- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Parcie na pęcherz po porodzie
Parcie na pęcherz po porodzie
- Meliska
-
Autor - Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
7 miesiąc 1 tydzień temu #1567223 przez Meliska
Dziewczyny!
Miałam bardzo długi i ciężki poród, sama 2 faza trwała 2 godziny podczas których kazano mi przeć maksymalnie. Nie obyło się bez nacięcia. Jestem 4 dni po porodzie i zauważyłam, że nie odczuwam w ogóle parcia na pęcherz. Idę do toalety jak mi się przypomni. Czy to normalne i czy minie z czasem? Do jakiego lekarza się udać?
Miałam bardzo długi i ciężki poród, sama 2 faza trwała 2 godziny podczas których kazano mi przeć maksymalnie. Nie obyło się bez nacięcia. Jestem 4 dni po porodzie i zauważyłam, że nie odczuwam w ogóle parcia na pęcherz. Idę do toalety jak mi się przypomni. Czy to normalne i czy minie z czasem? Do jakiego lekarza się udać?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miria
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
7 miesiąc 1 tydzień temu #1567225 przez Miria
taka tam mama
Miałam tak, sikałam pod siebie. Nie czulam parcia na pęcherz. W domu jeszcze raz mi się zdarzyło. Problem posikiwania sie minął, ale niestety wysiłkowe nietrzymanie moczu zostało. Chodziłam do urofizjo, byłam u urologa, rozmawiałam o problemie z ginekologiem, wszyscy rozkładają ręce. Jedyne co mi zostało to chyba zabieg laserowy. Urodziłam w wieku 29 lat. Minęło 8miesiecy od porodu.
W pierwszej kolejności polecam udanie się do uroginekologa: intimaclinic.pl/uroginekologia/ Powinien zalecić co robić dalej.
W pierwszej kolejności polecam udanie się do uroginekologa: intimaclinic.pl/uroginekologia/ Powinien zalecić co robić dalej.
taka tam mama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.