BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

9 lata 3 tygodni temu #1033213 przez natB
Dziękuję w imieniu Helenki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Właśnie jest po godz. 2 w nocy, a ja się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pumcia zaciskam kochana kciuki za Was :).. Jakieś indukowanie ewentualnie ma lekarz w planach?
Podziękowania: Pumcia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1033219 przez brown24
Nat sliczna Helenka :kiss: :woohoo: Ahh i te wloski :woohoo: Zdrowka dls Was. Jestescie wielkie :blush:

9 lata 3 tygodni temu #1033220 przez moofka
Nat przecudna Helenka! Obie jesteście wojowniczki :kiss:

Pumcia już się nie kulaj tylko wyganiaj młodego z brzucha :P

Nowa trzymam kciuki bo coś mi się przewinęło o jakimś bladziochu :cheer:

Ja wczoraj byłam na usg. Jest dzieć, jest serducho :woohoo:

9 lata 3 tygodni temu #1033222 przez magmus88
Hej dziewczynki :)

nati.olsztyn - a no taki prezent dostałam, w postaci glukometru heheh bo mam podejrzenie cukrzycy ciężarnych.... i muszę mierzyć cukier :) wizytę u diabetologa miałam mieć w poniedziałek ale wczoraj dzwonili, ze jednak przeniesiona została na wtorek
Co do ciuszków wiadomo.... nigdy dość. Ale sporo już pokupowałam takich typowo męskich :D

Sandra - czyli możesz legalnie leniuchować do końca :) skoro już na swolnieniu jesteś. Tylko teraz chociaż trochę poodpoczywaj :)

aggi - zakupy pokazę jak będe u mamy ehhehe. Bo póki co większość zostawiam u niej, bo - po pierwsze ja jestem bez szafy i nie mam gdzie tego trzymać, a po drugie zaoferowała się , że wszystko przepierze i przeprasuje :D czyli odstanę gotowca :D Aggi Ty boroczku. Niech już przyjdzie wiosna i Cie nic nie łapie.... chociaż ja tez kicham. Ale na szczęście tylko to :)

Nowa - trzymamy kciuki :)

kule milunia, nie załapałam sie na zdjęćie :(

Pumcia - przekaż mężowi (tak jak nasza położna powiedziała wczoraj na wycieczce na porodówkę) niech się mężowie nie boją, tam jest jeszcze tyle miejsca..... Nie żeby chciała ubliżać panom ale spokojna ich głowa hehehe.

Nat - super , ze napisałaś. Oby wszystko się dobeze ułożyło i Mała szybko do Was wróciła. Jest prześłiczna! Jaka czarnulka :)

Ja wczoraj byłam na wspominianej wycieczce :) powiem Wam, ze byłam w spzitalu, w którym raczej nie będę rodzić.... ale jestem mile zaskoczona.... myślałam, ze wszystko jest bardziej sterylne, takie bardziej jak sala operacyjna :) a to takie pokoiki :D ehhehe. Bardzo fajna położna nas wczoraj przyjeła,, fajnie opowiadała.... pokazywała buteleczkę do lewatywy, zeby się nie bać jej hehehhe. Anestezjolog też był - opowiadał o znieczuleniach, na czym polegają i kiedy i jak się je stosuje.... takie bardzo przydatne informacje :) wanne do rodzenia widziałam.... No i mamy się pokazywały z dopiero co urodzonymi dzidziulkami :) ja już nie pamiętałam, ze dzieci potrafią być takie malutkie :D śliczności!

We wtorek kolejne spotkanie w szkole rodzenia. Teraz będzie o połogu. Biorę ze sobą tym razem mamę bo mąż w pracy.

Wczoraj byliśmy wieczorem w knajpce ze znajomymi na urodzinach kolegi. Przed 1 byliśmy w domu.... Dziś wybieramy się do teatru. A za tydzień w sobotę, udało mi się dostać na warsztaty Planeta dziecko :) reklamują się, ze gościem specjalnym jest Dorota Zawadzka czyli Super niania ale ciekawe czy w Katowicach też będzie czy tylko w niektórych miastach :)

Miłego soboty dziewczynki :) Puma czekamy na foty z niecierpliwością :) Oczywiście mówię o Szymku ahhaha

9 lata 3 tygodni temu #1033228 przez aggi
Czołem! Wpadam nadrobić wkońcu bo tylko wczoraj zdjęcie Helenki widziałam, a tak to nawet nie czytałam :-)

nat kochana czyli w końcu co z tym plucem, że jest do usunięcia??? Jak da radę bez ? Co do odciagania dziewczyny rację mają. Przed ciepły oklad by łatwiej leciało, a po chłodny żeby zamknąć kanaliki. Jesteś mega dzielna !!!

magmusto masz czas zaplanowny od a do z :-) super :-)

9 lata 3 tygodni temu #1033229 przez brown24
Magnus to fajnie ze spodobało Ci się na porodówce :laugh: Taka szkola rodzenia to chyba dobra rzecz :)

!

9 lata 3 tygodni temu #1033231 przez aggi
brown ojjjjj brown... :-) coś mi się zdaje że testa nam tu będziesz musiała wrzucić! :whistle: na ile dni szacujesz ten cykl?

9 lata 3 tygodni temu #1033233 przez brown24
Aggi nie wydaje mi sie..
A cykl hmm obstawiam 30-32 ostatni byl 30dniowy, ale teraz wydaje mi sie ze w 18dc byla ovu albo i później.

9 lata 3 tygodni temu #1033234 przez aklim88
Magmus - super, ze jestes zadowolona z wizyty na porodówce. Ja to byłam przerażona jak usłyszałam te krzyki z każdej strony. Czego z wyprawki Ci jeszcze brakuje?

Brown - Aggi dobrze gada! Cos mi sie wydaje, ze bedzie trzeba testować ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 3 tygodni temu #1033235 przez Sandruska1995
brown miałam bardzo podobnie przed testem :laugh:

9 lata 3 tygodni temu #1033236 przez aggi
brown pozyjemy zobaczymy :evil:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1033237 przez brown24
:Aklim , Sandra tylko ze ja od zawsze miałam psm, raz slabsze raz mocniejsze, ale teraz to ja juz przechodzę sama siebie, juz sie wszystkim dookoła dostało :evil: Nawet błaha rzecz mnie z równowagi potrafi wyprowadzić, krzycze nawet na psa :laugh: Ehh to naprawde nie jest śmieszne :blink:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1033239 przez nati.olsztyn
magmus I jak Ci te cukry wychodzą? Fajnie, że Ci sie spodobalo na porodowce:) Do tego szpitala w którym planujesz rodzić też sie wybieracie zobaczyć?

aggi Jak Twoje gardło?

brown To czekamy na @ lub testa.

pumcia Melduj się!!!:) No chyba że przesz...ale tak miedy skurczem a skurczem moglabys coś skrobnąć;)

nat To chore płucko Helenki w ogole nie pracuje?

9 lata 3 tygodni temu #1033240 przez magmus88
Aklim - na szczęście żadnej rodzącej nie było hehehe więc może dlatego tak mi się podobało :D Z wyprawki co mi brakuje?? Może czego mi nie brakuje heheh... mam aż nosidełko :D i trochę ciuchów. No i łóżeczko.... ale samo łóżeczko, bez wyposażenia.... Także mam niewiele...

Brown - biedny psiak przy Tobie heheheh. Nie no... będzie dobrze ;)

aggi - to mam tyle planów, że szok.... aż mnie to przerasta czasami..... nie dość, że masa lekarzy... to jakieś zajęcia typu szkoła rodzenia... to teraz wszyskie dalsze kolezanki chcą się umówić na kawę :D i tak co chwilę coś.... w poniedziałek mam się widzieć rano z dwoma - które mają maluchy a po południu z jedną taką, z którą pracowałam aż 3 miesiące ale bardzo się polubiłyśmy.... we wtorek znowu diabetolog i szkoła rodzenia.... w środę prawdopodobnie przyjadą płyty na szafę... no mówię Wam, że czasami wolałabym mieć wolne od wszystkiego i powylegiwać się w domu :D Szuflady i szafa czekają na mnie z porządkami... aż mi głupio, ze aż tyle już to odwlekam.... A takie miałam plany że w ciąży tyle zrobię hehehe też tak miałyście? :D

9 lata 3 tygodni temu #1033243 przez nati.olsztyn
Magmus Oczywiście że planow byl ogrom i zwykle niewiele z tego wychodziło;)

A to nasze przedobiednie odpoczywanko;):

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka