BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 10 miesiąc temu #678347 przez anitkade
No widzisz, to się bardzo cieszę. A macie już termin wybrany? Pamiętaj, nie szyj sama kiecki, ktoś musi Ci uszyć :) No chyba, że kupujesz. Ja szyłam u znajomej taty, bo mi teściowa zabroniła samej szyć. A wtedy ledwo wiązałam koniec z końcem, ale poszłam do tej krawcowej znajomej, co było zrobić :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #678369 przez Dominiczka
Kurcze ja nie mam zdjęcia z USG, ale mój nowy człowieczek wyglądał całkiem inaczej. Naprawde wyglądał jak mały człowieczek..

11 lata 10 miesiąc temu #678376 przez kociaczek1610
jeszcze cale 8 dni i zobacze moja kruszynke :laugh: nie moge sie doczekac. mam nadzieje ze wszystko jest oki i rosnie jak na drozdzach. :)

11 lata 10 miesiąc temu #678380 przez kociaczek1610
no i udalo sie heheh wkoncu. tylko czemu ten suwaczek ma tydzien mniej? tez tak macie?

11 lata 10 miesiąc temu #678385 przez DoMI*
no ja niewiem czy bedzie mnie stac kupic wole aby ktoś uszył,,jakaś skromna

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #678388 przez anitkade
Ja lubię szytą, bo wiem, że nikt takiej nie ma i że idealnie pasuje :)
Kociaczek - może się pomyliłaś przy dacie ostatniej miesiączki? Nie widzę innego wyjścia :)

11 lata 10 miesiąc temu #678395 przez kociaczek1610
hmmm ciekawe jak to bedzie z tym terminem porodu moze dzidzia sie przechowa dwa dni dluzej i zrobimy prezent urodzinowy tesciowej i wyjdzie na swiat 18 stycznia :)

11 lata 10 miesiąc temu #678398 przez DoMI*
nom ale niemam jakiegos kroju w głowie.
jak sie uda to w lipcu pod koniec albo poczatek sierpnia sie hajtniemy
Powiedzcie wy tez cierpicie w nocy na bezsennosc ja sei budze w nocy i tyle a pozniej chodze jak cien.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #678462 przez anitkade
Ja akurat różnie, nieraz prześpię noc, a nieraz się wiercę i nie mogę zasnąć albo śpię bardzo lekko i co chwilę się przebudzam. Nie piję teraz w ogóle kawy, pogoda jaka jest - każdy widzi, więc chodzę śpiąca. Ale np jakbym po pracy się położyła to mi się oczy kleją.
Zamieniłam się też z mężem miejscami w łóżku, żeby spać z brzegu, jakby musiała łazić do toalety, więc też tak inaczej na nowym miejscu.

11 lata 10 miesiąc temu #678528 przez DoMI*
mi nic nie daje zamiana miejsc.
ja wogole kawe przestałam pic , moj ukochany mi zabronił :)
zła jestem na pogode bo pranie niechce schnac u mnie ciagle leje !
mam smaka na owoce ! truskawki,babana,granata,maliny,gruszke,arbuza..morele..mmmmm

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678542 przez MoNiaaa
gratuluje suwaczkow!!!!
mi sie wydaje ze moje zdjecie usg odpowiada temu jak teraz wygladaja maluszki bo jak po neci szukam i czasem mozna trafic na takie foto jak dziecko wyglada naprawde w brzuchu to wlasnie jak taka krewetka :P
nastepne usg bede miala chyba 28 czerwca moglabym miec w ten piatek ale pozniej bym musialla 5 tyg czekac a tak to teraz 3 i pozniej 3 jakos wwytrzymam :P

ja ze spaniem nie mam zadnych problemow! spie do 10 i o 12 juz jestem spiaca...dzis wogole jestem jakas do tylu..?nic mi sie nei chce tlyko spac!! a tu w pracy do 20 nie wiem jak wytrzymam :ohmy:

no i dzis mam 9 tydzien czyli 3 miesiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http

]

11 lata 10 miesiąc temu #678557 przez majsun
Oj ja tez jestem baaardzo senna.
MoNiaa, moja krewetka wygląda identycznie :)

Nie mogłam już wytrzymać i zamówiłam na allegro leginsy ciążowe (podwyższony stan z przodu). Są super, już niedługą będę w nich chodzić. Brzuszek niby jeszcze mały (jakby nie było), ale jakoś wszystko mi uciska.
No w końcu zaczął się 3 miesiąc !

ale bym fast fooda zjadła... ech kusicie tym kebabem :)

11 lata 10 miesiąc temu #678574 przez MoNiaaa
majsun pochwal sie leginsami ja sie zastanawiam nad takimi ciazowymi ale do tad nigdy w leginsach nie chodzilam i nie wiem czy mi sie nadadza:P a w spodniach ciazowych juz czasem chodze bo dostalam od kuzynki a moje wlasnie sie poprzecieraly i jak nie mam czystych to biore ciazowe i ujdaa troche jeszcze luzne ale da sie chodzic :)
zreszta jak mowie ze juz 3 miesiac to powaznie brzmi i brzuch tez juz nie wstyd jak sie pojawi ;)

http

]

11 lata 10 miesiąc temu #678584 przez majsun
Na allegro jest sporo aukcji. Ja na próbę kupiłam te:
allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-ciazow...170-i3298854425.html
Nie są drogie, a tkanina faktycznie porządna.
Na innych aukcjach są też długości 3/4 i inne rozmiary (także ze względu na wzrost).
Wczoraj odebrałam przesyłkę i jest ok :)

Bardzo lubię chodzić w leginsach - można do nich zakładać wszystkie dłuższe bluzki, tuniki, czy sukienki.

11 lata 10 miesiąc temu #678590 przez anitkade
Mnie koleżanka powiedziała o takich szelkach, które się pod bluzkę zakłada i można nosić rozpięte spodnie. Podobno specjalne dla ciężarnych. Widziałyście coś takiego? Bo w sumie legginsy to jeszcze, ale spodni przecież żal kupować na 3 miesiące noszenia, bo to tak wyjdzie pewnie. A w ten sposób ona przechodziła w swoich normalnych spodniach, tylko dłuższe bluzki nosiła, żeby zasłonić.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka