BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

9 lata 3 tygodni temu #1033244 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A ja znowu się doje :P...

brown ja nie nakrecam ani Ciebie ani siebie, liczę, że może tym razem się udało :).. Cierpliwości i no stres, bo to urodzie szkodzi :P...

nati ozesz kurna :) chusta ogarnia dwójkę Twoich pociech? Super :).. Ja tez jak tylko mała wróci do domu biorę się za wybór chusty ;).. Myślę, że kolkowa na początek będzie ok jak dla nas :)..

magmus powiem tak Życie Ci, żeby to tak wszystko ładnie w praktyce wyglądało jako opisują...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1033245 przez nati.olsztyn
nat

Jesli chodzi o chustę to nie mialam.nigdy do czynienia z kolkowa wiec w tej kwestii sie nie wypowiem. Wiem tylko tyle co dziewczyny naa grupie fb pisaly ze swietna zwlaszcza naa krotkie wypady jak trzeba dziecko przeniesc z miejsca do miejsca bo na dluzsza wyprawe slabo ze wzgledu na obciążenie jednego ramienia, kręgosłup obrywa. Ja Marysie często motalam w wiazanie zblizone do.tego w kolkowej tyle ze z długiej. Powiem Ci że kolejne dziecko na bank bede nosic od samego początku tylko musze kangurka pocwiczyc i bedzie cudnie. :)

9 lata 3 tygodni temu #1033246 przez natB
natitak miałyśmy, jakieś 10 min. Bo już lekarz na nią czekał z neonatologi i brali ja na oddział...

9 lata 3 tygodni temu #1033248 przez brown24
Nat

9 lata 3 tygodni temu #1033249 przez natB
brown

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1033251 przez brown24
Jasne ze Helenka to największa nagroda i cud :kiss: A z pokarmem to Twoja zasługa,super ze dajesz rade. A jak Wlad? Widzial siostrę? Czy nie wpuszczają tam maluchów?

Podobno tuż przed wschodem słońca jest najciemniej :) ostatnio gdzies to usłyszałam i zapadło mi w pamięć :)

Puma jak tam? Zdj Szymka jutro będzie? :lol:

Ziaa powodzenia w maratonie!

9 lata 3 tygodni temu #1033253 przez nati.olsztyn
puma puma puma ???

Zaraz Was nadrobie!!!:)

9 lata 3 tygodni temu #1033254 przez nati.olsztyn
nat

brown Piekny ten tekst o wschodzie słońca. Życzę Ci by Wam siespelnily te słowa!

ziaI ja życzę powodzenia!
Podziękowania: brown24

9 lata 3 tygodni temu #1033255 przez Pumcia
Ziajek powodzenia maratonczyku, pokaż im mistrzu B)

Nati - jestem i Was czytam ale dziś mam kryzys. Mąż będzie dopiero rano więc siostra z mamą mnie pilnują do jego przyjazdu. Od wczoraj w nocy mam ostre bóle krocza i pachwin, do tego zaczęło mnie mdlic . . .Nie dam rady wstać z łóżka, chodzenie do łazienki to wielki wyczyn. Na szczęście już bliżej jak dalej . . A co u Ciebie ? Fajne dzieciaczki :)

Brown- piękne słowa, mozna przysposobic je do kazdej sytuacji - głowa do góry :side:

Nat - Helenka jest cudenkiem sama w sobie :*

9 lata 3 tygodni temu #1033257 przez brown24
Oj Pumcia już chyba tuż tuż u Ciebie.Dobrze ze masz opiekę mamy i siostry.Obyś wytrzymała do powrotu męża.Szczęśliwego i szybkiego rozwiązania :kiss: Trzymamy kciuki :)
Podziękowania: Pumcia

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1033258 przez nati.olsztyn
Pumcia Mały pewnie szykuje sie do wyjścia, mozliwe ze wstawia sie w kanal i dlatego tak boli. Pamiętaj,że kazda chwila zbliza Was do spotkania:) Dobrze że masz opiekę. Możesz zrobic ciepłe( nie gorące) oklady na te miejsca gdzie boli. A jak skurcze?

My dziś popołudniu wybraliśmy się na rodzinną wycieczkę rowerową dookoła jeziora, jakies 3 gora 4 km a ledwo chodzę... trzeba zacząć wiecej jeździć:) Po powrocie zrobiliśmy ciacho ze śliwkami a teraz dzieci śpią a my z mężusiem oglądamy film. Dawno juz nie mieliśmy takiego wieczoru:)

9 lata 3 tygodni temu #1033268 przez ziaa
Torba spakowana, buciki uszykowane, można lecieć!! :)
Dzięki za słowa otuchy! :) Nadrobie Was w poniedziałek!

Puma, nie sądzisz, że jutro jest dobry dzień na urodziny Szymka? :) B)

9 lata 3 tygodni temu #1033269 przez Julka1987
Nat piękna córcia :* a TY dzielna mama :*

9 lata 3 tygodni temu #1033270 przez natB
ziaa kciuki zaciśnięte... Pomacham Ci tam z samochodu :D

brown tule, paciorek Władka jest dla Was :)

9 lata 3 tygodni temu #1033271 przez natB
pumcia dla mnie końcówka ciąży to był jeden wielki ból, ale wyobraź sobie, że ja tak chodziłam do 41 tyg. 2 dzień ciąży :/ eh... Jeszcze troszkę, musisz się trzymać!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka