BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

12 lata 5 miesiąc temu #471600 przez anuskka
Lenita jakkolwiek to zabrzmi sutki masuj...Albo eFek;)to wyzwala oksytocyne i moze pomoze. Dasz rade kochana i ty i Ksawcio. Buziaczki mocne dla calej trojeczki. Jestesmy myslami z wami.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #471627 przez gumis24
Lenita ale jestes dzielna zgadzam sie z Ania mnie chodzenie pomagalo lezec nie moglam bo szlag mnie trafial i stalam wieki pod prysznicem i polewalam krzyze pomagalo na bole no i maz masowal jak nadchodzily skorcze tez pomagalo..Dasz rade juz niedlugo malenstwo bedzie z Wami...trzymam kciuki!!! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #471639 przez gumis24
Agathe jaka slonica?slicznie wygladasz naprawde!!tak na marginesie sliczne masz wlosy..tak to jest w ciazy ze widzimy sie w "krzywym zwierciadle" troszke negatywnie ale uwierz i mnie i dziewczynom wygladasz slicznie.. :) a nawet sie nie obejrzysz Zosienka bedzie z Wami z usmiechem na twarzy bedziesz ten okres wspominac (mimo wszystkich niedogodnosci):)

12 lata 5 miesiąc temu #471762 przez Agathe888
Lenita kurcze ta szyjka! niech sie otwiera!! wypije zaraz bezalkoholowe zeby szybko poszlo! ale jestes dzielna! juz tyle godzin dajesz rade..
Jejku dziewczyny kochane jestescie. ja naprawde czuje sie olbrzymia a Wy mi takie komplementy prawicie. wiecie jak poprawic humor:)
Gdyby Ksawery wiedzial ze mu tyle dziewczyn kibicuje..:))))

12 lata 5 miesiąc temu #471828 przez kamila7-26
NO Lenita mam nadzieje ze juz tulisz Ksawerego ucaluj go mocno :) jestes dzielna!!!

12 lata 5 miesiąc temu #471841 przez cata
No Lenita ja myślę że ta cisza oznacza że już poznaliście się z Ksawciem :-D buziaki dla was ! :kiss:

Kamila super zdjęcia tak patrzę i widzę że twój Skarbek to chyba do mamusi podobny :-) a ile ma juz pluszakow,wszystkie większe od niej :-)

12 lata 5 miesiąc temu #471856 przez kasiah
Lenita ale jestes dzielna, wszystkie tutaj o Tobie myslimy i trzymamy kciuki aby szyjka zaczela wspolpracowac !!!
Jesli jeszcze dzisiaj nie bedzie zadnych wiesci, co jest calkiem zrozumiale. Jutro jak tylko wstane sprawdzam forum i mam nadzieje ze juz tylko gratulacje bedziemy skladac i rozplywac sie na Ksawciem.

Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Mala cisnie glowka w dole dlatego mnie podbrzusze pobolewa i chodze jak kulejaca staruszka.
Majeczka wazy 2270g. Jak to powiedzial moj ginek wielka to ona nie bedzie. Wg wagi to jest na srodeczku krzywej, wiec narazie taki sredniaczek z niej jest, ani za duza ani za mala.
Lekarz pobral wymaz na paciorka, mam nadzieje ze wynik bedzie ujemny.
Nastepna wizyta za 3 tygodnie. Pan doktor powiedzial ze wtedy jeszcze raz ja podgladniemy :) no i oczywiscie ktg bedzie.

buziaczki kochane, szczegolnie dla ciebie Lenita !!!

12 lata 5 miesiąc temu #471875 przez Lenita
oj dziewczyny, a ja dalej z rozwarciem na dwa i troszke, ale jeszcze szyjka za gruva i :-\glowka wysoko.
ale to juz niedlugo do epiduralu sie pocieszam, bo boli jak cholera i jeszcze troszke, choc d sie wytrzymac. to ja Was teraz podziwiam jak Wy z takim bolem w domu czekalyscie na czestotliwosc co 4min... normalnie jestescie moimi idolkami!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #471914 przez cata
Lenita trzymaj się dzielna jesteś, już niedługo się zobaczycie.! Już sama nie mogę się doczekać by go zobaczyć a jestem tylko wirtualna ciotką :-)

12 lata 5 miesiąc temu #471923 przez anuskka
Trzymaj sie Lenita- ty jeszcze masz sile pisac???? :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kamila ale fajna Carolcia :lol: no tak jak pisala cata -fajnie wyglada z tymi misiami :silly: . i w ogole jak zawsze usmiech z buziaczka nie schodzi.A mamusia zadna slonica.Prosze glupot nie wypisywac mi tutaj!!!!!

do jutra kochane dziewczyny,trzymcie sie, Lenita powodzenia i niech ci juz dadza ten epidural-nawrzeszcz na nich jak trzeba bedzie ,bierz przyklad z Olencji :) :kiss: :kiss: :kiss: .

12 lata 5 miesiąc temu #471952 przez olencja
No i mamy juz Ksawunia z nami? Nie moglam sie doczekac rana, zeby zobaczyc czy sa newsy :) . Lenita, mam nadzieje, ze spisz teraz i regenerujesz sily, a Malenstwo obok.

12 lata 5 miesiąc temu #471963 przez Agathe888
Dzien Dobry, ja tez sie juz melduje na posterunku!jejku co ta szyjka :angry: 2cm w tyle godzin? mam nadzieje ze przez nocke sie udalo! czekamy na wiesci:)

Kasia ciesze sie ze u malej pszczolki wszystko ok:)

A czemu ja nie widze zadnych zdjec Carolci?:(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #471966 przez kamila7-26
Czesc dziewczyny ja wstalam dzisiaj o 7 i odrazu z myslami o Lenicie i Ksawerym :) mam nadzieje ze juz tulisz swojego ksiecia w ramionach :)
Cata dzieki za mile slowa Carolcia przesyla buziaczki
Anuskka ty jak zwykle pocieszasz :) mam nadzieje ze dieta podziala i ze slonika zamienie sie w zgrabnego konika hehe no i Carolcia przesyla buziaczki!!
Kasia super ze u Mai wszystko ok :) jeszcze ma troche czasu zeby podrosnac :)
Agathe zdjecia malej sa na wczesniejszej stronie!!

12 lata 5 miesiąc temu #471989 przez anneem6
Hej Dziewczynki,

Jestem cały czas myślami co u Lenity, na pewno już urodziła, i kolejeczka idzie do przodu Agathee Ty za 2 miesiące a ja za 3 miesiace,

Żadnych słonic tu nie ma same sexy mamusie i bardzo sympatyczne, fajna tu atmosfera i kiedyś jestem za zjazdem popieram Kamilę.

A my do lekarza 11 grudnia i szczepionkę dostanę bo mam RH minus, mam nadzieję ze to uchroni nas przed konfliktem.

12 lata 5 miesiąc temu #471993 przez cata
Ja również się melduję i tak jak pozostałe forumowiczki jestem ciekawa jak się ma Lenita i Ksawerek ? Powiem wam ze byłam taka podekscytowana ta akcja porodową Lenity że przed zaśnięciem myślałam o Lenicie :-)
Kasiah fajnie że z Maja ok i że w krótce znowu ja zobaczysz. Ty odpoczywaj jak cię boli,jak nie boli to też odpoczywaj ;-)
Miłego dnia dziewczyny!!! A i gdzie jest nasz tatuś???? :unsure:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka