12 godzin ale musze sporo dojeżdżać wiec o 8:30 wychodzę z domu i jestem dopiero o 23:15 w domku.. ale lubię swoją pracę :)
Karolincia wyobrażam sobie jak się mężus ucieszył jak Cię zobaczył ;) po takiej rozlace w końcu może uściskac swoje księżniczki :D :)

Ja od jutra zaczynam pierwsza tabletkę clo, zobaczymy jak będę się czuć bo różnych rzeczy się naczytałam o tym leku... trzymajcie kciuki żeby było ok ;)

10 lata 3 miesiąc temu #960188 przez krzysia
wstaje rano i mysle Dzis znow do pracy 12 nocnych godzin :( kolejna mysl moze dzs robiac test wyjdzie ze wreszcie mam owulacje (5 dni testów i nic) kolejna a co bedzie jak owulacja była wczesniej i niezauwazyłam?? kolejna zrobie kawe włacze kąpa i poczytam czy tak moze byc, dalej sprawdze co na forum u dziewczy
Fajnie :) jest zagladnac i widziec ze nie tylko ja mam cały czas rozterki obawy, .Kolejny punkt zawiez młodego do szkoły , nastepnie kupic nowe testy, znowu w głowie burza mysli , a jak nie bede mogła zajsc w ciąze :(. wracam do domu znow zerkam na forum, ogladam jakies filmiki o płodnosci itp. wariuje Dziewczyny
czy wy tez tak macie czy tylko ja jestem az tak tym przytłoczona

10 lata 3 miesiąc temu #960210 przez emilia1410
Zrobialm test owu, zalaczam zdjecie.

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 3 miesiąc temu #960213 przez emilia1410
Natb bedziemy tesknic za toba
Anielka trzymam kciuki za clo. To widze ze z duza iloscia godzin jedziemy na tyn samym wozku;))

10 lata 3 miesiąc temu #960234 przez emilia1410
Taka podekscytowana jestem ze 2 kreski owu wyszly!! Czyli co jutro i pojutrze powinnam sie starac??
Bo dzis to raczej nie da rady a wczoraj dzialalismy ostro.
Krzysia na pewno wyjdzie owu;) no ja dzis mam 16 dzien cyklu i dopiero wyszlo ze owu mam;)

10 lata 3 miesiąc temu #960244 przez Sophie25
Emiia superrrrrrr działajcie :*

KArolcia jak opowiadałas o spotkaniu to az sie wzruszyłam pieknie zakochańce!!! i ten czas wspolny oczekiwania na bobaska pieknyyy :*:*

NAtB ale mi smutno :( :( .................. wróc jak najszybciej :* Ucałuj synka :*

fajny ten filmm traki famiijny Zosia nawet ogladała chwie :D

10 lata 3 miesiąc temu #960247 przez Anielka00
Emilia wg mnie to zróbcie sobie dzisiaj przerwe, żeby jutro i pojutrze były zregenerowane plemniczki :D super dwie kreseczki, gratuluje ;)
Krzysia - mam podobnie... ciągle coś czytam, oglądam jak dochodzi do zapłodnienia itp :P Już nie mogę, mam tak zrasowany mózg przez to, że się nie udaje.... Ale kończe z tym... nic nie będę sprawdzać, nawet testów ciążowych nie będę robic - chyba, że okres się spóźni kilka dni to wtedy zrobię, chociaż w moim przypadku to norma, że @ przychodzi sobie kiedy chce... :angry:

10 lata 3 miesiąc temu #960273 przez krzysia
Anielka gdzie by tylko nie patrzec wszedzie jest napisane ze nie myslec nie zawalc sobie głowy, podobno wtedy lepiej idzie wiec oby zadziełało w twoim wypadku mam bynajmniej taka nadzieje ze tobie sie uda :)
Emilia super!! dwie kreski :) zabieraj sie kochana za przyjemności jeśli nie dziś to jutro :) będę trzymać kciuki

10 lata 3 miesiąc temu #960281 przez Karolincia
Kurcze Dziewczyny,a może to ja powinnam odejść z forum ?? :( Moze przeze mnie łapiecie takie dołki,Was stresuje tym że mi się udało, w sumie szybko zajść w ciążę :( ?? Sama nie wiem.....

Sophie - Ojj Ty moja Romantyczko :) :* :) Zrobił mi niespodzianke !! Wchodze do pokoiku Lilki a te kolory wyglądają bajecznie !!! :) Aż miałam łezki w oczach :) Do tego stała skręcona komoda, otwieram szuflady, a tam?? Poukłądane ubranka !!!! to juz wogole sie rozkleiłam i ryczałam...:P Mój się mnie pyta czemu płacze? A ja nie mogłam słowa wydusić i mowie ze wzruszyłeś mnie tym, iż te ciuszki tak ślicznie poskładałeś i ułożyłeś :) Hehehe to mnie przytulił i mówi Świrus z tej mojej Foczki :P hahaha :D
A później dostaliśmy oboje głupawki, bo jak juz sie położyłam wieczorem do łóżka, to co chwile po coś wstawałam :P a to piciu, a to siusiu, a to zapomniałam leków połknąć :P haha :P i sie śmiał moj Mężus, ooo...podejście do wstania numer 5 :D haha :D a jak juz wstałam to sie smiał,ale tak słodko, nie to że wyśmiał :)

Anielka - Trzymam kciuki !!!! :*

Emilia - Piękne maliny !! Działaj działaj Słońce :*

Krzysia - Współczuję Ci tyle godzin pracy :( Bidulko Ty :(

10 lata 3 miesiąc temu #960284 przez Anielka00
Ja sobie mówię, że już nie będę mysleć, wyluzuje się itp, ale tak nie potrafie :unsure: Co z tego, że nie zrobię testu jak mi sie okres spóźni ale i tak będę o tym jeszcze bardziej myśleć i fiksować xd i myśleć " a może jednak zrobić ten test? " ehh jakbym tak wygrała wycieczkę gdzieś daaaaleko i tydzień wolnego w pracy to moze i bym zapomniała :D w innym przypadku słowo "zapomnieć", "nie myśleć" u mnie nie istnieje :p

10 lata 3 miesiąc temu #960285 przez Anielka00
Karolincia nie wymyślaj :P siedz tu z nami i nas wspieraj :D

10 lata 3 miesiąc temu #960286 przez Karolincia
Anielka - U mnie też tak było do czasu...aż wreszcie sama uwolniłam się od tych myśli .....i udało się !! :) :) :woohoo: :woohoo: Nie było to proste.... bo zawód z pregnylem....kolejny monitoring .....i tak w sumie stwierdziłam odpuszczam bo i tak sie nie uda :P a tu prosze :D
Nie jest to łatwe uwolnić głowę od kłębiących się myśli wokół jednego i tego samego....ale wysiłek nie poszedł na marne ;)

10 lata 3 miesiąc temu #960288 przez krzysia
Ty Karolincia niepoważna ?? jakie przez Ciebie?? zwariowana .
Kochanego masz tego faceta, Fajnie te jego niespodzianki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka