BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #959214 przez krzysia
Karolincia nawet nie słyszałam ze jest mozliwosc wywoływania owulacji .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #959220 przez Karolincia
Krzysia - Wow spora różnica wieku będzie między dziećmi :) :) Jest jest taka medota wywoływania owulacji :)

10 lata 3 miesiąc temu #959227 przez krzysia
a no spora :) ale to własnie był jeden z kilku powodów w podjeciu decyzji o staraniu sie o dziecko, Syn dorasta , zaczyna duzo czasu spedzac ze znajomymi i chodz oczywiscie nadal nas potrzebuje to juz nie tak intensywnie jak kiedys, Zreszta uwazam ze zostac matka to cos wspaniałego i chodz obaw mam wiele po tak długim czasie przerwy bardzo chce. smuci mnie tylko ze jakos tak teraz trudniej zajsc mi w ciaze . to mnie dołuje masakrycznie. co gorsza wiem ze zamartwianie sie nie pomaga
]

10 lata 3 miesiąc temu #959228 przez Karolincia
Krzysia - Nie martw się :) Czasem są jeszcze większe różnice wiekowe między rodzeństwem, a jednak ta więź między nimi się nawiązuje :)
Pomyśl,m że bedziesz mogła z Partnerem wyjsc do kina lub na randke a syn Ci malucha przypilnuje :D :D :) :)
Byłas u ginekologa?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #959232 przez krzysia
no własnie nie byłam. byłam prawie rok temu na kontrolne badania zaznaczyłam ze mysle o powiekszeniu rodziny , byłam tuz po owulacji wiec lekarz stwierdził ze jak najbardziej jest za . zero zastrzezen , od tamtego czasu chcemy ale nie przywiazywalismy na samym poczatku do tego jakos mocno uwagi, była ochota było kochanie, tylko ze miesiace mijaja i nic . stad decyzja o testach.

10 lata 3 miesiąc temu #959233 przez Karolincia
Rozumiem Kochana, a powiedz mi czy masz śluz świadczący o owulacji?? Hmm...to kup testy i spróbuj je robić :)

10 lata 3 miesiąc temu #959234 przez krzysia
tak sluz jest w kazym cyklu , moze to tylko stres albo praca, testy kupiłam dzis zrobiłam pierwszy, mimo ze wg. ulotki powinnam zaczas test za 2 dni. postanowiłam ze zaczne wczesniej. nie jest to jakis koszt wysoki wiec wrazie w. uzyje drugie opakowanie

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #959236 przez AnaSylv
Hej Krzysia :laugh:

A jaki długi masz cykl? Regularny okres? Tak jak dziewczyny piszą, zakup testy owu, najlepiej w większej ilości np. na allegro i zacznij robić je niedługo po zakończeniu @. Zresztą w instrukcji będziesz miała info. kiedy najlepiej zacząć. Najlepiej je robić o stałej porze ale nie z porannego moczu. Ja robiłam koło 19.

Jak robiłam testy wychodziła mi druga kreska ale ciąży brak... :( teraz badam hormony...

10 lata 3 miesiąc temu #959238 przez Karolincia
Krzysia - Zacznij testować nastepny cykl od dnia skończenia miesiączki i zobacz kiedy wyjdą dwie grube krechy :) Zapisuj sobie ktorego dnia wykonałaś dany cykl :) :)
Skoro jest śluz to jest i owulacja :)
Może faktycznie ze stresu, albo blokada ??
Przepraszam, że zapytam....mam nadzieje, że nie obrazisz się...
a z tym partnerem macie tego 14 letniego syna? :)

10 lata 3 miesiąc temu #959239 przez krzysia
cykl ok 30 dni, sporadycznie zdarza sie ze po 29 albo 30 wiec chyba ok, prace mam malo stresujaca ale za to czasem mam nocki, dziekuje wam za rozmowe i podpowiedzi. Karolincia nie gniewam sie , nie syna mam z byłym męzem , dawno juz jestem po rozwodzie. Domyslam sie o czym pomyslałas nie ukrywam ze tez przeszło mi to przez głowe ale boje sie narazie głosno o tym mowic przy moim partnerze bo wiem ze on sie tez nad tym zastanawia.

10 lata 3 miesiąc temu #959240 przez krzysia
Anasylv a długo sie juz starasz o dzidziusia

10 lata 3 miesiąc temu #959241 przez Karolincia
Krzysia - No własnie ...jakby Wam dalej nie wychodziło to dobrze by było, aby Partner się przebadał :(
Ciesze się, że nie jesteś zła za moje pytanie :) Cykle masz regularne - to dobrze :)

10 lata 3 miesiąc temu #959242 przez Karolincia
Krzysia - Nie dziękuj za rozmowę, czuj się jak u siebie :) :) Rozgośc sie :) :)

10 lata 3 miesiąc temu #959243 przez krzysia
Tak jak mowisz, poczekam jeszcze z 2 miesiace moze sie uda a jak nie to porozmawiam z moich kochanym, moze czas pomyslec o jakis badaniach

10 lata 3 miesiąc temu #959245 przez Karolincia
Krzysia na spokojnie porozmawiacie jeśli się nie uda przez kilka najbliższych miesięcy :) Na pewno pójdzie na badanka, przebada się i wyjdzie w czym tkwi problem :) Mam nadzieje,że Nas nie opuścisz :) :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka